- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #48.881
kızlar sorun şu eşim anlatmak istememiştim ama,nete takılmamdan rahatsız oluyo dünde tartıştık aslında hiç ayrılmak istemiyorum ama psikolojim alt üst oldu bilmiyorum hiç içime sinmiyo sizlerden ayrılmak üzülüyorum aslında 1 kere biliyorsunuz pc bozuldu kaç gün yaptırmadı fırsattan istifade bilmiyorum cumartesi pazar evde zor giriyorum farkındaysanız ,hepinize çok alıştım ben ayrılmak istemiyorum aslında...
kızlar sorun şu eşim anlatmak istememiştim ama,nete takılmamdan rahatsız oluyo dünde tartıştık aslında hiç ayrılmak istemiyorum ama psikolojim alt üst oldu bilmiyorum hiç içime sinmiyo sizlerden ayrılmak üzülüyorum aslında 1 kere biliyorsunuz pc bozuldu kaç gün yaptırmadı fırsattan istifade bilmiyorum cumartesi pazar evde zor giriyorum farkındaysanız ,hepinize çok alıştım ben ayrılmak istemiyorum aslında...
tabi sen bilirsin bende akşamları giremiyorum eşim kızıyor..eşim yokta 1 haftadır rahat takılıyorum..gündüz takılabilirsin ama tabiki sen bilirsinnn..öyleyse oledir..kendine iyi bak ne diyim.arada ugraa...
canım önce ailenin huzuru önemli tabii...ben hiç gitmeni istemiyorum gündüz girebilirsen gir akşamlsrı girme ama sorun çıkartıcaksa önce evinin huzuru yanii..
üzücü bişeler olmuş ben yokkenn( selinaycımmm gitmeseydin keşkee..
sağolun kızlar ama haftasonuda girmiycem ,
takıma faydam olmaz diye korkuyorum ,
yani bilemiyorum birazda sizlere haksızlık yapmayım diye .....
Özge'm naber napıyon görüşemiyoruz hallettin mi sıkıntıları?
yok canım aynı valla değişen hiç bişey yok..şimdilik herşey askıda..konusunu açmak istemiyorum hiç bişeyin çünkü kavga başlıycak benim kalbimin kırılmasıylada son bulacak...birazdan içeri geçecem uykum gelene kadar kitabımı okuyacam...öle yanii tatlım çok kötü bi ruh hali içerisindeyim hastalansam sıyrılacam bu karamsırlıktan da olamadım gitti geciktikçe iyice sinirlerim geriliyo benimde doğumdan sonra düzene giremedi gitti...off herşey o kadar düzensiz ki şu an....
canım benim her şeyin hayırlısı olsun hakkında..bazen ole geliyolar insana..opuyorum seni sevdiğin rahatlayacan bişiler yap spora başlasaydın o baya rahatlatıyor
yok canım aynı valla değişen hiç bişey yok..şimdilik herşey askıda..konusunu açmak istemiyorum hiç bişeyin çünkü kavga başlıycak benim kalbimin kırılmasıylada son bulacak...birazdan içeri geçecem uykum gelene kadar kitabımı okuyacam...öle yanii tatlım çok kötü bi ruh hali içerisindeyim hastalansam sıyrılacam bu karamsırlıktan da olamadım gitti geciktikçe iyice sinirlerim geriliyo benimde doğumdan sonra düzene giremedi gitti...off herşey o kadar düzensiz ki şu an....
hiç bişey yapmadım valla bgn boş boş oturdum işe de gitmedim sıkıntıdan patladım iyice allahtan defne var haa cadıcık onunla oynaştım durdum..neyse canım bende seni öpüyorum çıkıyorum ben gidip kitap okuyayım kafam dağılır..iyi geceler bebem..
kızlar napıosunuz süper bir haberim var ücretli öğretmenlik oldu kuzenimle aynı okulda hem dee:) çok mutluyum bugün okula falan gittim ondan giremedm.yrn başlıyorum bugünden çalışmam lazım biraz derslere:))))
kızlar napıosunuz süper bir haberim var ücretli öğretmenlik oldu kuzenimle aynı okulda hem dee:) çok mutluyum bugün okula falan gittim ondan giremedm.yrn başlıyorum bugünden çalışmam lazım biraz derslere:))))
öğle
sandviç
ara
2 meyva
akşam
3 köfte
2 dilim ekmek
ara 2 adet kurabiye regl olacam tutamadım kendimi
yani kuzum sizler sonuçta yarışıyosunuz haksızlık oluyo öle olunca...
yok kuzum sizi bırakıp başka takıma gidermiyim hiç ben yine gelirim ama gruba dahil olmam....
sağolun kızlar ama haftasonuda girmiycem ,
takıma faydam olmaz diye korkuyorum ,
yani bilemiyorum birazda sizlere haksızlık yapmayım diye .....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?