Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

sabah
1 kaşık lor peyniri
yarım dilim ekmek

öğle
komşu tandırda ekmek yapıyordu
1 parça ondan yedim
1 kk kadar peynir
domates
biber
2 bardak çay

akşam
1 kase çorba
salata

ara
2 bardak çay

çok yorgun hissediyorum kendimi şimdi güzel bir masaj iyi gelirdi acaba kim yapsa

Son düzenleme:
GÜNLÜK MESAJ ÇİZELGESİ

fiyona_07 *** 29 ekim – 4 kasım

DEVAM ÇİZELGESİ

emidaf *** 22-28 ekim

evet canım bugünün sayımınıda seli yapacak sen cumartesi günden başlayacan kolay gelsin

iyi bayrama kadarmış allahtan..ama kayınpederim hastaneden çıkacak orada kalabiliriz bazı günler ben sana bildiririm o zaman..yinede gündüzleri girip yapmaya çalışırım...

bugün en son ögle yemegımı yazmıstım baska yemek yemedim amaaa
aksam bi sürü arkadaşım ve misafirler geldii bi sürü abur cubur yedimm
vicdanım sızlıyorr şimdidee kendime engel olamadım yaaa kahretsinn((((

yarın telafi ediyorsun canım yürüyüş, koşma, atlama, zıplama ne varsa yapıyorsun
bizi ikna etmen gerek dimi kilo vereceğine

kaptan ben bu akşam bi sürü tatlı aburcubur yedim ara ögünü ara ögünü kaçırmıştım
misafir gelince kendımı tutamadım yaa(

böyle misafirliklerde kendini tutmak zor olur ama birazcık tadına bakıp nefsini köretsen daha iyi olurdu canım

kızlar günaydın bgn yiyeceklerimi buraya yazacam akşamda size uyup uymadığımı sölerim diğer türlü kendime hakim olamıycam çünkü reglim yaklaşıyor ve ben şişmeye başladım en azından bu hafta 1 kilo vermem lazım:95::95::96::96::96::96::96::96:

Sabah : İki dilim kepek ekmeğine bir yemek kaşığı reçel sürün, yanına da küçük bir parça taze peynir ilave edin.
Kuşluk : 200 gram yağsız yoğurdun içine biraz meyve ekleyerek tatlandırın
Öğle : Jambonlu, domatesli sandviç: 2 dilim tavuk jambon, 1 çay kaşığı tereyağı, 1 adet domates ve salata yaprağından oluşan kepekli sandviç hazırlayın.
İkindi : 200 gr. yağsız yoğurt, bir tane muz ve bir elmayı karıştırarak, meyve salatası yapın.
Akşam : İki adet haşlanmış patatesin yanına, bir tane domates, bir tane salatalık ve yarım kıvırcıktan oluşan güzel bir salata hazırlayın.
kızlar ben bi ara bu listey uyup 3 günde 600 gr vermiştin şimdi 1 hafta uyup kaç kilo vereceğime bakacam..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…