- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #48.901
hayırlı olsun canımmm.. ögrencilerle ugrasmaktan iyice zayıflarsın senn şimdii:)))
canım canını sıkma dua et inş herşey hallolur bence işe gitmemezlik etme insan iyice boşluğa düşüyor ve düşünüyor kafasına takıyor daha kötü oluyor canım
canım misafirleri gönderdim geldim bende
çok sevindim adına çalışmak sana iyi gelecek bid ekuzeninle aynı okul süper olmuş biraz olsun sıkıntıların geçer
böylleikle daha sıkı sarılırsın diyetine
hayırlı olsun canımmm.. ögrencilerle ugrasmaktan iyice zayıflarsın senn şimdii:)))
sporlarıda yazayım
30 dak. eliptik
160 mekik
60 kol hareketi
60 bacak
30 göğüs
bir yerlerim ağrıyor :)
sporlarıda yazayım
30 dak. eliptik
160 mekik
60 kol hareketi
60 bacak
30 göğüs
bir yerlerim ağrıyor :)
yapılsın bence izinli olunsa bile,nete girelemesede sana msj atarız kilomuzu..motivasyonu düşürür bence.gerçi pek motive olamıyoruzz..
sağolun kızlar inaşallah zayıflarım.yarın pek ders işleyemem ama kaldıkları yerlere falan bakarım.tanısmayla gecer
slm cnaım hoşgeldin nasılsın
ilk zamanlar o zayıflama oluyor daha sonra o tempoya vücut alışıyor canım
kızlar daha kesin bir şey yok ama gelecek cuma için bildirim yapılsın mı yapılmasın mı tartışması yapılıyor eğer her takımın kararı istenirse bu konuda sizin fikrinizi almak isterim haftaya cuma bildirim olsun mu yoksa olmasın mı diğer hafta 2 haftalık bildirim mi olsun ne dersiniz
meraba kaptancım iyiyim sen nasılsın..
1 aylıgına meslegini kullanabilirmiyimm alışınca vücudumm sana geri veririmm
kızlar bu konu hakkında fikrinizi bildirmeyi unutmayın
aslında bayram sonrarıı 2 haftalık bildirim yapsakk süper olur kaptancımmm.. benim fikrim tabii bu..hem bu hafta performanslar düşük gibi haftaya mutlaka kilo verişi olucaktır bayramda dikkat etmeye devam edersek.. bence haftaya bildirim yapalım
bu arada bayram tatilimiz olucakmı sayın kaptanım
arkadaşlarla kahve içtik fala baktık onların baktığı falı beğenmedim ben kendi falıma beğendim bir erkek bana gül veriyordu bayramın 3. günü
napıyım kimseden hayır yok kendi falıma kendim bakayım dimi ya
bence direk derse gir korksunlar senden sıkı tut
canım bu hafta bildirim olacak. sorulan gelecek hafta için gelecek hafta bildirim olsun mu yoksa bir sonraki hafta ile birlikte mi olsun
canım bayram tatilinde şöyle yapmıştın geçen yine takıma uğradık ama 7 mesaj zorunluluğunu kaldırmıştık
tamamen gelmemezlik olmaz
bayramda hayılrı bi iş var demekki kaptan...hadi gözün aydın
yok canım bizimkisi aç tavuk kendini darı ambarında görme misali
haklısın cnm 2 ders üstüste olan bir sınıfım var onda ders işliycem ama tek ders olanlarda tanısmayla gecer
o zaman kaptancım bildirim yapalım bence yoksa herkes programını aksatabilir.. nasılsa bildirim yok diee en azından tatlılarda sınırımızı bilirizz abartamayızz cuma gününe kadar...
estgr canımm o nedemekmiş.. kaptanım yas kac evlimisin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?