Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

hayatım senin bu kurallarla ilgili mesajını aldım, benim bebeğim küçük olduğu için söylediğin kuralları yerine getiremicem, malesef, o yüzden beni saymayın, hepinize iyi diyetler diliyorum..

bak bak hemen sukoyuverdi nereye böyle
bir elifezigmiz var 3 yaşında bebeği 2 aylıkta ikizleri var o kaytarmıyor şekerim, özgemiz var 6 aylık bebişi var doğum kilolarını vermeye çalışıyorr hemd eçalışıyor ama yinede katılımda bulunuyorr :)

evet katılıyorumm işte bizd eöyle olmayalım diye biizm okuyup araştırmamız lazımm bilinçli anne baba olmamız lazımm dimi canımcım, çizgifilimler bile nekadar tehlikeli olaibliyormuşş

inşallah olmayız cnm o kadar kitap okuyorum boşa gitmez inş.rahatıma düşkünüm ya ben :)
galiba çocugu ondan istemiyorum :
ya da istedim mi dört dörtlük eğitim vermek lazım

iyide bebişim kızacam sana..insanlar kanseri bile yenip çok sağlıklı oluyorlar.
bundan sonra doğru dürüst besleneceksin(bu konuyu konustuk adam akıllı yemek yapmıyosun)
bağışıklık sistemini kuvvetlendirecek şeyler yap.

öldürecem seni hee..hasta olurum ben diiyp dur..böyle devam et hep..çözüm bulma

bana kızacaksınız ama menümü yazıyorum
bu hafta ne yersem yazacağım

sabah-öğle
1 kk peynir
4 zeytin
1tk bal
2.5 dilim ekmek

ikindi
1 büyük domates ve 1 yumurtayla menemen
2.5 dilim ekmek

sonra
1 paket gofret(kalorisi 215 miş)
1 kupa şekersiz yeşil cay

hafta sonları sizdede var mı bilmiyorum şöle bir sorun yaşıyorum.haliyle geç uyanıp gec kahvaltı ediyorum sonra cokkkkk acıkıyorum ikindi akşam karısıyor ve cok yiyiorum kan şekerim dusuyor herhal

elifelezgicim bu arada günaydın nasılsn seni minik yakışıklılar nasılll:)
geç gördümmesajını,iyiler ellerinden öperler, bugün büyüğün bakıcısına bırakıp tabi abiyi yanımıza alıp 2 saatliğine dışarı çıktık:) tabi çocuğu olmayanlar veya 1 tane çocuğu kucağına alıp dışarı çıkanlar bu duygunun nasıl bişey olduğunu anlayamazlar

oyalansınlar kendilerini rahatsız etmesinler diye çocuklarını tv karşısına koyan anne babalar düşünsün
ya çocuğu eve kapatıp da tv seyretmesine engel olmak mümkün değil. onu yapma bunu yapma ses etme, hoplama zıplama...sürekli masal anlatıp boyama da yaptıramıyorsun kaldı ki ben bir anne olarak kendim tv seyrediyorum, artık yapılması gerekn tek şey uygun çizgifilmi seyretttirmek ve süre kısıtlamak.biz de tvye olan düşkünlükten çok sıkıldık kreşe başlamasını dört gözle bekliyoruz, inşallah kreşi sever.

63ten 57ye çok bişey kalmamış, 6 kilo çok değil ama önceden verdiğin kilolar sebebiyle artık baya zor kilo veriyorsundur, bu kadar kilo vermişsin azmedersen bunu da verirsin. benim de 2 aylık ikizlerim var, doğumdan sonra 65e düştüm, çok yiyerek 68e çıktım hedefim doğum öncesi kiloma 60a ikinci defa düşmek, daha sonra 4 yıl önce aldığım 6 kiloyu daha vericem, veee 54olucam inşallah. bu arada 2 yıl önce 74ten 67ye daha sonra da bu takımda 67den 60.5 e düşmüştüm

ya mutlaka ortama,kişiye duruma göre değişir.çocukla ilgilenme vakti ,yeri ,ilgilenen kişi sayısı ,çocugun arkadaşı faktoru gibi bir sürü faktör var.hiç seyretmesin demiyorum ama bir öğretmen olarak velilerimin cocukluktan beri çocuklarını çok keyfi tv karşısına bıraktıklarını ve büyüyünce sonuçları bildiğim için kesinlikle 1-2 saatten fazlasını sağlıklı bulmuyorum.birde sanırım konuştuğumuz konunun ne üzerine olduğuna bakmadın.linki atayım ben.
http://www.kadinlarkulubu.com/bunlar...en-okuu-7.html (25.kare bilinç altına gizli mesaj yerleştirme.lütfen okuu!!)

sen daha öncede takımda mıydın?

linki tıkladım açılmıyor

kaptanla görüştün değil mi?
tamamsa ben melekayşe 28 yaşındayım 72'den 67'e düşmüştüm.şimdide 57 falan olmak istiyorum :)
ya sen?

mihrace takıma gel diye özel mesaj atmış ama ben cevap yazmaıyorum mesaj sayım yetmediği içn. takım kaptanı mesaj atacak dedi mihrace ama henüz atmadı:)
22 yaşındayım ben şu an 96 kiloyum ilk hedef 80 e inmek.
ben en fazla 104 ü gördüm sonra 86 ya kadar indim ama tekrar almaya başlayıp 96 oldum

inş verirsin sağlıklı sağlıklı..evli bekar?iş?boyun?
bunlar kilo vermekte çok onemli :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…