Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

olabilir cnm gidebiliyorsan git.ben 1 kere gitmiştim.sadece sunu soleyim.1 haftayı kabul etmiyorlarda 15 gunde bir gideceksen ve koruma programınada devam edeceksen git. yoksa cok işe yaramıyor. ne kadar kilo aldın en fazla 1 kilo almışsındır.

valla bi gideyimde bakarım sarmazsa gitmem yaa ama ölçümler filan yapıyolarmış metabolizma tiroit filan onları yaptırasım var..64.2 çıktım bu sabah fazla değil ama canım sıkıldı...çok fazla yedim ama ya nerdeyse her gün mangal yaptık pikniğe gittik antalyada hava süperdi bayramda...senin nasıl geçti bayram

Son düzenleme:

İYİ CANIM gezdik..geçmişte var dunmuydu ne konuştuk.bende diyetisyene gitmeden önce yaptırdığım testleri yazmıştım bi bak istersen.

okudum ayşeciğim bende yaptırmak istiyorum o testlerden aşırı yeme isteğim var şu sıralar durduramıyorum kendimi
ilkinciğim hoş geldin nasılsın canım??
kızlar geçtiğimiz cuma kilo bildirimi yapıldımı

yok cnm yapılmadı.O bu aralar bende de var canım ama ben başka sebeplere bağlıyorum

Son düzenleme:
hoşbulduk cnm ben yapılmadı die biliorm ark ım gelmişti giremedm o gün

se napmışın yaa ben şimdi bunları yapıp yapıp yersem ne olacak ayşe..çok güzel olmuş çok beğendim nerden esti kız böle bişi yapmak..bende zayıflama bloğumu açsam spor bloğu filan

kızlar biz dişarı çıkacağız arkadaşlara gideceğiz oturmaya akşam yemeği yemedim bgn varya ne yedim hiç bilmiyorum ne bulduysam yedim desem yeridir yanii..bgn yediklerimi yazmıyorum kızlar yarından itibaren düzenli beslenmeye ve spora başlayıp aldığım kiloları vermem lazım bir daha giremeyebilirim belli olmaz şimdiden öpüyorum o yüzden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…