Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

bu çok hoş olmuş her ay sonunda yapılsa iyi olur aslıcığım ne yapmışız ne yapmamışız açısından bi kendimize geliriz...ben şimdi acayip gazla başlıyorum spora bu hafta regl dönemim geliyor inşallah etkilemez...

sert mi olmuş
yok ya sert değilim ben sizin iyiliğiniz için didim bunları
aynı şekilde sizde yapacaksınız değerlendirme hadi bakalım başlayın istediğiniz sorudan başlayabilirsiniz

yok yaa sert değil çok hoş eleştiriler olmuş bence ne yapmamız konusunda gerekli öneriler olmuş ben çok beğendim..motivasyon açısından hoş

öğle yemegim
15:30
2 kepçe yeşil mercimek çorbası
5 kasık pırasa
yarım kase yogurt
yagsız salata

13:00 de kuzen çagırdı bir türk kahvesi içtim orta şekerli(

Son düzenleme:
kızlar ben çıkıyorum bir sürü anket gircem şimdi dua edinde sitede sorun olmasın bugün bitirem şunu gerçi bugün bitmez her öğrenci için 4 sayfa 100 geçgin soru var

sert mi olmuş
yok ya sert değilim ben sizin iyiliğiniz için didim bunları
aynı şekilde sizde yapacaksınız değerlendirme hadi bakalım başlayın istediğiniz sorudan başlayabilirsiniz

yok yaa sert değil çok hoş eleştiriler olmuş bence ne yapmamız konusunda gerekli öneriler olmuş ben çok beğendim..motivasyon açısından hoş

aynalar cok teşekkür ederimm canım..bugun maibeyazın yardımıyla listeyi hazırladık..öğrendim inş haftaya sorun olmicak canım :)

azminizz boll olsunn...
kilolarınız yok olsun

kaptancığım çok haklısın değerlendirmelerine katışıyorum (( maalsefki biraz durdukkkk en kısa zamanda toparlayacağızzz inş..

bendee bu hafta çok dikkat edeceğimmm yaaaaa biraz ağırdan alıyordum erkende mezun olmayım diye ama olsun tekrar hedef belirlerim artıkk ( hepimizinn morale ihtiyacı varr

selam mihracem nasılsın
genel listeleri bu hafta biz yapıyormuşuz ben haftaya sanıyordum. kara kara düşünüyordum haftaya cuma okuldan hemen sonra yola çıkcamda. iyi oldu bu hafta yaptığımız onları yaptım bende işim vardı onu bıraktım
bir sürü anket dolduracam gidip yapayım sonra görüşürüz canım

öğle yemegim
15:30
2 kepçe yeşil mercimek çorbası
5 kasık pırasa
yarım kase yogurt
yagsız salata

13:00 de kuzen çagırdı bir türk kahvesi içtim orta şekerli(

ohh süpersin sen kaptın bu işi canımmmm bizimde gaza ihtiyacımız varr yerlerde sürünüyoruzzzz sizden feyz alalım

kızlar ben çıkıyorum bir sürü anket gircem şimdi dua edinde sitede sorun olmasın bugün bitirem şunu gerçi bugün bitmez her öğrenci için 4 sayfa 100 geçgin soru var

canım cici bak kendineee kolay gelsin özletme kendini çabucak bitirip gel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…