- 19 Ekim 2009
- 11.217
- 749
- 413
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #47.221
gerçi bu ara sıkıntılıyım zorla verdiğim kiloyu geri aldım ne yapcamı bilmiyorum(
bayrama kadar 50 ye inmeyi hedeflemiştim ama bilmiyorum yapabilecekmiyim.
canım hoş geldin hangi arada geldin fıstık hiç görmedim:)
yok yok öyle umutsuzla düşmek vereceğiz hepimiz kiloları yaaaa onlar bizden gidecekk kalmayacak üzerimizdee
inşalah ya
ben 58.5 kiloyla diyete başladım bi ara 51 e kadar düştüm ama bu ara geri aldım 53 oldum.
vallaha insanlar 10 ar kilo veriyo ben hala 5 kiloyu veremedim okadarda hareketli bi insanımki arkadaşlarım seni takip edemiyoruz falan derler buna rağmen veremedim şu 5 kiloyu ne yapıcamıda bilmiyorum.
yarım saattir buralardayım canım ne olsun
sen nasılsın birazdan ebeye gidip yiyecem iğneyi
inşalah ya
ben 58.5 kiloyla diyete başladım bi ara 51 e kadar düştüm ama bu ara geri aldım 53 oldum.
vallaha insanlar 10 ar kilo veriyo ben hala 5 kiloyu veremedim okadarda hareketli bi insanımki arkadaşlarım seni takip edemiyoruz falan derler buna rağmen veremedim şu 5 kiloyu ne yapıcamıda bilmiyorum.
canım senin kilon hedefine çok yakın o yüzden vermek çok zor
umuda kapılma stres kilo vermenin düşmanı unutma bunu
canım ben çıkıyorum ebe gelecek serum takacak büyük ihtimal uyurum serumdan sonra gelirim akşam öpüyorum seni
slm kızlar nasılsınız...
merhaba canım ben aslı takım kaptanıyım
her cuma kilo bildirimi yapıyoruz yeni üyeler ilk önce 1 hafta deneme süresine giriyor kararlılığından ve paylaşımından memnun kalırsak takıma alıyoruz hemne bir baskül alman gerekli o zaman
hedef kilon kaç canım
60 kg hedefim bu günki yediklerimi yazabilirim isterseniz
merhaba canım hoş geldinnn iyiyiz saoalsın sen nasılsın işteyim ben, büroyaekmek yapma makinası aldık o pişiyor mis gibi koktu merak esıl olacak diye
tam buğday unuylaa cevizli ekmek hehe 48 dk kaldı
23.10.2011 mesaj listesi
mihrace :35
selinay2002 .izinli
pinkcat :9
fiyona07 :14
melekayşe :15
aynalar :11
nazco :12
emidaf :0
sütlü :8
emidaf iznliydin sanırım kuzum...
ohh afiyetle yiyin canım bende daha yemek yapmadım şimdi kaçıp yemek yapıcam....
birinci ilkoş hehehe:)) eline sağlık canımcım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?