Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

aynalar 18
mihrace 20
pinkcat 12
melekayşe 10
selinay 8 :81::81::81:
fiyona 8 :87::87::87:
origin 12 :128::128::128:
sude 0
emidaf izinli :2::2::2:
nazco izinli
fatta izinli :107::107::107:
ellerine sağlık kuzum 20 tane mesajla yinemi birinci olmuşum hiç umudum yoktu

görmez miyim cnm sen dun gelirsin solerim diye dusundum rastlaşamadık.
cok guldum yaaa..ay sen niye İstanbul'da değilsin ya
cok sağol bebişimde biliyosun işte.

canım yaaa:))) komiklik olsun diye yazdım:) akşam yine geldi aklıma busefer kendimle mücadele edip uyudum açmadım bilgisayarı tekrarrr:)))
güzel olurdu aynı şehirde olsak arada kaynatırdık buluşup hehe:) bellimi olur gelirim belki istanbula seninde yolun düşer belki kütahyaya :) oturur kahve içeriz:)

kızlar günaydın nasılsınız bakalım???ben bi geçmiş yapıcam dün hiç giremedim..

merhaba canımm sanada günaydın:) boşver geçmiş yapacak brşey yokk( kimse girmiyor artıkkkk eskisi gibi kaynatmıyor kimse( birkmedi yani hehe
ben öğlen neyapsam yaa
akşam misafirim gelecek eve gidip elmalı psatmaı yapsam, yokse ağdayamı gitsem yoksam arkadaşlarla yemeğemi karar veremedim

inşallah canım neden olmasın

evet iyi olur 2 kişi alalım yaa duygunun da gelip gelmiyceği belli değil..

ayyy canım kalkamıyorum kahvaltı için yaaa((((neysee yapabileceğim birşey yok böyle gidecek artık poğaça yemekten iidir dimi

evt canım ama sandiviç filan yap barii yanında götür..kahvaltıda yediğin gün içinde zaten fazlalsıyla gidiyor...poğaça yemem ama sütle çaylada olmaz gece dirençsiz düşen vicudunu toplamak için güzelce yapacaksın ki kahvaltı gün içinde daha çok çalışıp yaksın yağlarını..

ilahi ilknur ben böle dizeciktim

//-|-->>//

yapıyım tatlım ben bunu güzele benziyor hiç fırında yapmamıştım bi deniyem bakalım...

ayy elmalı pastayı bende çok severim ondan yap benim içinde ucundan birazcık ısır :))ucundan ama:))valla benimde ağdaya gitmem lazım faturaları yatırmam lazım kredi kartını yatırmam lazım bankaya gidip otomatik ödeme talimatı vermem lazım temizlik yapmam lazım lazım da lazım bizim lazımlarımız bitmez canım....

kız ayşe naber...başladınmı canım bisikletine binmeye yaa birlikte başlayalım şuna hergün yazalım burda ne kadar bindiğimizi olurmu ben bi yapıyom bi yapmıyom istikrar kalmadı bende...gerçi benimde suçum yok durmadan bişi çıkıyo fırsat olmuyor....

kızlar ben çıkıyorummm gelince okurum yazdıklarınızzzı:)) ağdaya gideceğim hıhh nasılsa yasaklar bittiii kendime bakayım azıcık:108::108::108::108::119::119::119:

Son düzenleme:

beraber yapalım diye yazmıştım zaten geçmişte vardır baamadın sanırım süper olur cnm..ben başladım dun 20 dak.yaptım hemen hamlamayım diye..iyi fena değil sevdim ben..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…