Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kızlar bugünkü menülerimi yazayımm bugün başka birşey yemeyeceğim inş. kapattım günü

sabah
1 dilim ince kek
2 bardak şekersiz çay
2 kupa sıcak su

öğlen
tavuklu mantarlı krep
500 ml su

benim hayalim 67 kg olmak zaten sen şuan benim hayalimdeki kilodasın ne güzell..
adım özlem
1.67 boyum 76 kg:) fazlada olabilir bugün tartılıcam
yazın 3 haftada 4 kg vermiştim sonra diyeti bıraktım tabi. şimdi spora geri döndüm ve bugün diyetime başladım..
hepimiz verirde kurtuluruzz şu kilolardan inşallah..

http://tickers.tickerfactory.com/ezt/t/woDQqey/weight.png

öğle yemeği olarak 1 kase şehriye çorbası,1 dilim light ekmek yedim...

kızlar dün kahvaltıya gittimya arkadaşa uzun zamndır görüşmediğim bi arkadaşım gelmişti kızı görseniz nasıl zayıflamış,ne yaptın dedim tabi kız en çok şehriye çorbası içtim dedi,tavuklu yaptım,kıymalı yaptım,yoğurt çorbasını şehriyeyle yaptım çok doyurucu oluyo tavsiye ederim dedi bende bugün yaptım hemen ama istikrarsızım ben yaaa.....

anem krep çok kalorili değilmi kıs bende istiyorum ama....

bugünü şehriye günü ilan ediyorum bende 3.30 da yicem

tavuk sulu 2 kepçe şehriye çorbası
6 kaşık patlıcan kabak kavurma çok az yag ile.
yarım kase yoğurt

menün süper canım...

kızlar baya yogun gündeyim yine sabah kahvaltımı paylaşıyım

3. dilim ekmek
peynir 1 dilm
gül reçelim 1. kaşık
şekersiz çay
kahvaltıya kadar herzamn ki gibi 1 lt suuu

kızlar başım ve çenem ağrıyo benim yaa acil dişçiye gitmem lazım hem fırsat yok hemde korkuyorum ama çenm niye ağrıyo anlamdım ağzımı açıp kaparken resmen acı çekiyorum yaaa acaba dişim apse felan mı yaptı zaten hasta gibiyim dinlenmeye ihtiyacım var yaa((((((((((((((((

onun farkındayım bebem oturma odasına tv nin karsısına olacak.yoksa biliyom gözünün onunde olmayınca kullanmıyosun
gecmişe baktım bulamadım su marka modeli tekrar yazsana

goodman eliptik kondisyon bisikleti canım fiyatıda uygun kullanımıda kolay..üstelik üstünde hem plates lastiği var hemde bel inceltmek için twisti var çok kullanışlı

canım iki ayda düştüm ama ben çok sıkı bi diyet yapmadım çoğu zamanda kaytardımsen daha hızlı verebilirsin istersen..

kızlar mihraceden haber varmı yaa test felan yapmış mı merak ettim bilgisi olan varmı acaba ?

verirsin canım sen yeterki azimli ol...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…