- 19 Ekim 2009
- 11.217
- 749
- 413
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #49.921
yok canım sadece burnum akmaya başladı ve gözüme vuruyor
sen nasılsın
vikisli su yapsann buharına tutsann akıtsan gitseee rahatlarsın biraz.
bizde evdeyiz dışarımı çıksak diye düşüyoruzz. kombimiz bozulduuservisten geldiler eşanjör diye bir parça aldılar gittiler kimyasala yatıracaklarmıi ev soğuk kiki allahtan alt üst komşular evdede onların sıcaklığıyla ev soğumadı
merhaba kızlar bende menümü yazmak için girdimm sizinkilere bakamadım ilerleyen saatlerde girip bakaccağım canlarımm.
sabah
yarım poğaça(4 lokma)
şekersiz çay bolca su
öğlen
1 biber dolma
1 minik börek(iki parmağın kalılınlığında ve uzunluğunda)
yarım yumurta
4 zeytin
3-4 çatal domates
1 kk bütüklüğünde peynir
yarım dilim ekmek
şekersiz çayy
akşam
1 fırında baget
3-4 çatal patates fırında
bolca salata (beyaz lahana salatası çok nefisti)
kayınvaldenize gidin canım bugün soğukta olmaz orasını bilmiyorum ama burası çok soğuk
öğlen biraz daha az olabilirdi canım ama çokta kötü bir menü değil
hımss az önce eşim aradı kayınvalidmeii gezeğe gideceklermiş birşeyden bahsetmedik artıkk baktık çok soğuk oluyorrr gec eçıkar giderizzz ama evimiz soğuk olmazzz bizim, sarılıırr yatarız fenamı hehe:)
canım ben şimdilik kaçıyorum dışarı çıkıyormuşuzzzz gece tekrar girerimm öptümm
donuyorum canım soba bir ısınmadı gitti buz tuttum burnum kaşınıyo eyvaaahh hastalanııyoorrummm :18::18::18::18::18:
ve şuan suyumuz yok evdede bir damla su yok
kızlar yarın bildirim yok ama biz yine kilolarımızı yazalım bir bakalım durumumuz ne kadar kötü ne yapacaz bir görelim olur mu
menün güzel canımcım. Bencede sen bu anlattıklaırnla oruç tutma valla bayılır gidersin hem bebiş emziriyorsunnn enerjinde kalmazzzz inş.. birazz bebişini büyük hemde kuvvetini topla sonraaa ödersin borçlarınıı oluymuu
Zayıflamak isterken öldü
Alınan bilgiye göre, Mütevelli beldesinde lokanta işletmeciliği yapan evli ve 2 çocuk babası Mustafa Savgın (50), 190 kiloya ulaşması üzerine diyet yapmaya karar verdi. Yediği yemekleri azaltan Savgın, zayıflamak için ayrıca her gün düzenli olarak elma sirkesi, limon suyu ve maden suyu tüketmeye başladı.
Yaklaşık bir ay boyunca devam ettiği uygulama sonucunda yaklaşık 30 kilo zayıflayan Savgın, bu süre sonunda midesinden rahatsızlanması üzerine Celal Bayar Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırıldı.
Yapılan tetkikler sonucunda midesinin delindiği anlaşılan Savgın, yapılan ameliyatın ardından yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alındı. Savgın, 20 gün süreyle kaldığı yoğun bakım ünitesinde yaşamını yitirdi.
alıntıdır
ay çok üzüldüm yazık ya
bana da doğru gelmiyor hele vitamin hapı falan...vitaminler zaten meyve sebzelerde var,posa da aynı şekilde.bir de mehmet özün adı çok fazşa bu tarz ürünlerle anılıyor bir çok üründe isminin kullnaılmasını ise kabul etmiyor oysa.1 Ayda 6-8 Kilo Verin !!!
Dr. Mehmet Öz’ün tavsiyesi African Mango ile zinde sağlıklı olabilirsiniz !!!
Güncelleme:11 Kasım 2011 12:15
Dr. Mehmet Öz’ün yeni zayıflama reçetesi ve %100 bitkisel olmasından dolayı insanların kullanmayı sorunsuzca tercih ettikleri mucizevi ürün olan African Mango sağlıkla hızlıca ve sağlıkla zayıflatıyor.
Tüm dünyada olduğu gibi Türkiye’de de aşırı kilo (obezite ) son zamanlarda çığ gibi artarken,zayıflamak veya formunu muhafaza etmek isteyenler için çözüm yolu önerileri ünlü Dr. Mehmet Öz’den geldi.
Dr. Mehmet Öz, kendi adını taşıyan programında African Mango zayıflama hapını obezite sorunu olan kişilere, sürekli diyet yapmasına rağmen kilo veremeyenlere ve verdiği kiloları muhafaza edemeyenlere tavsiye etti.
