- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #48.921
benim çıkmam gerekiyor arkadaşlarr.. hepiniz öpüldünüzz.. ii akşamlar..
ee kaptancım kaldık basbasa
öyle canım haftada kaç saat derse gircen bakalım
20 saat cnm az Allahtan sabahtan öğlene kdr en gec 2 de bitiyo.ama erken kalkmak cok zor olcak benim için
bir de salı günleri nöbetçiyim((((((((( o yüzden akşama kadar okuldayım ne yazık kiii
boş günün yok mu canım
benim gibi salı nöbetçisin demek şimdiden kolay gelsin
saol canım çarşamba boş günüm.benden önceki kadın hamileymiş o yüzden ayrılmıs programı yorucu değil ama kuzenim sınıfların zor diyo hepsine giriyomus o
kolay gelsin canım zor olmayan sınıf yok valla
valla canım haklısın bu sefer de ticaret meslek lisesi oldu.gecen sefer endüstri meslekti hep erkekti bu karışık.ve endüstriden biraz daha iyiymiş:)
merhaba kızlarr napıyorsunuz bakalım benim misafirlerim az önce gitttideli gibi yedim bugünnn (( yazmaya korkuyorum yaaaa neler kaynattınız bir bakayım hemencik geliyorum
menümüde yazayımmm
sabah
1 bardak süt
öğlen
1 kepçee yeşil mercimek yemeği
1 yk salçalı makarna
birkaç kaşık salata
akşam yemeği yok
1 dilim ev yapımı yaş pasta
1 minik cevizli poğaça (avuç içimden küçük)
1 tane elmalı p pasta (iki parmak kalınlığında)
1 tane sucuklu kaşarlı börek(avuç içi kadar)
vee çokça çayyy
ayy ne fena şeyler yedim yaaaa((
yarın telafi günü
bende gitmek istiyorum ama bi türlü fırsat bulupda gidemiyorum yaa..yarın gidecem bende inşallah
hoşgeldn canımmmmerhaba kızlarr napıyorsunuz bakalım benim misafirlerim az önce gitttideli gibi yedim bugünnn (( yazmaya korkuyorum yaaaa neler kaynattınız bir bakayım hemencik geliyorum
karışık olması her zaman iyiydir öğrenciler kendine dikkat eder
evt cnm bakalım inşallah iyi olur adıma
gülerek miaklıma tuhaf tuhaf şeyler getiryon kız
:)))hehe negüzel ne mutlu bana güldürebiliyorsammilahi ilknur yaa çok güldürdün sen beni bgn
slm kızlar özel sebeplerden dolayı aranızdan ayrılmak zorundayım,lütfen beni anlayışla karşılayın uzun zaman oldu herşeyimi sizinle paylaştım ne olur neden diye sormayın hakkınızı helal edin ara sıra uğrayıp hatırınız sormaya çalışıcam hepinizi seviyorum kendinize iyi bakın
neyse kapatalım bir mevzuyu hahah:)
ayy yazmıyım şimdi..ayıp şeyler getirdi aklıma cadı ilknur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?