- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #48.021
karar verdik gülüm bir iki bir şey daha sipariş etcez diye bugunu bekledik akşam etcez link aşagıda
Altis Lena Eliptik Kondisyon Bisikleti - Spor ve Fitness - Hepsiburada.com
oooooooooooooo ne kalabaklık burasııı :)
ya şunuda alayım mı bende ebru şallı videoları var
Proform Pilates Seti - 2 - Spor ve Fitness - Hepsiburada.com
yapmam herhalde ya :26:
fiyona_07+, emidaf, sude2011, aynalar+, melekaysee+,
merhaba kızlarrr çıkıyordum işten vazgeçtim eve gidip neyapacağım dedim çalışmaya verdim kendimi, geçmişe baktımda cevap yazamadım evden tek tek cevaplarım
bugün annemle görüştümm adanada ailem benim çok özledim, annem le babamd aşeker var ikiside dikkat etmiyorlar dr sevmiyorlar öcü gibi geliyor onlara, annein parmağı çıkmış 10 gündr dr gitmiyormuş kardeşim kaçırdı ağzından banada söylemiyor hatun birde perde falan yıkıyormuş halıları seriyormuş bayrama hazırlıkkk ağladım ağladmm durdum ,
bu 2-3 arkadaşımın annes, babası vefat etti onlarda ben gibi ailelerinden uzaklardı, bir acı haberle gittiler onların yeirne kendimi koydum bendemi öyle olacağım diyedurup durup deli gibi ağladım annemede patladım birsürü benim burda başım ağrısa dr git diye yüzde defa arıyorsun anne ne olurrr benim aklımı orada bırakıyorsunuz diye hıçkıra hıçkıra karşılıklı ağladık, dedimkimin sırası olacağı belli değil bel siz evlat acısı çekeceksiniz ama şöyle düşününce benim jenerasyonumum aileleri gdiyor tek tek ben size daha doyamadım yılda 3- 4 defa görüşmeyle olmuyor daha çok ihtiyacım var size ne olurr yanımd aolun diyeee kafayı yedim ya ,
psikolojim bozuldu gurbetlik ne zor yarabbim 17-18 yaşında çıktım evden geri dönemedim( ofsssss bir gün kavuşuruz diyorum olmuyor olmuyor olmayacakta biliyorum
güzelmiş canım..bu benimkinden farklı benimkinde plates lastikleriyle twistide var üstünde ama buda bayaa fonksiyonlu bişeye benziyor...
valla ben zayıfladıktan sonra yine haftanın üç günü spor yapmaya devam edecem bgn bi kadın gördüm o kadar fittiki vücudu öle laf lafı açtı üç çocuğu varmış nasıl böle kalabildin dedim her gün düzenli yürüyüş yaparım dedi haftanın üç günüde spor yapıyormuş muhakkak..sonra biraz daha zaman geçtide oğlu geldi yanımıza şok geçirecektim resmen kızlar oğlu 28 yaşındaymış kadında 52 yaşında valla abartmıyorum en fazla 37 yada 38 dersiniz..inanamadım yaa...ama ne sigara ne de alkol almam dedi....sağlıklı beslenme ve spor arkadaşlar yaşam tarzı haline getirecem...
canım esaj attım baksana özelinekızlar kabakla yapılan lezzetli bir tarif verin bana lütfenn..akşama yemek yok
al valla ucuzmuş ben yarından itibaren saat 7 de kalkıp ebuyla plates yapacam sabahları tekrar veriyor...akşamda bisiklet..şimdi kilo vermeye başlayınca sporuda ekleyince daha hızlı veriyorsun canım...benim düğünler yalan oldu düğüne filan gidemiycez biz eşimin babasından dolayı..artık yatırımımı yaza bikini için yapıyorum :))))))))
merhaba kızlarrr çıkıyordum işten vazgeçtim eve gidip neyapacağım dedim çalışmaya verdim kendimi, geçmişe baktımda cevap yazamadım evden tek tek cevaplarım
bugün annemle görüştümm adanada ailem benim çok özledim, annem le babamd aşeker var ikiside dikkat etmiyorlar dr sevmiyorlar öcü gibi geliyor onlara, annein parmağı çıkmış 10 gündr dr gitmiyormuş kardeşim kaçırdı ağzından banada söylemiyor hatun birde perde falan yıkıyormuş halıları seriyormuş bayrama hazırlıkkk ağladım ağladmm durdum ,
bu 2-3 arkadaşımın annes, babası vefat etti onlarda ben gibi ailelerinden uzaklardı, bir acı haberle gittiler onların yeirne kendimi koydum bendemi öyle olacağım diyedurup durup deli gibi ağladım annemede patladım birsürü benim burda başım ağrısa dr git diye yüzde defa arıyorsun anne ne olurrr benim aklımı orada bırakıyorsunuz diye hıçkıra hıçkıra karşılıklı ağladık, dedimkimin sırası olacağı belli değil bel siz evlat acısı çekeceksiniz ama şöyle düşününce benim jenerasyonumum aileleri gdiyor tek tek ben size daha doyamadım yılda 3- 4 defa görüşmeyle olmuyor daha çok ihtiyacım var size ne olurr yanımd aolun diyeee kafayı yedim ya ,
psikolojim bozuldu gurbetlik ne zor yarabbim 17-18 yaşında çıktım evden geri dönemedim( ofsssss bir gün kavuşuruz diyorum olmuyor olmuyor olmayacakta biliyorum
sabah nasıl yapıyon benim için zor 6-6.3 da kalkıyorum evden 7den sonra cıkıyorum benim için sabah zor ama eve erken geliyorum o ara yapcam
Mihrace canım ne oldu niye gittin bişey mi olduu yaa? Ufff ağlama canım yaa
canım benim kıyamam ya,anne babadan uzaklık çok zordur eminim ben 1 hafta görmesem dayanamıyorum ama birazda regl dönemin sanırım ondan böle etkilendin,o dönem bende öle olurum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?