“Active Form African Mango” Sadece Zayıflatmıyor
Active Form African Mango, içeriğinde bulunan A,B,C vitaminleri sayesinde zayıflamaya olan etkisinin yanı sıra cilt güzelliğine ve saçların daha sağlıklı olmasına da katkıda bulunuyor. Afrika Mango, bir ilaç değil bir gıda takviyesi ve içerinde hiçbir kimyasal barındırmıyor. Yine özütünü oluşturan Beta Karoten, cilt güzelliğini sağlamaya, gece görme bozukluklarına karşı bağışıklık sistemini güçlendirmeye, çeşitli enfeksiyonların giderilmesine yardımcı olan bir maddedir.
Artık zayıflamak için uzaklara gitmeye gerek kalmadı. Dr. Mehmet Öz’ün tavsiyesi, dünyayı zayıflatan Active African Mango artık Türkiye’de! Artık günümüz dünyasının en büyük sağlık problemleri arasında ilk sıralardaki yerini koruyan şişmanlık, daha bir üst boyutu olan obeziteyi problem olmaktan çıkaracak, ruhunu ve bedenini yormadan zayıflatacak bir ürün ile karşı karşıya.
Tamamen bitkisel olan “Active Form African Mango” kilo ve form problemi konusunda kişilere yardımcı tek üründür.
Bu konuda Afrika kıtası, dünya mango yetiştiriciliğinin yüzde 75′ni elinde bulundurmaktadır. African Mango meyvesi, A ve C vitamini, potasyum, beta karoten kaynaklarından oluşmaktadır.
Active Form African Mango’nun Etkileri
•Lifli ( posalı ) özelliği ile gün boyu tokluk hissi yaşamanıza,
•Antioksidan özelliği ile vücutta biriken zararlı toksinlerin dışarı atılmasına,
•Metabolizmanızın hızlanmasını sağlayarak dolaşım ve sindirim sisteminizin düzgün çalışmasına,
•Yağ yakıcı özelliği ile vücut yağlarınızı yakarak formda kalarak kilo kaybına,
•İçerisindeki B, C, A ve K vitamini özleri ile zayıflamaya,
•Kan basıncının azalmasına yardımcı olarak tansiyon seviyenizin düzenlenmesine yardım olur.
mynetten alıntıdır.
ya doktorların hap falan vermesi bana doğru gelmiyor ne diyosunuz?
Slm
@aynalar Özelden yazmışsınız ama henüz özelden mesaj atacak kadar hakım olmadığı için buradan yazıyorum.
Yarışmaya katılmak isterim..
Dün 86.6
Bugün 86.5 olmuşum.
Her gün kilomu bildiririm..
Beni de ekleyin anacım... :
canım tabi en güzeli diyet ve sporla zayıflamak zaten benim gibi kilosu fazla olanlar kullandırsın doktorlar canım sen dikkate alma sakın
dün bir haber yayınladım gördün mü adam yazık midesini delmiş ölmüş boş ver bunlara
inşallah biraz kilo vereyim sonra balicam oruçlara,yoksa ne diyetin ne orucun haurı oluyor
arkadaşlar doktorların kullandığı 2 tane tıbbi ilaç var (gerisi bakanlık olayı deseler de faso fiso) biri bi şeker ilacı ,ilaç farklı bir amaçla kullanılırken iştah kestiği bulunmuş aşırı kilolularda iştah kesmek işin kullanılıyor. tansiyon gibi bazı hastalığı olanlarda kullanılamıyormuş. bence aslı gibi arkadaşlarda da kullanılamaz e zaten aşırı yemek yiyen biri değil, iştahını kesip de napcaz öldüreces mi?
ikinci ilaç da bağırsaklardan yağın emilmesini engelleyip yağ attıran bir ilaç. bu ilaç zayıflama hapı diye bir ara çok reçete edildi. ilk zamanki sıkıntı insanların dışkılarını tutamayıp kaçırmasıydı:) ama 2-3 yıl sonra anlaşıldı ki böbreklerde de hsara yapıyor.
bu arada bahsettiğimilk tıbbi ilacı da bi diyetisyen ceyda düvencioğluna kullandırtmıştı, hatta tvye çıkıp ceyda düvencioğlu ile başarı hikayelerini anlatmışlardı ne zamanki araları bozuldu ve ceyda d. kilo aldı ilaç kullandığını ititraf etti . yani anlayacağınız tıbbi bile olsa dört dörtlük bir ilaç yok gene insanlar beslenmelerine dikkat etmek ve hareketlerini arttırmak zorunda
Slm
@aynalar Özelden yazmışsınız ama henüz özelden mesaj atacak kadar hakım olmadığı için buradan yazıyorum.
Yarışmaya katılmak isterim..
Dün 86.6
Bugün 86.5 olmuşum.
Her gün kilomu bildiririm..
Beni de ekleyin anacım... :
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?