- 19 Ekim 2009
- 11.217
- 749
- 413
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #49.941
günaydın kızlar yeni uyandım kendime gelmeden buraya koştum bir günaydın diyeyim dedim
nasılsınız
pencereden dışarı bi baktım her taraf bembeyaz
öğle yemeğin sağlam olmuş ama olsun cok tehlikeli bir menü değilmerhaba kızlar bende menümü yazmak için girdimm sizinkilere bakamadım ilerleyen saatlerde girip bakaccağım canlarımm.
sabah
yarım poğaça(4 lokma)
şekersiz çay bolca su
öğlen
1 biber dolma
1 minik börek(iki parmağın kalılınlığında ve uzunluğunda)
yarım yumurta
4 zeytin
3-4 çatal domates
1 kk bütüklüğünde peynir
yarım dilim ekmek
şekersiz çayy
akşam
1 fırında baget
3-4 çatal patates fırında
bolca salata (beyaz lahana salatası çok nefisti)
ay canım reklamlarda filimlerde çizgi filimlerde bilinçaltına gönderilen mesajlarla ilgili birşey canımm,ama genelde bunlar cinsel içerikli ve öldürmek ile ilgilymiş tehlikeli bilgiler empoze ediliyormuş, özellikle çocuklarr tehlike altındaaaa
yok canım sadece burnum akmaya başladı ve gözüme vuruyor
sen nasılsın
canım günaydın hoşgeldinnn :))) ne güzel yaptında geldin:)
hımss ilk kar yağdığında çok güzle oluyor havada yumuşak olurrr çamur iste olmadan süper seyredilir
tadını çıkarın:)
günaydınnnn ben geldim nasılsınız kızlarrr
gunaydın Aslıcıüğım nabersin?
geçmiş olsun sen niye bole hep hasta modundasın yahu
arkadaşlar meraba beni mihrace çağırmıştı bende artık diyet yapmak istiyorumm:)inş kilo verebilrim
günaydınnnn ben geldim nasılsınız kızlarrr
öğle yemeğin sağlam olmuş ama olsun cok tehlikeli bir menü değil
oyalansınlar kendilerini rahatsız etmesinler diye çocuklarını tv karşısına koyan anne babalar düşünsün
arkadaşlar meraba beni mihrace çağırmıştı bende artık diyet yapmak istiyorumm:)inş kilo verebilrim
günaydın kızlar iyiyim inş sizde iyiysinizdir
ayşecim ben hep böyleyim kış geldi mi hastalık gitmez
çocukken bir üşütmüşüm astıma çevirmekten zor kurturmuşum iğnelerle ama her kış çabuk hastalanırım en ufak bişeyde
sabah-öğle
1 kk kadar peynir
1 tatlı kaşığı reçel
5 zeytin
1 kaşık domatesli kıyma
2 dilim kızarmış ekmek
2 bardak çay
kızlar dün ilkin mesaj atmıştı evde misafir varmış pc başına oturamıyorum diyor dün için izin istedi
kızlar dün ilkin mesaj atmıştı evde misafir varmış pc başına oturamıyorum diyor dün için izin istedi
merhaba arkadaşlar.davetiniz için çok teşekkür ederim.nete girmemdeçokfazla problemim yok ama zamanım yok diyebilirim.çünkü devam zorunluluğu olan bir okulda okuyorum.çalışıyorum bir yandanda ve bebeğim var onunlada ilgileniyorum.buna rağmen hergün bir defada olsa buraya geleceğim.bu şekilde beni aranıza alırmısınız yoksa illaki aktif olmak gerekiyormu.
ben kabul edeceğinizi umarak kendimden bahsedeyim biraz.evlenmeden önce 56 57 kiloydum.hamile kaldığımda ise 57 li kilolarda.bilnçsiz bir hamilelik geçirip 83 kilo ile doğuma gittim.sezeryan oldu ve eve geldiğimde 79 kiloydum.emzirme fln derken uzun süre 80 lerde gezdim.hamilelik öncesi kıyafetlerim olmuyordu.nasıl olsa zayıflarım diye yenisinide ben almıyordum.paspal paspal geziyordum işte..bebğim 9 aylıkken geçtiğimiz ocak ayında 76 kiloyken artık görüntümün beni iyiden iyiye rahatsız ettiğini anladım.burada dkz diye bişey bulup başladım ve nisan ayına kadar 67 kiloya düştüm.sonra kızım yürümeye başladı.onunpeşinde koştur,ev iş okul derken 62 ye düştüm.geçen aylarda memleketime gitmiştim.rahatlık.bol yemek derken tekrar 66 ile döndüm.yaklaşık bir aydır elma sirkesi içiyorum.sabah ve gece yatarken içiyorum.balla beraber tadını çok seviyorum.diyet olarak yine dkz uyguluyorum.daha doğrusu yeni başladım hatırlamaya çalışıyorum.günde 2 poşet beşi bi yerde çayı içiyorum.sabah aç karnına 62 500.tok karnına 63 kiloyum.böyle işte.sizler kaç kilosunuz ne kadar vermek istiyorsunuz.her cuma buraya kilo bildirimimi yapacağız.ölçülerde alınacakmı.çok soru sordum.kızım uyanır şimdi.hepimize kolay gelsin inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?