Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

canım benim iyi yolculuklar cumartesi görüşürz inş...ailene sevgiler selamlar:)

merhaba elif hoş geldin
maşallah sana 3 tane bebişin var hemde biri 3 yaşında diğerleri 2 aylık Allah nazarlardan saklasınnnn kolay gelsing erçekten zorr bir dönemdesin:))
aramızda görmekten mutlu oluruzzz senide ama kaptan paylaşım konusundaaa ısrarlıdırrr en azından 7 mesaj sayını doldurmaya çalış canımmmm

hayır canım ne alakası var?bende yaptım onu birkaç kere sadece girmek için girdim.kimse olmadıgında da yapıyorum çünkü yazacak bişi olmuyor.Aslı sorunca söledim sadece hani emek ve zaman ayrılsın buraya.bir sıkıntı hep tekrarlanıyorsa dedim delüüüü...ole bişi olsa solerim sana direk..

ben geldim kızlar boş dersim vardı okuldan giriyorum napıyosunuz..
az önce bir pogaca yedm bir bardak çay eşliğinde:)

Özge dövecem seni vallaha..regl olmadın ondan dolayı alınganlığına veriyorum..kıs çocugun var ailede problemin cıkıyor calısıyosun yine yazıyosun ben sana bişi dermiyim hiç bebemmmmmmmmm...

yaa dün çok hassastım dün forumda sürekli ağlama modundaydım

düz memur :)))))) Allah iyiliğini versin :))

yok be cnm denk gelmiyodur ..mesela bende İlkin ve fadikle rastlaşamıyorum.

yaaa evet canım benimmm birtürlüü rastt gelemedikkk halbuki bak bi denk düşsekk ne seversinn bizi ilkinde bendee lokum gibiyizdirrr eee sende öyleee

şaka bi yana evet canım denk düşemiyoruz nasılsın be hastayım diye giremedimm walla zaten işlerde yoğunn hatta şimdi çıkıp adliyeye gitmem lazımm :2::2::2::2::2::2::2::2:

kaymak gibiyiz kaymakkk:)))))))
kız ben de grip oldum yaa..daha yeni atlatmıstım gribi(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…