- 19 Ekim 2009
- 11.217
- 749
- 413
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #49.201
banada öyle geliyor bakalım canım inş yapılır bildirim tatil değil ki herkes evind eişinde olcak bir neden yok yapılmaması için
canım ben çıkıyorum artık öpüyorum seni koacaman ancak cumartesi görüşürüz yarın izinliyim öğle bildirim yapcam okul çıkışı yollara düşcem gece eve varırım cumartesi görüşmek üzere inş canım
kızlar bu sefer kararlıyım, takıma geldim. kilom 68. etap 201.de hamilelik sebebiyle izine ayrılmıştım.düzenli paylaşımda bulunmam çok zorama zorlicam kendimi
ilki 3 yaşında diğerleri de 2 aylık ikizlerim 3 çocukla işim zor. her geçen gün emzirmeme rağmen kilo alıyorum, tabi sınırsız yediğim için
normal yesem kilo bile veririm...
kilom 63.3 kızlar
ayşemmm neyapıyorsunn neyemek yaptın akşama
ben şimdi geçen gün çok yorgundum gece 11 de girip hemen 7 hakkımı doldurup kaçmıştım yazmıştımda ceza almamak için yazıp hemen çıkacam kızlar diye acaba bana mı dedin şimdi bilemedim keşke yazsaydın isim olarak herkes üstüne alınıyor şimdi ister istemez..ama benim bikere yaptığım birşeydi eğer banaysa haksızlık ediyorsun derim...yaa keşke isim yazsaydın ben şimdi alındım durup dururken(((((
günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrr nasılsınız bakalım:))))))))))))
tatlım ondan değil ama tabiki alınacaz sonuçta bi çaba sarfediyoruz buraya..ben mesela sabah kalkar kalkmaz belki gün içinde işim olur yapamam diye defneyi bile kucaklamadan sayımları yapıyorum...yani ayşeye kızmıyorum tabikide bi sıkıntısı olduğunda dile getirecek ben rahatsız olsam bende getirim mesela sude ve originden rahatsız oldum isim olarak belirtip aslıya söledim oda isim olarak belirtse iyi olurmuş çünkü ben iki gün önce tamda ayşenin dediği gibi sadece 7 mesaj hakkını doldurup çıktım..izin almaya fırsatım olmadı çünkü o kadar geç döeneceğimi düşünemedim...
hayır canım ne alakası var?bende yaptım onu birkaç kere sadece girmek için girdim.kimse olmadıgında da yapıyorum çünkü yazacak bişi olmuyor.Aslı sorunca söledim sadece hani emek ve zaman ayrılsın buraya.bir sıkıntı hep tekrarlanıyorsa dedim delüüüü...ole bişi olsa solerim sana direk..
ben buraya girince kimse benimle konuşmuyor 3 kişi dışında..acaba bende mi sorun var..melekayse mihrace ve kaptanım dışında yazan olmuyor..
gruplaşma mı var yanlış mı hissediyorum(
yok cnm takımda gruplaşma ben sana yazcaktım ama araya giremedim ne zamandır böyle düşünmene üzüldümgörüyodum seni ama muhabbetin arasına pat diye giremedim
ilkin ben izmitte oturuyorum 1 seneden fazladır bu takımdayım.bekarım ama erkek arkım var inş evlencezdaha bgn ücretli öğretmenliğe basladım gecici tabii.formasyon almaya calıştım bu sene olmadı.ben de kpss ye hazırlanıp düz memur olmayı düşünüyorum.bransım edebiyat...aklıma bişey gelmiyo başka:)
yok be cnm denk gelmiyodur ..mesela bende İlkin ve fadikle rastlaşamıyorum.
yok be cnm denk gelmiyodur ..mesela bende İlkin ve fadikle rastlaşamıyorum.
düz memur :)))))) Allah iyiliğini versin :))
ayy olabilir..ama yani aslında kızmadım sadece banaysa diye üzüldüm biraz...yarın ayşe buları okuyunca şok olacak
yaaa evet canım benimmm birtürlüü rastt gelemedikkk halbuki bak bi denk düşsekk ne seversinn bizi ilkinde bendee lokum gibiyizdirrr eee sende öyleee
şaka bi yana evet canım denk düşemiyoruz nasılsın be hastayım diye giremedimm walla zaten işlerde yoğunn hatta şimdi çıkıp adliyeye gitmem lazımm :2::2::2::2::2::2::2::2:
bu hafta uzun süredir 1 aydır yaklaşık görmediim kuzenim zayıflamıssın dedi:))))
63.7 kiloyumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?