- 19 Ekim 2009
- 11.217
- 749
- 413
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #49.961
hayatım senin bu kurallarla ilgili mesajını aldım, benim bebeğim küçük olduğu için söylediğin kuralları yerine getiremicem, malesef, o yüzden beni saymayın, hepinize iyi diyetler diliyorum..
evet katılıyorumm işte bizd eöyle olmayalım diye biizm okuyup araştırmamız lazımm bilinçli anne baba olmamız lazımm dimi canımcım, çizgifilimler bile nekadar tehlikeli olaibliyormuşş
günaydın kızlar iyiyim inş sizde iyiysinizdir
ayşecim ben hep böyleyim kış geldi mi hastalık gitmez
çocukken bir üşütmüşüm astıma çevirmekten zor kurturmuşum iğnelerle ama her kış çabuk hastalanırım en ufak bişeyde
canımm merhabaaaaaaa karşılaşamadıkkkkkk
geç gördümmesajını,iyiler ellerinden öperler, bugün büyüğün bakıcısına bırakıp tabi abiyi yanımıza alıp 2 saatliğine dışarı çıktık:) tabi çocuğu olmayanlar veya 1 tane çocuğu kucağına alıp dışarı çıkanlar bu duygunun nasıl bişey olduğunu anlayamazlarelifelezgicim bu arada günaydın nasılsn seni minik yakışıklılar nasılll:)
ya çocuğu eve kapatıp da tv seyretmesine engel olmak mümkün değil. onu yapma bunu yapma ses etme, hoplama zıplama...sürekli masal anlatıp boyama da yaptıramıyorsun kaldı ki ben bir anne olarak kendim tv seyrediyorum, artık yapılması gerekn tek şey uygun çizgifilmi seyretttirmek ve süre kısıtlamak.biz de tvye olan düşkünlükten çok sıkıldık kreşe başlamasını dört gözle bekliyoruz, inşallah kreşi sever.oyalansınlar kendilerini rahatsız etmesinler diye çocuklarını tv karşısına koyan anne babalar düşünsün
merhaba arkadaşlar.davetiniz için çok teşekkür ederim.nete girmemdeçokfazla problemim yok ama zamanım yok diyebilirim.çünkü devam zorunluluğu olan bir okulda okuyorum.çalışıyorum bir yandanda ve bebeğim var onunlada ilgileniyorum.buna rağmen hergün bir defada olsa buraya geleceğim.bu şekilde beni aranıza alırmısınız yoksa illaki aktif olmak gerekiyormu.
ben kabul edeceğinizi umarak kendimden bahsedeyim biraz.evlenmeden önce 56 57 kiloydum.hamile kaldığımda ise 57 li kilolarda.bilnçsiz bir hamilelik geçirip 83 kilo ile doğuma gittim.sezeryan oldu ve eve geldiğimde 79 kiloydum.emzirme fln derken uzun süre 80 lerde gezdim.hamilelik öncesi kıyafetlerim olmuyordu.nasıl olsa zayıflarım diye yenisinide ben almıyordum.paspal paspal geziyordum işte..bebğim 9 aylıkken geçtiğimiz ocak ayında 76 kiloyken artık görüntümün beni iyiden iyiye rahatsız ettiğini anladım.burada dkz diye bişey bulup başladım ve nisan ayına kadar 67 kiloya düştüm.sonra kızım yürümeye başladı.onunpeşinde koştur,ev iş okul derken 62 ye düştüm.geçen aylarda memleketime gitmiştim.rahatlık.bol yemek derken tekrar 66 ile döndüm.yaklaşık bir aydır elma sirkesi içiyorum.sabah ve gece yatarken içiyorum.balla beraber tadını çok seviyorum.diyet olarak yine dkz uyguluyorum.daha doğrusu yeni başladım hatırlamaya çalışıyorum.günde 2 poşet beşi bi yerde çayı içiyorum.sabah aç karnına 62 500.tok karnına 63 kiloyum.böyle işte.sizler kaç kilosunuz ne kadar vermek istiyorsunuz.her cuma buraya kilo bildirimimi yapacağız.ölçülerde alınacakmı.çok soru sordum.kızım uyanır şimdi.hepimize kolay gelsin inş.
ya çocuğu eve kapatıp da tv seyretmesine engel olmak mümkün değil. onu yapma bunu yapma ses etme, hoplama zıplama...sürekli masal anlatıp boyama da yaptıramıyorsun kaldı ki ben bir anne olarak kendim tv seyrediyorum, artık yapılması gerekn tek şey uygun çizgifilmi seyretttirmek ve süre kısıtlamak.biz de tvye olan düşkünlükten çok sıkıldık kreşe başlamasını dört gözle bekliyoruz, inşallah kreşi sever.
63ten 57ye çok bişey kalmamış, 6 kilo çok değil ama önceden verdiğin kilolar sebebiyle artık baya zor kilo veriyorsundur, bu kadar kilo vermişsin azmedersen bunu da verirsin. benim de 2 aylık ikizlerim var, doğumdan sonra 65e düştüm, çok yiyerek 68e çıktım hedefim doğum öncesi kiloma 60a ikinci defa düşmek, daha sonra 4 yıl önce aldığım 6 kiloyu daha vericem, veee 54olucam inşallah. bu arada 2 yıl önce 74ten 67ye daha sonra da bu takımda 67den 60.5 e düşmüştüm
bende geldim :) herkese iyi akşamlar :)
kilom 96
nasılsınız:)
ya mutlaka ortama,kişiye duruma göre değişir.çocukla ilgilenme vakti ,yeri ,ilgilenen kişi sayısı ,çocugun arkadaşı faktoru gibi bir sürü faktör var.hiç seyretmesin demiyorum ama bir öğretmen olarak velilerimin cocukluktan beri çocuklarını çok keyfi tv karşısına bıraktıklarını ve büyüyünce sonuçları bildiğim için kesinlikle 1-2 saatten fazlasını sağlıklı bulmuyorum.birde sanırım konuştuğumuz konunun ne üzerine olduğuna bakmadın.linki atayım ben.
http://www.kadinlarkulubu.com/bunlar...en-okuu-7.html (25.kare bilinç altına gizli mesaj yerleştirme.lütfen okuu!!)
evet :) daha öncede ara ara forumu takip etmiştim ama takımlara girmemiştim bugün yeni girdim :) inşallah başarılı oluruz:)iyiyiz hoşgeldin yeni mi girdin takıma
linki tıkladım açılmıyor
evet :) daha öncede ara ara forumu takip etmiştim ama takımlara girmemiştim bugün yeni girdim :) inşallah başarılı oluruz:)
evet hamileliğimin 4. ayına kadar falan da burada kaldımsen daha öncede takımda mıydın?
kaptanla görüştün değil mi?
tamamsa ben melekayşe 28 yaşındayım 72'den 67'e düşmüştüm.şimdide 57 falan olmak istiyorum :)
ya sen?
mihrace takıma gel diye özel mesaj atmış ama ben cevap yazmaıyorum mesaj sayım yetmediği içn. takım kaptanı mesaj atacak dedi mihrace ama henüz atmadı:)
22 yaşındayım ben şu an 96 kiloyum ilk hedef 80 e inmek.
ben en fazla 104 ü gördüm sonra 86 ya kadar indim ama tekrar almaya başlayıp 96 oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?