- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #50.141
yasak yasak sana hasta olmak yasak aslıcım. ilaç al istersennn yada ıhlamur falan iç toparlar seni biraz.
gelmeyenlerinde canı sağolsun sıkıntı olacaksa baştan olmaması daha iyiyi sonra alışıyoruz gidince kötü oluyor
ellerine sağlık canım
anam ezgi cezaya mı kaldı
ay bende onları öper yalar yutarımmm sana birşeycik kalmazz :)
ay yeirm sizi ne tatlısınızdırr ayy :)))
senin 3 bıdıkla bir fotonu görmeyii çok istiyorum yaaa:=))
aynen katılıyorummm çok vurdumduymazda olunmazz çok prensipli sıkıcı otoriterde olunmaz ortasını bulmak lazım yaaa
aç kalmayı hedefliyorsun herhalde:) yediklerin çok değil, bence diyetisyene gidersen o sana çok daha fazlasını verir, boylu poslu olman avantaj, metabolizmanı şimdiden az yemeye alıştırmabugün yediklerim
sabah sabah dediysem saat 11
5 6 tane zeytin biraz peynir bir dilim ekmek 3 bardak çay 3 çatel patates
akşam saat 5 de
2 kepçe çorba 1 porsiyon salata 1 yemek kaşığı pilav 2 bardak ayran
saat 7 gibi bir fincan kahve
saat 10 gibi bir elma bir mandalina
av yazınca fark ettim ne kadar da çok yemişim
elma sirkesi bir kaç damla maksimum 1 çay kaşığı yeterli, miden rahatsızsa onu da önermiyorlar, asitlişeylere dikkat edelim ok, burada geçenlerde bir haber paylaşıldı uzun süre sirke limon içerek kilo veren birinin mide kanamasından ölümü ile ilgili...Allah muhafaza...yazmayı unuttum sabah ve saat 5 de yemekten önce 1 bardak ılık su ve elma sirkesi karışımı içtim
canım misafirlikteydik dün girip çıkmıştım hemen..iyiyim canım ama bir haftadır bi yedim ki sorma verdiğim kiloları geri almamışımdır inşallah korkuyorum tartıya çıkmaya:18::18::18::18:
biraz böbüş yaptım aslında fazla bi değişiklik yok ama işte alıştıydım az yemeye ne güzel bozdum yaa neyse artık sıkıcam kendimi...ayy çok özledim hepinizi...
12.11.2011 mesaj sayımı
mihracee 54
aynalar 49
melekayşe 39
ateşsu 34(deneme haftası)
elifezgi 12
emidaf izinli
nazco izinli
fatma izinli
fiyona izinli
orijin diskalifiye oldu sanırımm
slm kızlar bugün 1 de uyandım ev soğuktu yataktan bir türlü çıkmak istemedim sonra mecburen kalktık kovayı doldurup sobayı yaktık kahvaltı yaptık siz nasılsınız
ne yazacaktım 'ben hımbılın tekiyim yedim yedim nete bile girmedim' yazsamyeridir
kızlar ben geldim nasılsınız bakalım kimseciklerde yok ama gelince piştleyin ben buralardayım..
ayşem gelmiş nasılsın canım aşağıda seni görüyorum...
Özge'm hoşgeldin özledim seni ya naberrr
evet yaa dediğin gibi oldu valla...yeni pc aldık lap top aldık bu seferkeni diğer pcnin anakart filan yanmış buda binlira kaçtı bitaraflarımıza ama olsun yaa pcsiz olmuyoben iyiym cnm sen nasılısn.ya artık tuhaf bişi oldu burda olmak.yuzyuze görüşmedik ama insan haber almak istiyor merakediyor.Yeni bilg mı aldınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?