Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

slm kızlar nasılsınız şu sayımı yapam ben,aslı 7 mesajdan sonrasını saymasak olmazmı kıs hehehe...

D ben çok şişimDD
sabah kalktım test yapmak içn vazgeçtim
az önceee iş yerimde yaptım
kuzum negatif
sanırım regl olamadığım için şişim ((
gelsin de rahatlasın vucudum yaa

canım üzme kendini en azından emin olmuş oldun boşver..hem ilk önce kilolar verilecek dimi

25.10.2011 mesaj sayım listesi

mihrace 80

selinay 10

pinkcat 15

fiyona 31

melekayşe 22

aynalar 38

nazco izinli

emidaf 28

sude 29

sude sen deneme süresindemisin canım,kardeş takımdan geliyosun sanmıştım ben...

ben senin şu bisikletten alacam galiba..madem ole diyosun memnunsun koşu bandı ses yapar

al al ama kullanacaksan al alıpta evinin bi köşesinde bekletme eltimde almıştı bi heves toplasan onkere binmemiştir...ben birde televizyon koydum karşısına hem izliyom hem spor yapıyom iyi oluyor :)))

D ben çok şişimDD
sabah kalktım test yapmak içn vazgeçtim
az önceee iş yerimde yaptım
kuzum negatif
sanırım regl olamadığım için şişim ((
gelsin de rahatlasın vucudum yaa

ayy hayırlısı ne zamansa o zaman olsun canım...

selam kızlar ben geldiiim napıosunuz?

hoşgeldin kzum napalım sabahtan beri msj sayıyorum sen nasılsın...

iim selicim sen nasılsın.benimkiyle konusuorm msnde bi yandan.daha kahvaltı bile yapmadım:S

mihrace çok tatlısın yaa kaptana nasıl ulaşıcamm kii.. beni alıp almadıgını nasıl ögrenicem ben..

sabah kahvaltım
9.30: 2 bardak su
10:00
evde hiç bişe bulamadığım için:)
1 bardak yagsız diyet süt
1 kücük elma

12:30 annem eve bişeler almış
1 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
4 zeytin
2 dilim esmer ekmek

canım hoş geldin tekrar nasılsın...yaşın kaçtı tatlım senin birde adın neydi benim ki özge 26 yaşındayım 69 kiloyla başladım şimdi 64.3 kilom sende verirsin yavaş yavaş tatlım bizimle sporada başlarsın bişiyin kalmaz seçilirsin inşallah :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…