Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

heyy rastlaştık şimdi nasılsın kızz?::)

amanında amanınnnnn ilkinimnmm gelmişşşş hoş geldinnn canım benimm düz memurumm :)))))))))

okudun mu yazdım hayatımm okadarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr mutlu oldum ki işe başlamana yemin ederimmmmmmmm çokkk çokkk sevindim:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
nasılsınn bakalım:)

hehe sağol canım benim geçici olarak başladım boş kalmaktan iyidir yaa.sıkılıyodum evde yoksa:)))
sonunda görüşebildik dersim boş şimdi okuldan giriyorum ben de :)))

kaymak gibiyiz kaymakkk:)))))))
kız ben de grip oldum yaa..daha yeni atlatmıstım gribi(

amann canım dikkat et wallaaa ben serumu yiyince biraz düzeldimm doktorum diyokii yine bronşit oldunn napıyosun sen yaa sokakta mı yatıyosunda böyle üşütüyosun

vğitraminn alll hemennn limondu mandalinaydı ne bilimm herşeyyden vitamin al canım daha işe yeni başladınn amnnn hasta olmaa olurmuu

neyyyssseee bizde lokum gibi oluruz elbet bir gün

afiyet olsun canımcımmm dün sen yokken neler neler olduDD hehe en son özge dediki ayşe görürseçok olucak

kim neye şok olucakkk kim alınmışş ? yaa kimm gelen az demiş yada buna benzer bişey?

gruplaşma var demişş biri kimm didiiiiii amanınn geçmişe bakamıyorumm ama 12 de gelipp bakacım

geçmiş olsun canım bünyemiz cok hassas demek ki(
bana nazar değdi bence okula basladım ertesi gün grip
kız erkek karısık bu sefer okulum ve genelde kız agırlıkla.bir sınıfımda hiç erkek yok mesela cok rahat:))
9. sınıflarım cok konusuyo onlarla brz zıtlaşcaz gibi ama 10. sınıflar mis gibi:)))
okula geldm bgn bahcede bnm öğrencim olmayan kızlar ben gecerken ay çok tatlı yeni edb çı mı fln diolardı ark larına mutlu oldum :)))

merhaba hoş geldinn fıstıkkkk nasıl olalım tartı günü tırs tırs

hoşbuldukkk canım benimm vala bend etırsıyodum sabah tartılınca bi oley be diye bağırdımm babam da diyoki nolduu nolduu

maşallahh hayatım tebrik ederimmm çok güzel vermişsssinnnnn

sağoll hayatımm teşekkür ederim:2::2::2::2::2::2::2::2::2::2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…