Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

hayırlı olsun canımmm.. ögrencilerle ugrasmaktan iyice zayıflarsın senn şimdii:)))

sağolun kızlar inaşallah zayıflarım.yarın pek ders işleyemem ama kaldıkları yerlere falan bakarım.tanısmayla gecer

hayırlı olsun canımmm.. ögrencilerle ugrasmaktan iyice zayıflarsın senn şimdii:)))

sporlarıda yazayım
30 dak. eliptik
160 mekik
60 kol hareketi
60 bacak
30 göğüs
bir yerlerim ağrıyor :)

her yerin ağrıması kaslarının çalışıyor olması güzel bişey
süper tebrik edrm seni canım

yapılsın bence izinli olunsa bile,nete girelemesede sana msj atarız kilomuzu..motivasyonu düşürür bence.gerçi pek motive olamıyoruzz..

bende aynı senin gibi düşünüyorum canım
cuma günü bayramla bir ilgisi kalmıyor kilo bildirimi yapmamak için bir sakınca yok.
ayşecim sana birşey hatırlatmak istiyorum biz daha öncede takımla bir karar aldık eğer şikayetçi olduğumuz bir durum varsa kişi varsa bunu direk söylüyoruz burdaki amaç birikip birikip ilerde patlamasın diye direk kimden şikayetçi isek ismini söyleyerek uyarabiliriz
yoksa benden mi şikayetçisin kız doğru söyle bak:18::18::18::18::18:
izinliler çok malesef
yeni üyeleri biliyorsunuz bir çok kişi geldi bende katılabilir miyim diyen ama devam eden yok
yine mesaj bıraktım açıklamayıda yaptım günde 7 mesaj zorunluluğumuz var nete girmede sorunu olmayan birini arıyoruz diye inş istediğimiz gibi üyeler gelir
ve paylaşım daha çok artar
yeni ye alalım dediğinizde ben çok üzülüyorum sanki ben almıyormuşum gibi ama davet ettiklerim geliyo bir kere yazıyor sonra devam etmiyor üzülüyorum inş bu defa istediğimiz gibi üyeler bulabiliriz

kızlar ben bayram dönüşü elma diyeti yapmayı düşünüyorum sağlıklı bir diyet değil ama hızlanmam lazım

kızlar bu konu hakkında fikrinizi bildirmeyi unutmayın

meraba kaptancım iyiyim sen nasılsın..
1 aylıgına meslegini kullanabilirmiyimm alışınca vücudumm sana geri veririmm

tamam canım yaza doğru olsun o zaman yerlerinde hiç durmuyorlar daha çok hareket edersin

bide 1. sınıfın ilk ayıda süper bak hiç sandalye yüzü görmüyon o zamanda

kızlar bu konu hakkında fikrinizi bildirmeyi unutmayın

aslında bayram sonrarıı 2 haftalık bildirim yapsakk süper olur kaptancımmm.. benim fikrim tabii bu..hem bu hafta performanslar düşük gibi haftaya mutlaka kilo verişi olucaktır bayramda dikkat etmeye devam edersek.. bence haftaya bildirim yapalım

bu arada bayram tatilimiz olucakmı sayın kaptanım

arkadaşlarla kahve içtik fala baktık onların baktığı falı beğenmedim ben kendi falıma beğendim bir erkek bana gül veriyordu bayramın 3. günü
napıyım kimseden hayır yok kendi falıma kendim bakayım dimi ya

canım bu hafta bildirim olacak. sorulan gelecek hafta için gelecek hafta bildirim olsun mu yoksa bir sonraki hafta ile birlikte mi olsun

canım bayram tatilinde şöyle yapmıştın geçen yine takıma uğradık ama 7 mesaj zorunluluğunu kaldırmıştık
tamamen gelmemezlik olmaz

bayramda hayılrı bi iş var demekki kaptan... hadi gözün aydın

o zaman kaptancım bildirim yapalım bence yoksa herkes programını aksatabilir.. nasılsa bildirim yok diee en azından tatlılarda sınırımızı bilirizz abartamayızz cuma gününe kadar...

haklısın cnm 2 ders üstüste olan bir sınıfım var onda ders işliycem ama tek ders olanlarda tanısmayla gecer

canım tanışma faslı uzayınca öğrenci cıvıyo biraz

o zaman kaptancım bildirim yapalım bence yoksa herkes programını aksatabilir.. nasılsa bildirim yok diee en azından tatlılarda sınırımızı bilirizz abartamayızz cuma gününe kadar...

evet canım nasıl olsa bu hafta bildirim yok diye bırakırız kendimizi o yüzden olmalı bencede bildirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…