Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ya istikrarsız olduğu doğru ama acıkcası acele etmiyorum.acele mi etsem onu da bilmiyorum.ben hep bilgisyar basında oturuyorum hareketsizim bana spor sart

canım az verdiğini düşünmüyorum. ama bir alıp bir vermen vücuduna zararı dokunacak.bünye bu duruma alışacak. kilo vermen daha zorlaşacak. bence her hafta 100 grmda olsa vermen iyi olacak. bakınız şekli a ben. yoksa ben kimseden her hafta 1-2 kilo vermesini beklemiyorum. sağlıklı bişeyde değil zaten bu sizin kilonuza göre.

nasılsınız kızlar?

hoşgeldin canım değerlendirme yapıyoruz gel sende katıl bize.

haklısın kuzum bu hafta açığı kapatmaya çalışıcam inşallah,sporada başlasam iyi olacak ...

yaa bende anlayamıyorum buraya yazdıklarımın dışında zaten bişey yemiiyorum ki akşamlarıda yemiyorum ama neden öyle oluyo ve ödem mi var acaba vücudum da ama biliyosunn ben çok fazla su içiyorum uff ama dikkate alıcam canım yazdıklarını

kaptanım şunuda söylemeden geçemiycem 1 ayda en kötü 3-4 kilo vermemiz gerekiyo normalde, demekki kaçamaklarımız çok fazla ......................

hoş bulduk canımm okudum yazdıklarını değerlendirmelerinn walla haklısın yani:26::26::26::26::26::26:

bence canım sen az yiyorsun öğün atlıyorsun böyle olunca vücut kıtlık sinyali veriyo her aldığı besini yakmıyor yağ olarak depoluyor. o yüzden ben sana istemesende ye diyorum az bişeyde olsa. aç kalarak kilo verirmiyor canım

canım senin sorunun çok az yiyosun bence ,vücut kendini savunmaya alıyo bu durumda ve kilo veremiyosun kıtlık sinyalı alan vücut yediklerini depoluyo 1000 kalorilik bi diyet yap bence bende öle yapıcam en güzel kiloyu kalori sayarken vermiştim ben...

bide öğün atlamamak şart...

zaten canım bizim takımın en büyük sorunu spor hiçbirimiz düzenli spor yapmıyoruz malesef bizim spora ağırlık vermemiz lazım

canım evet spor yapamıyoruzz malesef yani olmadı sporuda zorunlu kılalım en azından 1 saat spor yapalım akşamları yada öğlen ne zamn müsait olursak herkez ne yaptığını yazsın olmaz mı?

aynı anda aynı şeyi yazmışız hehehe...

kaptancım cok haklısın bana söylediklerinde.en iyisi bir aralar yaptığım gibi akşama kdr bişey yememek akşam da cok az yemek...

haklısınız kızlar az yiyorum ama canım istemiyo ki walla yaaa ama artık 6 öğüne çıkarıyım yani sabah 8 den akşam 7 kadar yeşil çayımı yeöeğimi ve meyvemi yiyim olmadı :26::26::26::26::26:

kaptanım şunuda söylemeden geçemiycem 1 ayda en kötü 3-4 kilo vermemiz gerekiyo normalde, demekki kaçamaklarımız çok fazla ......................

canım benim vermem gerekiyordu kilom fazla
ama sizler 60 larda olduğunuz için bu sayı düşebilir

hoş bulduk canımm okudum yazdıklarını değerlendirmelerinn walla haklısın yani:26::26::26::26::26::26:

bir an önce gaza gelmeliyiz canım bu hafta verebildiğimiz kadar çok vermeliyiz. diğer hafta kurban bayramı ve kilo almaya çok meyilli olcaz malesef

evet canım doğru bu hafta vermeliyiz ben bayramda almam çünki zaten et yemem birde anneme gidemiyeceğim için evde olucam yani((((((((((((

Son düzenleme:
fadikcim gelecek hafta genel listeleri bizim takım yapacak ama ben yolda olacam o gün
sen genel listeleri hazırlayabilir misin

aklın yolu bir canım

peki ya dolmalar tatlılar şekerler ne olacak hı ne olacak

canım bayramda anenme gidemiyeceksem ne dolma nede şeker yemem zaten ağlayarak geçer 4 gün (((((((((

fadikcim gelecek hafta genel listeleri bizim takım yapacak ama ben yolda olacam o gün
sen genel listeleri hazırlayabilir misin

yaparım canım merak etme sen :)))

canım bayramda anenme gidemiyeceksem ne dolma nede şeker yemem zaten ağlayarak geçer 4 gün (((((((((

yaparım canım merak etme sen :)))

ağlama kız niye ağlıyon

tamam canım ama diğer takımların listesinide hangi takım kaçıncı oldu bireyselde kimler dereceye girdi filan

Son düzenleme:

berbat durumdayız..ama eksiğimiz çok izinli ve ayrılan çok kişi var...tabiii bu bizim kilo vermemize bahanemiydi değildi...olmuyo valla kızlar ben bu haftaya çok sıkı sarılacam en azından bir kilo vermem lazım bu hafta..

oo süpersin..bizde dun verdik siparişi hemen gelsede başlasam heyecanlandım.gunde yarım saat yapsam birazda mekik kol hareketi falan yaparız bişiler

ayy yaparız canım yaa çok fena baksana durumlar 5 haftada 900 gr vermişim bu hafta 1 kilo vermem lazım yarından itibaren sıkıbir spor ve diyete başlıyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…