Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

yok canım sadece burnum akmaya başladı ve gözüme vuruyor

sen nasılsın

vikisli su yapsann buharına tutsann akıtsan gitseee rahatlarsın biraz.

bizde evdeyiz dışarımı çıksak diye düşüyoruzz. kombimiz bozulduu servisten geldiler eşanjör diye bir parça aldılar gittiler kimyasala yatıracaklarmıi ev soğuk kiki allahtan alt üst komşular evdede onların sıcaklığıyla ev soğumadı

kayınvaldenize gidin canım bugün soğukta olmaz orasını bilmiyorum ama burası çok soğuk

öğlen biraz daha az olabilirdi canım ama çokta kötü bir menü değil

kayınvaldenize gidin canım bugün soğukta olmaz orasını bilmiyorum ama burası çok soğuk

hımss az önce eşim aradı kayınvalidmeii gezeğe gideceklermiş birşeyden bahsetmedik artıkk baktık çok soğuk oluyorrr gec eçıkar giderizzz ama evimiz soğuk olmazzz bizim, sarılıırr yatarız fenamı hehe :)

öğlen biraz daha az olabilirdi canım ama çokta kötü bir menü değil

evet canım bencede az olsa güzel olurdu ama yine ısrarlarr ısrarlar yüzünden fazla kaçtı, arkadşaın teyzesine davetliydikk çok güzel sofra hazırlamıştıı tabağımdakilerin yarısınıı geri koymuş halim bu DDDd

heee fena olur mu

canım ben şimdilik kaçıyorum dışarı çıkıyormuşuzzzz gece tekrar girerimm öptümm

tamam canım görüşürüz

Slm
@aynalar Özelden yazmışsınız ama henüz özelden mesaj atacak kadar hakım olmadığı için buradan yazıyorum.

Yarışmaya katılmak isterim..

Dün 86.6
Bugün 86.5 olmuşum.
Her gün kilomu bildiririm..

Beni de ekleyin anacım... :

donuyorum canım soba bir ısınmadı gitti buz tuttum burnum kaşınıyo eyvaaahh hastalanııyoorrummm :18::18::18::18::18:
ve şuan suyumuz yok evdede bir damla su yok

umarım sulargelmiştir susuzluk kötü, ben de pek su saklamam bu tarz durumşlara susuz kalırım

kızlar yarın bildirim yok ama biz yine kilolarımızı yazalım bir bakalım durumumuz ne kadar kötü ne yapacaz bir görelim olur mu

ben 700 gram aldım gözüküyo (tartının gözleri bozuk herhal...)

inşallah biraz kilo vereyim sonra balicam oruçlara,yoksa ne diyetin ne orucun haurı oluyor

açkarna sirke içmek sağlıksız diye söylüyorlardı zaten,limon suyu da asitli.bir de lahana suyu için de aynı şey söyleniyor mideyiçok rahatsız eden bişey

bana da doğru gelmiyor hele vitamin hapı falan...vitaminler zaten meyve sebzelerde var,posa da aynı şekilde.bir de mehmet özün adı çok fazşa bu tarz ürünlerle anılıyor bir çok üründe isminin kullnaılmasını ise kabul etmiyor oysa.

kaptan birazdan girer kuzum:))
hergün kilo bildirimi yapmıyoruz canım cumadan cumaya yapıyoruzz
ama hergün paylaşım yapman lazım bizimle kaynaşman laızm
öyle cik yapıp kaçmaaa kaldaa sohbet edelim
menülerini yazzz yorumlayalım sende bizimkileri yorumla

arkadaşlar doktorların kullandığı 2 tane tıbbi ilaç var (gerisi bakanlık olayı deseler de faso fiso) biri bi şeker ilacı ,ilaç farklı bir amaçla kullanılırken iştah kestiği bulunmuş aşırı kilolularda iştah kesmek işin kullanılıyor. tansiyon gibi bazı hastalığı olanlarda kullanılamıyormuş. bence aslı gibi arkadaşlarda da kullanılamaz e zaten aşırı yemek yiyen biri değil, iştahını kesip de napcaz öldüreces mi?

ikinci ilaç da bağırsaklardan yağın emilmesini engelleyip yağ attıran bir ilaç. bu ilaç zayıflama hapı diye bir ara çok reçete edildi. ilk zamanki sıkıntı insanların dışkılarını tutamayıp kaçırmasıydı:) ama 2-3 yıl sonra anlaşıldı ki böbreklerde de hsara yapıyor.

bu arada bahsettiğimilk tıbbi ilacı da bi diyetisyen ceyda düvencioğluna kullandırtmıştı, hatta tvye çıkıp ceyda düvencioğlu ile başarı hikayelerini anlatmışlardı ne zamanki araları bozuldu ve ceyda d. kilo aldı ilaç kullandığını ititraf etti . yani anlayacağınız tıbbi bile olsa dört dörtlük bir ilaç yok gene insanlar beslenmelerine dikkat etmek ve hareketlerini arttırmak zorunda

inşallah biraz kilo vereyim sonra balicam oruçlara,yoksa ne diyetin ne orucun haurı oluyor

dimi oruç tututyorken akıldan yemek çıkmıyorsaaaa zor bir durum:))
hayrınıda kaçırmayalım hehe birazzz terbiye edelim midmeizi alıştıralım diyetle :)sonrada orucun hakkını verelim

ceyda düvencininde son hali malumDDD
ilaçlarr çöpee sağlık beslenmee hayatımıza girsinn en güzeliiii:))

kaptancımmmm ben dünün sayımını öğleden sonra yapacağımm 5-11 arası benimdi bugün için yeni arkadaş ayarlaman laızm fıstıkkk

günaydın kızlar yeni uyandım kendime gelmeden buraya koştum bir günaydın diyeyim dedim
nasılsınız
pencereden dışarı bi baktım her taraf bembeyaz

canım özel mesaj yazdım kuralları yazdım sana inşallah gözün korkmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…