Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

gerçi bu ara sıkıntılıyım zorla verdiğim kiloyu geri aldım ne yapcamı bilmiyorum(
bayrama kadar 50 ye inmeyi hedeflemiştim ama bilmiyorum yapabilecekmiyim.

yok yok öyle umutsuzla düşmek vereceğiz hepimiz kiloları yaaaa onlar bizden gidecekk kalmayacak üzerimizdee

yok yok öyle umutsuzla düşmek vereceğiz hepimiz kiloları yaaaa onlar bizden gidecekk kalmayacak üzerimizdee

inşalah ya
ben 58.5 kiloyla diyete başladım bi ara 51 e kadar düştüm ama bu ara geri aldım 53 oldum.
vallaha insanlar 10 ar kilo veriyo ben hala 5 kiloyu veremedim okadarda hareketli bi insanımki arkadaşlarım seni takip edemiyoruz falan derler buna rağmen veremedim şu 5 kiloyu ne yapıcamıda bilmiyorum.

canım senin kilon hedefine çok yakın o yüzden vermek çok zor
umuda kapılma stres kilo vermenin düşmanı unutma bunu

Son düzenleme:

hımm verdikçe zorlaşıyor kilo vermek sanırım bende öyle yim çünkü 2 kg kaldı ama yok çok zorluyor vermek ( ama vericemm nezaman olur bilmiyorum ama vereceğmm :))
sende verirsin inş. 5 kg çok değilll biraz daha dikkatle halledersin

canım ben çıkıyorum ebe gelecek serum takacak büyük ihtimal uyurum serumdan sonra gelirim akşam öpüyorum seni

canım senin kilon hedefine çok yakın o yüzden vermek çok zor
umuda kapılma stres kilo vermenin düşmanı unutma bunu

aslı kpatan ben birşey anlamadım nasıl ynai pesmi etsin umutsumu olsun veremezmi 5 kiloyu diyorsun hehe herhalde bir yanlışlık oldu

60 kg hedefim bu günki yediklerimi yazabilirim isterseniz

23.10.2011 mesaj listesi

mihrace :35
selinay2002 .izinli
pinkcat :9
fiyona07 :14
melekayşe :15
aynalar :11
nazco :12
emidaf :0
sütlü :8

emidaf iznliydin sanırım kuzum...

merhaba canım hoş geldinnn iyiyiz saoalsın sen nasılsın işteyim ben, büroyaekmek yapma makinası aldık o pişiyor mis gibi koktu merak esıl olacak diye
tam buğday unuylaa cevizli ekmek hehe 48 dk kaldı

ohh afiyetle yiyin canım bende daha yemek yapmadım şimdi kaçıp yemek yapıcam....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…