- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #48.861
efet gerçektennnöyle( birde face teki gibi online olarak görülen arkadaşlarla konuşmaaa sekmesi açsalar ne güzel olur
hımsss canım canımmm ii yaptınnnn benimde akşama misafirlerim var geç girerim muhtemelen:))
gecede olsa girerim yani
size şimdiden ii eğlenceler kuzum
kızlar benim çıkmam lazım artık sonra görüşürüz
fıstık gibi kaymak gibi oldum geldimDD
DD gülerek kullanalaımmmm inş. muhahahah:)
aaaa aaaa teşekkürlerrr:))) çok mutlu oldum küçük kupalarımın arasındaaa pek güzel duracak
aaaa aaaa teşekkürlerrr:))) çok mutlu oldum küçük kupalarımın arasındaaa pek güzel duracak
bende cıktım gorusuruzzzz
gülerek miaklıma tuhaf tuhaf şeyler getiryon kız
özgecim seni görüyorum aşağıda nasılsın
güle güle kullan canım
görüşürüz canım
ne gibi
slm kızlar özel sebeplerden dolayı aranızdan ayrılmak zorundayım,lütfen beni anlayışla karşılayın uzun zaman oldu herşeyimi sizinle paylaştım ne olur neden diye sormayın hakkınızı helal edin ara sıra uğrayıp hatırınız sormaya çalışıcam hepinizi seviyorum kendinize iyi bakın
iyiyim aslıcığım sen nasılsın denk gelemedik bayaadır...
slm kızlar özel sebeplerden dolayı aranızdan ayrılmak zorundayım,lütfen beni anlayışla karşılayın uzun zaman oldu herşeyimi sizinle paylaştım ne olur neden diye sormayın hakkınızı helal edin ara sıra uğrayıp hatırınız sormaya çalışıcam hepinizi seviyorum kendinize iyi bakın
ayy yazmıyım şimdi..ayıp şeyler getirdi aklıma cadı ilknur
aaaaaaaaaaaaaa şu an çok şaşırmış durumdayım sorma diyorsun seliciğim ama sorulmadan da olmaz ki...çok üzüldüm yaaa gitmesen temelli izin alsan sorunlar çözülünce geri gelsen olmuyor mu???
sağol canım benim bende iyiyim misafir gelecek hazırlıkları yaptık bekliyoruz
ben gündz giremiyorum öğlen 3 den sonra giriyorum
canım keşke nedenini söyleseydin inş kötü bişey değildir özel sebeplerden dolayı demişsin çok sıkıştırmakta istemiyorum seni
inş verdiğin karar hakkında hayırlı olur
bişey sormak istiyorum başka bir takıma geçme gibi bir durum var mı varsa bileyim listede belirtmem grekli biliyorsun canım
ne zaman istersen gel başımız üstünde yerin var facedende ulaşabilirsin bize
kızlar daha kesin bir şey yok ama gelecek cuma için bildirim yapılsın mı yapılmasın mı tartışması yapılıyor eğer her takımın kararı istenirse bu konuda sizin fikrinizi almak isterim haftaya cuma bildirim olsun mu yoksa olmasın mı diğer hafta 2 haftalık bildirim mi olsun ne dersiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?