Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

bilemiyorsun ki kim ticari kaygılı?o zaman hormonları duzenleyen bişi verilemez mi?
ne biliyim haplar cıkalı cok olmadı.uzun vadede yan etkileri nelerdir oda bilinmiyor?

canım tabi en güzeli diyet ve sporla zayıflamak zaten benim gibi kilosu fazla olanlar kullandırsın doktorlar canım sen dikkate alma sakın
dün bir haber yayınladım gördün mü adam yazık midesini delmiş ölmüş boş ver bunlara

tşk edrm canım
bende gördüm birine özel mesaj hatta

hıı ben bu olayı biliyorum ama adının bu oldugunu bilmiyordum bende subliminal kayıtlar var zayıflama ego guclendirici falan..

hani başka müziklerin içinde mesajlar oluyor zayıflamak içinde yapılanı var o mu bu

kahvaltı
1 tost kaşarlı
çay

ara
1 kesme şeker kadar çikolata

öğle
küçük ekmek arası köfte
ayran

akşam sebze ağırlıklı beslan canım

Son düzenleme:
sabah
1 dilim ekmek
1 kk kadar peynir

öğle
1 kase çorba
4 kaşık makarna

ara
1 şeker

akşam
fırında patates yiyecem daha pişiyor

merhaba kızlar bende menümü yazmak için girdimm sizinkilere bakamadım ilerleyen saatlerde girip bakaccağım canlarımm.

sabah
yarım poğaça(4 lokma)
şekersiz çay bolca su

öğlen
1 biber dolma
1 minik börek(iki parmağın kalılınlığında ve uzunluğunda)
yarım yumurta
4 zeytin
3-4 çatal domates
1 kk bütüklüğünde peynir
yarım dilim ekmek
şekersiz çayy

akşam
1 fırında baget
3-4 çatal patates fırında
bolca salata (beyaz lahana salatası çok nefisti)

tamam canım bu 25. kare neymiş bakam gelde kısaca anlat bize
ay canım reklamlarda filimlerde çizgi filimlerde bilinçaltına gönderilen mesajlarla ilgili birşey canımm,ama genelde bunlar cinsel içerikli ve öldürmek ile ilgilymiş tehlikeli bilgiler empoze ediliyormuş, özellikle çocuklarr tehlike altındaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…