- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #48.821
kızlar ben çıkıyorummm gelince okurum yazdıklarınızzzı:)) ağdaya gideceğim hıhh nasılsa yasaklar bittiii kendime bakayım azıcık:108::108::108::108::119::119::119:
beraber yapalım diye yazmıştım zaten geçmişte vardır baamadın sanırım süper olur cnm..ben başladım dun 20 dak.yaptım hemen hamlamayım diye..iyi fena değil sevdim ben..
nereye gidiyormuşsun sen bakalımterk felan edemzsin bizi bırakıpda gidersen 1 ayda 10 kilo birden al..hehehehehee
yaa cokcansızlaştı.ama ya...(
kahvaltım
1 dilim patatesli börek
3 zeytin
1 dilim peynir
şekerli çay(
evet herkes izinli sıkıcı oluyor o yüzden birde yeni hevesli arkidişler lazım bize...ama şimdi kötü zamnların iyi zamanlarıda olur renkleneceği günler de olacak...valla kilo alırsın sonrada gelmek istersin o zamnda almayız seni
inşallah canım neden olmasın
evt canım ama sandiviç filan yap barii yanında götür..kahvaltıda yediğin gün içinde zaten fazlalsıyla gidiyor...poğaça yemem ama sütle çaylada olmaz gece dirençsiz düşen vicudunu toplamak için güzelce yapacaksın ki kahvaltı gün içinde daha çok çalışıp yaksın yağlarını..
ilahi ilknur ben böle dizeciktim
//-|-->>//
yapıyım tatlım ben bunu güzele benziyor hiç fırında yapmamıştım bi deniyem bakalım...
ayy elmalı pastayı bende çok severim ondan yap benim içinde ucundan birazcık ısır :))ucundan ama:))valla benimde ağdaya gitmem lazım faturaları yatırmam lazım kredi kartını yatırmam lazım bankaya gidip otomatik ödeme talimatı vermem lazım temizlik yapmam lazım lazım da lazım bizim lazımlarımız bitmez canım....
fıstık gibi kaymak gibi oldum geldimbak tabi bak
kahvaltım
1 dilim patatesli börek
3 zeytin
1 dilim peynir
şekerli çay(
İlkoş naber napıyosun?
canım yaaa pardon görmedim(( iim sen naspıyorsun kuzucum
fıstık gibi kaymak gibi oldum geldimDD
ben geldim bacular nasılsınızzzz
aynalar 18
mihrace 20
pinkcat 12
melekayşe 10
selinay 8 :81::81::81:
fiyona 8 :87::87::87:
origin 12 :128::128::128:
sude 0
emidaf izinli :2::2::2:
nazco izinli
fatta izinli :107::107::107:
merhaba kızlarr size yoğun istek üzerine fırında hamsinin tarifini veriyorum:))))))
balıkları temizletiyorsunuzz birgüzel yıkayıp süzüyorsunuzz
bir tabağın içerisinde mısır unu ve normal unu birazda tuzu karıştırıyorsunuz( mısır unu biraz daha fazla olsun)
fırın tepsisine yağlı kağıt seriyoruzz azcıkta yağ döküyoruz yine( 1 yemek kaşığından azz )
balıklarımızı unluyoruzz tek tek tepsiye diziyoruzz bu arada frınımızı 180 dereceye getiriyoruzz ısınıyor:) tepsiye dizdiğimiz balıkların üzerinie azıcık yine yağ gezdirioruzzz çok az ama dökmesenizde olur ama ben azcık döküyorum yine
tepsiye diziliş şekilinde çizeyim
- - - - - - - - - - -
- - - - - - - - - - -
- - - - - - - - - - -
- - - - - - - - - - -
- - - - - - - - - - -
¬- - - - - - - - - - -
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?