- 22 Temmuz 2010
- 3.956
- 39
- 163
- 37
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #48.221
14. TAKIM 229. Etap
aynalar ( 93,1 / 92,8 / 0,3 / 0,32% )
nazco ( 74,3 ) izne ayrıldı.
emidaf ( 66,0 / 65,8 / 0,2 / 0,30% )
pinkcat87 ( 64,0 / 64,0 / 0,0 / 0,00% )
selinay2002 ( 66,5 / 66,5 / 0,0 / 0,00%)
fiyona_07 ( 64,3 / 64,0 / 0,3 / 0,47%)
mihracee ( 61,1 / 61,1 / 0,0 / 0,00%)
melekaysee ( 65,4 / 66,3 / -0,9 / -1,38%)
dudujan ( 95,0 ) izne ayrıldı.
_Aytac_ (57.2) 225. etapta izne ayrılmıştı diskalifiye oldu.
14.TAKIM YÜZDE ORTALAMASI: -0,01
sude2011 ve origin sizler deneme haftasındasınız
bugünkü kilonuz başlangıç kilonuz olacak takıma girerseniz haftaya listeye gireceksiniz
merhaba kızlarrrr
muckkk canım lahanada al lahana çorbası veyada yemeğinide yaparsınçok gaydası var
herkese merhabaaaa ben geldim
evet canım başladım artık yaa olmuyo spor yapmadan..göbeğim gitti nerdeyse hiç kalmadı ama etrafında hala yağ kütleleri bulunmakta onlarda spor yapmadan gitmiycek...
kızlar başka takımlara bkaıyormusunuz hiç bena rada bakıyorum( çok güzel kilolar veriyorlarr püfsssss çok fenaaa kızdım kendime yerimde sayıyıorum resmen bu boğazlaa zor veririm ben güzel baiamıştımm oysaaa
canım ben evdeyim bgn de gitmedim işe defnoşa bakacak kimse yok diye...ben evde olduğum için oyalanması kolay oluyo hiç olmadı kalkıp temizkik yapıyorum ama iş yerindeyken bende deli gibi yerdim...
merhaba kızlarrrr
selam kızlar sizinde bildiğiniz üzere bu hafta takımımız berbat durumda büyük ihtimalle bu hafta sonuncuyuz
kendimize gelmemiz lazım toparlanmamız lazım. ben son 5 haftanın yani son 1 ayda kim ne kadar kilo vermiş onun listesini yaptım. bütüne baktığımızda durumumuzu daha iyi görürüz ona göre hareket ederiz. her ay bu değerlendirmeyi yapmak istiyorum artık. herkes bu tabloya göre kendini ve diğer arkadaşlarını değerlendirsin.
liste şöyle;
aynalar 94,0 – 93,7 – 93,5 – 93,1 – 92,8 *****1,2
emidaf 67,0 – 65,8 – 65,8 – 66,0 – 65,8 *****1,2
pinkcat87 64,0 – 64,0 – 63,8 – 64,0 – 64,0 ***** 0,0
selinay2002 65,9 – izinli – 67,0 – 66,5 – 66,5 ***** -0,6
fiyona_07 64,9 – izinli – 64,3 – 64,3 – 64,0 ***** 0,9
mihracee 62,0 – 61,5 – 61,5 – 61,1 – 61,1 ***** 0,9
melekaysee 67,0 – 67,1 – 66,8 – 65,4 – 66,3 ***** 0,7
aynalar: 1 ayda 1,2 kilo verdim. çok fazla bir kilo değil. artık bu sayıyı arttırmam lazım. spor en büyük eksikliğim. ve nerdeyse 10 yıldır diyet yap. diyet boz halde olmam vücutun artık bu durumu normal olarak kabul etmesi en büyük şanssızlığım. bana bir şok diyet lazım. tek olumlu yan her hafta vermiş olmam hiç vermediğim olmamış
emidaf: 1 ayda 1,2 kilo vermiş. kilosuna göre güzel bir durum aslında. ama istikrar yok. bir hafta verip bir hafta alıyor. istikrarı sağlasa bu ay 1,2 değil daha fazla olabilirdi.
pinkcat87: bu ay malesef hiç bir ilerleme yok. ilkinciğim bir an önce toparlanman gerekiyor. sana önerim detoks veye bir haftalık şok diyet. çünkü çok fazla kilo verdin. vücut dirençli artık birde son zamanlarda yaşadığın stres etkiliyo sana bir şok diyet lazım. birde eve kapandın hareket etmen azaldı. yürüyüş ya da evde yarım saatlik egzersiz sana faydalı olur. uyku düzeninde çok etkiliyor bence. öğlene kadar uyuman kilo vermeni engelliyor bana göre.
selinay2002: seli malesef listeye göre takımın en kötüsü sensin. 600 gr almışsın bu ay. hastalık seni çok etkiledi. en fazla kiloyuda o zaman aldın zaten. menülerinde sorun yok ama spor konusunda bişeyler yapman gerekiyor. ev işi ve çocuğa bakmak egzersiz sayılmıyor. uzmanlar aynı tempodaki hareketlerin işe yarayacağını söylüyor. ev işi yaparken belki daha çok yoruluyoruz ama tempomuz aynı değil.
fiyona_07: bu ay 900 gr verdin. çok iyi olmasada kilona göre kötü değil. kilo azaldıkça verilen kiloda azalır. sende sporun etkisinin farkındasın. tekrar başlayacaksın. zaten. sporla daha iyi olacağını düşünüyorum.
mihracee: 900 gr verdin. sende kötü değilsin canım. arada duraklamalar olsada en azından hiç bir hafta kilo almadın. 2 kilo kaldı zaten hedefine. son kilolar zor verilir. bana göre durumun iyi.
melekaysee: 700 gr verdin bu ay canım. senin bu ayki durumuna baktığımızda istikrar olmadığını görüyoruz. iniş çıkışlı bir tablo var. bir hafta veriyorsan bir hafta alıyorsun. sende spora başlıyorsun. bunun faydası olacak.
kızlar bugünkü menülerimi yazayım
sabah
2 dilim kepek ekmek küçüktü
1 kk peynir
1 bardak süt
ara
1 bardak çay
3 kupa sıcak su
öğlen
1,5 tane sac böreği pırasalı
1 bardak ayran
1 kupa sıcak su
suya devam günü böyle kapabilirmiyim bilmiyorum deneyeceğim
hoşgeldin canım nasılsınnnn
amannn direktiflere bak.bizim müdür bile bu kadar sert değil heheheh..tamam kaptan eliptiğimi bekliyorum başlayacam spora
sert mi olmuş
yok ya sert değilim ben sizin iyiliğiniz için didim bunları
aynı şekilde sizde yapacaksınız değerlendirme hadi bakalım başlayın istediğiniz sorudan başlayabilirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?