- 22 Temmuz 2010
- 3.956
- 39
- 163
- 37
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #49.241
valla cnm şimdilik fena değil :))) dün tanıstık bgn ders işliyozhehehehe iyidir tatlım sen napıyosun nasıl gidiyor acer öğretmenlik
siz balsınız balll:)neyyyssseee bizde lokum gibi oluruz elbet bir gün
afiyet olsun canım ama poğaçaları kesiyoruzz artıkDDDD diyetteyizz hehee
şimdi ben anlatırsammmm heycan kaçarkim neye şok olucakkk kim alınmışş ? yaa kimm gelen az demiş yada buna benzer bişey?
gruplaşma var demişş biri kimm didiiiiii amanınn geçmişe bakamıyorumm ama 12 de gelipp bakacım
geçmiş olsun canım bünyemiz cok hassas demek ki(
bana nazar değdi bence okula basladım ertesi gün grip
kız erkek karısık bu sefer okulum ve genelde kız agırlıkla.bir sınıfımda hiç erkek yok mesela cok rahat:))
9. sınıflarım cok konusuyo onlarla brz zıtlaşcaz gibi ama 10. sınıflar mis gibi:)))
okula geldm bgn bahcede bnm öğrencim olmayan kızlar ben gecerken ay çok tatlı yeni edb çı mı fln diolardı ark larınamutlu oldum :)))
:) ay bende yapıyorum onu yazacak bişibulamıyorum kimse olmuyor bazen .ama hani hep yapıyosak yapmayalım dedim :) oda bi kere yapmış ne bilem..regl olamadı ya hassas o hassas..
kızlar bende kilomu yazıyorummm 60.200 :))) yeni hedef belirleyeceğimm yoksa yakında mezun olucağım(((
küçük bir hedef belirleyeyim bu haftaaa
Eki Görüntüle 284511
aynalar 45 :13::13::13:
mihrace 103
pinkcat 18
melekayşe 23
origin 9 :79::79::79:
emidaf 12 :94::94::94:
fiyona 42 :92::92::92:
nazco izinli
fatta izinli
hoşbuldukkk canım benimm vala bend etırsıyodum sabah tartılınca bi oley be diye bağırdımm babam da diyoki nolduu nolduu
sağoll hayatımm teşekkür ederim:2::2::2::2::2::2::2::2::2::2:
maşallah fıstık sanaaa:) tebrik ederimmmm bu haftasüperkilo vermişssin hemde regl öncesi harika harikaa, benimkinide görünce inanamayacaksınız
cnm kahvaltı yapmadım evde ondan mecburen okulda bunu buldum
kızlar ben şimdilik çıkıorum 9d ye en zorlu sınıfıma dersim var şans dileyin bana öpüyorum sizleri eve gidince girebilirim artık aram yok...:)
ay bende kilo kilo bildirimi yapayım..
regl olmama ve de (afedersiniz) tuvalete cıkamama ve çok şiş omama ragmen 65.7 gösteriyorum.bu benimiçin iyi bir şey regl bittiğinde 65'e inmiş olabilirim.
İlkoş sen yaptın mı kilo bildirimi atladım mı ben kaç kilosun?
arkadaslar bende zayıflamak istiyorum aranıza benıde alırmısınız(( neler yapıyorsunuz bende sureklı görüyordum baslıkları ama bır turlu katılamadım neler yapıosunuz baanda anlatırmısınız ( 30:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?