Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ellerine sağlık kuzum 20 tane mesajla yinemi birinci olmuşum hiç umudum yoktu

canım gündüz girmesen gece giriyon ne çok yazmışsın gece öyle

bizi çağıran yok

evet iyi olur 2 kişi alalım yaa duygunun da gelip gelmiyceği belli değil..

tamam canım ebn takipteyim uygun biri olunca hemen davet etcem

ay bencede alalım bende gemiyi terkedecem yoksa

ay nereye gidiyon sen bakim hııı

kızlar ben çıkıyorummm gelince okurum yazdıklarınızzzı:)) ağdaya gideceğim hıhh nasılsa yasaklar bittiii kendime bakayım azıcık:108::108::108::108::119::119::119:

ooh ohh

hımmm kaynatacaksınız ne güzel..

öyle olacak biri ücretli karı koca çalışıyorlar okulda çok sessiz sınıftan çıkmıyor biraz alışsın bize dedik

aynalar+, melekaysee+
selam kızlar ben yokken gelmişsizzz insan bir sinyal çakar:)

selam canım sende hoşgeldin
eskiden ne güzel beğen tuşu vardı beğendiğimiz zaman karşı taraf görüp geliyordu böylede sinyal çakamıyoz
nasılsın canım ooh ağdada yapmışsın akişam işin çok mu

kızlar pazartesi akşamı köfte yaptım fırında.soguyunca dolaba koymuştum..hiç çıkarmadım şimdi ısıtsam yenir mi bozulmuşmudur napayım?

canım gündüz girmesen gece giriyon ne çok yazmışsın gece öyle
bizi çağıran yok
:

ay evet gece gündüz buradayımmm:)) havada karada hiçbirşeyi kaçırmıyorumm kaptancım neredyse 2 aydır üyeyim takımınıza bir tek gün bile izin kullanmadım ayrıca kupa istiyorummmm kendime afillisinden

:)) göndereyimD:)) aslında balığın tuzlamasını yapıyorlar kışlık keşke bilsemde yapıp göndersem ne güzel olurrr

aay canım sağol düşünmen yeterli

kızlar pazartesi akşamı köfte yaptım fırında.soguyunca dolaba koymuştum..hiç çıkarmadım şimdi ısıtsam yenir mi bozulmuşmudur napayım?

bence bişey olmamıştır canım ısıt

ellerine sağlık hayatımm:)))

tşk edrm

efet gerçektennnöyle( birde face teki gibi online olarak görülen arkadaşlarla konuşmaaa sekmesi açsalar ne güzel olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…