- 19 Ekim 2009
- 11.217
- 749
- 413
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #48.801
verdim verdim alabalık çipura favorim olan somon tarifleride verebilirim yinebene versene ben de çok severim fırın yemeklerini....
ellerine sağlık kuzum 20 tane mesajla yinemi birinci olmuşum hiç umudum yoktuaynalar 18
mihrace 20
pinkcat 12
melekayşe 10
selinay 8 :81::81::81:
fiyona 8 :87::87::87:
origin 12 :128::128::128:
sude 0
emidaf izinli :2::2::2:
nazco izinli
fatta izinli :107::107::107:
hımsss nomral yoğrtta aynı şey yokmu pekiii
ayşeö seni görüyorum:)) özel mesaj atmıştım gördünmü
görmez miyim cnm sen dun gelirsin solerim diye dusundum rastlaşamadık.
cok guldum yaaa..ay sen niye İstanbul'da değilsin ya
cok sağol bebişimde biliyosun işte.
slm kızlar nasılsınız oğluşumu bebek arabasına attım yürüyüş yapıp geldim,,araba kullanmaya başladığımdan beri yürümeyi unutmuşum yaaa...
kızlar günaydın nasılsınız bakalım???ben bi geçmiş yapıcam dün hiç giremedim..
canım yaaa:))) komiklik olsun diye yazdım:) akşam yine geldi aklıma busefer kendimle mücadele edip uyudum açmadım bilgisayarı tekrarrr:)))
güzel olurdu aynı şehirde olsak arada kaynatırdık buluşup hehe:) bellimi olur gelirim belki istanbula seninde yolun düşer belki kütahyaya :) oturur kahve içeriz:)
sen geldin ben geldim özge geldi seli geldi ilkin geldi ilknur geldi ve originde uğradı bugün ama aynı zamana denk gelemedik
nazco izinli fatma izinli fadik izinli duygu izinli
sude uğramıyor onun yerine başka birini davet etcem bakıyorum uygun birini görünce mesaj bırakacam
ayyy canım kalkamıyorum kahvaltı için yaaa((((neysee yapabileceğim birşey yok böyle gidecek artık poğaça yemekten iidir dimi
merhaba kızlarr size yoğun istek üzerine fırında hamsinin tarifini veriyorum:))))))
balıkları temizletiyorsunuzz birgüzel yıkayıp süzüyorsunuzz
bir tabağın içerisinde mısır unu ve normal unu birazda tuzu karıştırıyorsunuz( mısır unu biraz daha fazla olsun)
fırın tepsisine yağlı kağıt seriyoruzz azcıkta yağ döküyoruz yine( 1 yemek kaşığından azz )
balıklarımızı unluyoruzz tek tek tepsiye diziyoruzz bu arada frınımızı 180 dereceye getiriyoruzz ısınıyor:) tepsiye dizdiğimiz balıkların üzerinie azıcık yine yağ gezdirioruzzz çok az ama dökmesenizde olur ama ben azcık döküyorum yine
tepsiye diziliş şekilinde çizeyim
- - - - - - - - - - -
- - - - - - - - - - -
- - - - - - - - - - -
- - - - - - - - - - -
- - - - - - - - - - -
¬- - - - - - - - - - -
kızlar günaydın nasılsınız bakalım???ben bi geçmiş yapıcam dün hiç giremedim..
evet iyi olur 2 kişi alalım yaa duygunun da gelip gelmiyceği belli değil..
merhaba canımm sanada günaydın:) boşver geçmiş yapacak brşey yokk( kimse girmiyor artıkkkk eskisi gibi kaynatmıyor kimse ( birkmedi yani hehe
ben öğlen neyapsam yaa
akşam misafirim gelecek eve gidip elmalı psatmaı yapsam, yokse ağdayamı gitsem yoksam arkadaşlarla yemeğemikarar veremedim
ay bencede alalım bende gemiyi terkedecem yoksa
kız ayşe naber...başladınmı canım bisikletine binmeye yaa birlikte başlayalım şuna hergün yazalım burda ne kadar bindiğimizi olurmu ben bi yapıyom bi yapmıyom istikrar kalmadı bende...gerçi benimde suçum yok durmadan bişi çıkıyo fırsat olmuyor....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?