Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kızlar baya yogun gündeyim yine sabah kahvaltımı paylaşıyım

3. dilim ekmek
peynir 1 dilm
gül reçelim 1. kaşık
şekersiz çay
kahvaltıya kadar herzamn ki gibi 1 lt suuu

afiyet olsunnn canımm okadar şeyle 3 dilim ekmek nasıl yedin kızzz çok merak ettim kuru kuru

bunu sormuştum ama cevabı hatırlamıyorum ses yapıyo mu?
bizim evler kağıttan öksürsen duyuluyor

canım hiç ses çıkmıyor desem yalan olur ama aşağıya gidecek kadar değil..sonuçta içinde bi mekanizma var çok az onun sürtünme sesi oluyor yan odadan bile duyulmuyor başka eve hiç gitmez heralde sesi....

özlem ben yeni katıldım aranıza:)
yaa 67 ye düşmüşsünnn harikaa 67 görünce gözlerim açılıyo fal taşı gibi:d
senden de ögrenebilrmiyim ne kadar zamanda düştügünü canım...

hoşgeldin canımm bende fadik 26 yaşındayım hem öğrenci hemde çalışanım yani av. asistanlığı yapıyorum stajıma var daha çünkiş:)))

canım ben 66 düştüm ama şöyle bir durum var mayıstan beri çabalıyorum hşşşş tatil felan derken ilaçlardı dengesizleşti ama yinede şükür:))))

canım benim tek sorunum abur cubur yemekti kii çok şükür aylardırrrrrrrrr yemiyorum
1: abur cubur yok (cips-şeker - çikolata- binevii bütün yasak ama güzel olan şeyler )
2: akşam 7'den sonra su dışında bişey yemiyorum çay zaten sevmem yeşil çaya ara verdim ama başlıcamm yine
3: otobüse binmeyi bıraktım yürüyorum 1 saat
4: takımın her konuda desteği giden arkadaşlarımızda oldu onlarında desteği tabi hatta fatoş var şuan hac görevini yerine getiriyo dönücekk oda tabi.:)
5: azim ve kararlılık
6: spor (ev temizliyerek hergün)

komik bi açıklama oldu biraz ama böyle canımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…