- 20 Ağustos 2008
- 4.111
- 668
- 688
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #47.721
teşekkür ederim selinaycım..:)
hehehe uyanık :))
eline sağlık canım
al al ama kullanacaksan al alıpta evinin bi köşesinde bekletme eltimde almıştı bi heves toplasan onkere binmemiştir...ben birde televizyon koydum karşısına hem izliyom hem spor yapıyom iyi oluyor :)))
ilkoş burda mısın?
canım hoş geldin tekrar nasılsın...yaşın kaçtı tatlım senin birde adın neydi benim ki özge 26 yaşındayım 69 kiloyla başladım şimdi 64.3 kilom sende verirsin yavaş yavaş tatlım bizimle sporada başlarsın bişiyin kalmaz seçilirsin inşallah :))
hikayem baya uzun yaa önceki sayfalarda yaşadıgım bunalımı paylaşmıştım..
1 kase tavuk suyu çorba
7-8 çatal ciger
2 dilim esmer ekmek ( o kibrik kutusu kadar olanından )
0,5 lt su
öyle canım hayırlısı olsun inş..:)ayy hayırlısı ne zamansa o zaman olsun canım...
...
neyse geçmiş önemli değil önümüze bakmak lazımda sen bu killoyla mı depresyona giriyorsun obez görmedin hiç galiba??
canım canımm saolasın sende tatlısın:)mihrace çok tatlısın yaa kaptana nasıl ulaşıcamm kii.. beni alıp almadıgını nasıl ögrenicem ben..
ii konuş ama kahvaltınıda yap canım,ben öğle yemeğimi yiyecem...
showda bugün ne giysem var onu izliorum kzlar hep zapzayıf fıstık gibi kızlar cıkıo yaa((
sabah kahvaltım
9.30: 2 bardak su
10:00
evde hiç bişe bulamadığım için:)
1 bardak yagsız diyet süt
1 kücük elma
12:30 annem eve bişeler almış
1 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
4 zeytin
2 dilim esmer ekmek
bizde eşim temizler ve pişirir elimi bile sürmem balığa ama çok güzel yerim..benim eşim balık tutmayı çok seviyor hatta hastası o yüzden bizde en az haftada 2 kez balık yenir...
ohhh şanslııı senii:)), afiyet olsun güzelim balıkk çok faydalı sendenbıdığına geçerrr tümvitaminler bol bol tüket,
canım canımm saolasın sende tatlısın:)
kaptancım 4 gibi geliyor genelrd eolmazsa mesaj özeldenn
aslı kaptanımız "aynalar" istersen mesajını at döner mutlaka sana
ne kadar zamanda bu kiloya düştün canımm bana bi söyleyebilrmisin??
cok oldu ama ben bayadır doğru düzgün kilo veremiyorum başlarda çok gzl gidiyordu.1 seneyi gecti su an ama dediğim gibi ben 7 8 ayda 66lara düştüm
emin ol canım kendimi kasmasam bu kadar 2 ayı bulmaz obez olmam:)) benim için çok basit
çünkü evimizden abur cubur asla eksik olmaz tek dayanamadığım şey de çikolata ve 5 li paketlerle alınır eve:))
ama bu kez kararlıyım siz burda çok destek oluyosunuz birbirinizee hayran kaldım..
showda bugün ne giysem var onu izliorum kzlar hep zapzayıf fıstık gibi kızlar cıkıo yaa((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?