- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #49.221
heyy rastlaştık şimdi nasılsın kızz?::)
kızlarrrr kilomu bildiriyorummmmmmmm 65 olmusummmmmmmmmmmmmmmmmmmm
800 gr gitti ohh ohhh
bencede şok olacakkk kızlar bu akşam nekadar hızlı ilerliyor sayfalar maşallah bizee
amanında amanınnnnn ilkinimnmm gelmişşşş hoş geldinnn canım benimm düz memurumm :)))))))))
okudun mu yazdım hayatımm okadarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr mutlu oldum ki işe başlamana yemin ederimmmmmmmm çokkk çokkk sevindim:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
nasılsınn bakalım:)
kilom 63.3 kızlar
kaymak gibiyiz kaymakkk:)))))))
kız ben de grip oldum yaa..daha yeni atlatmıstım gribi(
günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrr nasılsınız bakalım:))))))))))))
corba makarna az yedim ikisinden de
kızlarrrr kilomu bildiriyorummmmmmmm 65 olmusummmmmmmmmmmmmmmmmmmm
800 gr gitti ohh ohhh
tebrikler cnm :))))
ben geldimmm nasılsınız kızlar?
heyy rastlaştık şimdi nasılsın kızz?::)
günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrr nasılsınız bakalım:))))))))))))
yaaa evet canım benimmm birtürlüü rastt gelemedikkk halbuki bak bi denk düşsekk ne seversinn bizi ilkinde bendee lokum gibiyizdirrr eee sende öyleee
şaka bi yana evet canım denk düşemiyoruz nasılsın be hastayım diye giremedimm walla zaten işlerde yoğunn hatta şimdi çıkıp adliyeye gitmem lazımm :2::2::2::2::2::2::2::2:
ben geldim kızlar boş dersim vardı okuldan giriyorum napıyosunuz..
az önce bir pogaca yedm bir bardak çay eşliğinde:)
maşallahh hayatım tebrik ederimmm çok güzel vermişsssinnnnnkızlarrrr kilomu bildiriyorummmmmmmm 65 olmusummmmmmmmmmmmmmmmmmmm
800 gr gitti ohh ohhh
afiyet olsun canımcımmm dün sen yokken neler neler olduDD hehe en son özge dediki ayşe görürseçok olucak
amann canım dikkat et wallaaa ben serumu yiyince biraz düzeldimm doktorum diyokii yine bronşit oldunn napıyosun sen yaa sokakta mı yatıyosunda böyle üşütüyosun
vğitraminn alll hemennn limondu mandalinaydı ne bilimm herşeyyden vitamin al canım daha işe yeni başladınn amnnn hasta olmaa olurmuu
afiyet olsun canımcımmm dün sen yokken neler neler olduDD hehe en son özge dediki ayşe görürseçok olucak
merhaba hoş geldinn fıstıkkkk nasıl olalım tartı günü tırs tırs
maşallahh hayatım tebrik ederimmm çok güzel vermişsssinnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?