- 19 Ekim 2009
- 11.217
- 749
- 413
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #49.901
ilknurcum nasılsın cnaım takıma birini davet etmiştim geldimi o
bilemiyorsun ki kim ticari kaygılı?o zaman hormonları duzenleyen bişi verilemez mi?
ne biliyim haplar cıkalı cok olmadı.uzun vadede yan etkileri nelerdir oda bilinmiyor?
canımcımm merhaba iyiyim çok şükürrr takılıyorum forumda ilginç bir yazı okuyorum
http://www.kadinlarkulubu.com/bunla...ina-gizli-mesaj-yerlestirmelutfen-okuu-7.html
sizde bakın derim.
fıstık hatice idi sanırım o hiç uğramadı fıstıkkkD
aslıcım geçmiş olsunnnn(
yani sen çok ii bkamıyorsun kendine yazıdk vucuduna hor bakıyorsun ona(
bu arada kaptancım sen ben yokken takıma katılmak isteyneleri kolayın demiştin bende görünce bir iki kişe mesaj gönderdimm
canımcımm merhaba iyiyim çok şükürrr takılıyorum forumda ilginç bir yazı okuyorum
http://www.kadinlarkulubu.com/bunla...ina-gizli-mesaj-yerlestirmelutfen-okuu-7.html
sizde bakın derim.
fıstık hatice idi sanırım o hiç uğramadı fıstıkkkD
hıı ben bu olayı biliyorum ama adının bu oldugunu bilmiyordum bende subliminal kayıtlar var zayıflama ego guclendirici falan..
kahvaltı
1 tost kaşarlı
çay
ara
1 kesme şeker kadar çikolata
öğle
küçük ekmek arası köfte
ayran
hani başka müziklerin içinde mesajlar oluyor zayıflamak içinde yapılanı var o mu bu
akşam sebze ağırlıklı beslan canım
ben kacıyorum işim var kendinize iyi bakınnnn..
1-2 porsiyon meyve yiyecem
akşamada az mantar..
bir daha giremem bugun
ay canım reklamlarda filimlerde çizgi filimlerde bilinçaltına gönderilen mesajlarla ilgili birşey canımm,ama genelde bunlar cinsel içerikli ve öldürmek ile ilgilymiş tehlikeli bilgiler empoze ediliyormuş, özellikle çocuklarr tehlike altındaaaatamam canım bu 25. kare neymiş bakam gelde kısaca anlat bize
hıı ben bu olayı biliyorum ama adının bu oldugunu bilmiyordum bende subliminal kayıtlar var zayıflama ego guclendirici falan..
afiyet olsun canım ekmek akşam yemezsen güzel olur gibi muckss
kahvaltı
1 tost kaşarlı
çay
ara
1 kesme şeker kadar çikolata
öğle
küçük ekmek arası köfte
ayran
sabah
1 dilim ekmek
1 kk kadar peynir
öğle
1 kase çorba
4 kaşık makarna
ara
1 şeker
akşam
fırında patates yiyecem daha pişiyor
kuzummm yaaa iimisinn korkutma bizibir sorun yok dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?