- 19 Ekim 2009
- 11.217
- 749
- 413
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #47.741
zaten onları kıssan bile buyuk farkedecek.ben hatırlamıyom ya da yanlış hatırlıyorum boyun kilon ne tanışalım
melek ayşe ben 75'i gördüm burayada 67.6 ile başladım şimdide 65 i görüyorum.benim için buyuk başarı çünkü en son ergenlikte gördüm 65'i..inş katılırsın aramıza..
kızlar bugünkü menülerimi yazayımm bugün başka birşey yemeyeceğim inş. kapattım günü
sabah
1 dilim ince kek
2 bardak şekersiz çay
2 kupa sıcak su
öğlen
tavuklu mantarlı krep
500 ml su
öğle yemeği olarak 1 kase şehriye çorbası,1 dilim light ekmek yedim...
kızlar bugünkü menülerimi yazayımm bugün başka birşey yemeyeceğim inş. kapattım günü
sabah
1 dilim ince kek
2 bardak şekersiz çay
2 kupa sıcak su
öğlen
tavuklu mantarlı krep
500 ml su
bugünü şehriye günü ilan ediyorum bende 3.30 da yicem
tavuk sulu 2 kepçe şehriye çorbası
6 kaşık patlıcan kabak kavurma çok az yag ile.
yarım kase yoğurt
onun farkındayım bebem oturma odasına tv nin karsısına olacak.yoksa biliyom gözünün onunde olmayınca kullanmıyosun
gecmişe baktım bulamadım su marka modeli tekrar yazsana
meraba özge
yaşım 23 adım özlem..
ben sporcuyum zaten ama yenı basladım 2 haftadır ömrüm diyetlerle geçti sporu bırakınca aniden şiştim
eskiden 63 ü geçmezdim ne kadar yesemde. sporu bırakmanın gazabına ugradım.
ne kadar zamanda bu kiloya düştün canım?? bende ona göre bi hesap yapıcam:)
goodman eliptik kondisyon bisikleti canım fiyatıda uygun kullanımıda kolay..üstelik üstünde hem plates lastiği var hemde bel inceltmek için twisti var çok kullanışlı
showda bugün ne giysem var onu izliorum kzlar hep zapzayıf fıstık gibi kızlar cıkıo yaa((
ohhh şanslııı senii:)), afiyet olsun güzelim balıkk çok faydalı sendenbıdığına geçerrr tümvitaminler bol bol tüket,
hehe karışmış msjın :))evet şanslıyım o konuda eşim balıklarla uğraşmayı seviyor :)
kızlar mihraceden haber varmı yaa test felan yapmış mı merak ettim bilgisi olan varmı acaba ?
anladım cnm bende 80.4 ile diyetisyene gittim sadece onu uyguladım ve haftada 3 gün spor yapmıstım diger gidişimde kontrole
3 hafta sonunuda tam 4 kg sadece yag kaybetmiştim ve öylede kaldı çok şükür onlarıda geri almadım bugün tartılıcam bakalım 3 haftada yıne bi 4 kg versemm ne mutlu banaa:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?