Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

hehehehe iyidir tatlım sen napıyosun nasıl gidiyor acer öğretmenlik
valla cnm şimdilik fena değil :))) dün tanıstık bgn ders işliyoz
neyyyssseee bizde lokum gibi oluruz elbet bir gün
siz balsınız balll:)
afiyet olsun canım ama poğaçaları kesiyoruzz artık DDDD diyetteyizz hehee

cnm kahvaltı yapmadım evde ondan mecburen okulda bunu buldum

kızlar ben şimdilik çıkıorum 9d ye en zorlu sınıfıma dersim var şans dileyin bana öpüyorum sizleri eve gidince girebilirim artık aram yok...:)

ay bende kilo kilo bildirimi yapayım..
regl olmama ve de (afedersiniz) tuvalete cıkamama ve çok şiş omama ragmen 65.7 gösteriyorum.bu benimiçin iyi bir şey regl bittiğinde 65'e inmiş olabilirim.

kim neye şok olucakkk kim alınmışş ? yaa kimm gelen az demiş yada buna benzer bişey?

gruplaşma var demişş biri kimm didiiiiii amanınn geçmişe bakamıyorumm ama 12 de gelipp bakacım
şimdi ben anlatırsammmm heycan kaçarD sen geçmiş yap hayatımm hehee:) oo neler neler oldu herkes bir alınganki

oyy oyy kyamam ama yanii tatlısın be canımm nedesinlerkiii hak yememişler en azındann
mutlu ol tabii sen böle mutlu olunca hemen belli oluyo zatennn walla bakkk öğrencilerde sevmişş senii ohhhh sefan olsunn kimin nazarıda değiyosaa uyuyamasın inş.:)))
ayete kürsi oku hep sürekli olurmu canım

:) ay bende yapıyorum onu yazacak bişibulamıyorum kimse olmuyor bazen .ama hani hep yapıyosak yapmayalım dedim :) oda bi kere yapmış ne bilem..regl olamadı ya hassas o hassas..
DD hehe öyle öyleee kesinlikleeee :))) bazen geliyorlar hepimizeeeee şimdi özgeye gelmiş hassaslık kıyamam kıyamam

kızlar bende kilomu yazıyorummm 60.200 :))) yeni hedef belirleyeceğimm yoksa yakında mezun olucağım(((
küçük bir hedef belirleyeyim bu haftaaa

aynalar 45 :13::13::13:
mihrace 103
pinkcat 18
melekayşe 23
origin 9 :79::79::79:
emidaf 12 :94::94::94:
fiyona 42 :92::92::92:
nazco izinli
fatta izinli

hoşbuldukkk canım benimm vala bend etırsıyodum sabah tartılınca bi oley be diye bağırdımm babam da diyoki nolduu nolduu
sağoll hayatımm teşekkür ederim:2::2::2::2::2::2::2::2::2::2:

:))) tebrikler canım inan çok güzelll aynı şeyi bende yaptım gözlerime inanamadım eşimi çağırdım oda baktı diyorkii yanlışbu tartı başka yerleder tartıldm aynı dedim sende tartıl senin kilonu biliyoruzDD o çıktı 1 kg almış hattaD hehe yani bendezayıflamışım

maşallah fıstık sanaaa:) tebrik ederimmmm bu haftasüperkilo vermişssin hemde regl öncesi harika harikaa, benimkinide görünce inanamayacaksınız

saol canım dün tartıldığımda biraz daha fazlaydı..bende şaşırdım bu kadar beklemiyordum toplasan haftada 3 kez spor yapabildim ama işe yaramış demekki..aslında ben en çok koşturmacadan zayıfladım birde kayınpederimin olayından da oldu biraz...sonuç olarak iyi oldu ama :))))))

arkadaslar bende zayıflamak istiyorum aranıza benıde alırmısınız (( neler yapıyorsunuz bende sureklı görüyordum baslıkları ama bır turlu katılamadım neler yapıosunuz baanda anlatırmısınız (30:

cnm kahvaltı yapmadım evde ondan mecburen okulda bunu buldum

kızlar ben şimdilik çıkıorum 9d ye en zorlu sınıfıma dersim var şans dileyin bana öpüyorum sizleri eve gidince girebilirim artık aram yok...:)

:)) afiyet olsun kuzum arada olur öyle dimi:) sen şimdi derste onu eritirsin:)
ii dersler canımm

ay bende kilo kilo bildirimi yapayım..
regl olmama ve de (afedersiniz) tuvalete cıkamama ve çok şiş omama ragmen 65.7 gösteriyorum.bu benimiçin iyi bir şey regl bittiğinde 65'e inmiş olabilirim.

canımyaa tebrik ederim hakaten sende özgedee regl dönemindesiniz ona rağmen vermişssiniz süpersinizz
vee ben sizin dediğinizee geldim demiştin ya reglden sonra bak düşecek kilon göreceksin diye hakiaktende öyle oldu

cnaım öncelikle az yiyoruz spor yapıyoruz yediklerimizi ve yaptığımız sporları buraya yazıyoruz...ama en önemlisi sürekli paylaşım içinde olduğumuz için birbirimizi kontrol edebiliyoruz...kilonu yaşını boyunu ve adını yazıp bize kendini tanıtabilirmisin??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…