- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #50.161
hoşbulduk canım döndüm sonunda aranıza valla bende özledim canım nasılda alışıyo insan
iyiyim tatlım sen nasılsın ben biraz kilo aldımyarından itibaren kendimi kampa sokuyorum..bide ayşeciğim diyetisyene gitmeyi düşünüyorum sen ne dersin..
olabilir cnm gidebiliyorsan git.ben 1 kere gitmiştim.sadece sunu soleyim.1 haftayı kabul etmiyorlarda 15 gunde bir gideceksen ve koruma programınada devam edeceksen git. yoksa cok işe yaramıyor. ne kadar kilo aldın en fazla 1 kilo almışsındır.
valla bi gideyimde bakarım sarmazsa gitmem yaa ama ölçümler filan yapıyolarmış metabolizma tiroit filan onları yaptırasım var..64.2 çıktım bu sabah fazla değil ama canım sıkıldı...çok fazla yedim ama ya nerdeyse her gün mangal yaptık pikniğe gittik antalyada hava süperdi bayramda...senin nasıl geçti bayram
ben gelebildim sonunda.. ark ımı şimdi yolladım:)
okudum ayşeciğim bende yaptırmak istiyorum o testlerden aşırı yeme isteğim var şu sıralar durduramıyorum kendimi
ilkinciğim hoş geldin nasılsın canım??
kızlar geçtiğimiz cuma kilo bildirimi yapıldımı
hoşbulduk cnm ben yapılmadı die biliorm ark ım gelmişti giremedm o günokudum ayşeciğim bende yaptırmak istiyorum o testlerden aşırı yeme isteğim var şu sıralar durduramıyorum kendimi
ilkinciğim hoş geldin nasılsın canım??
kızlar geçtiğimiz cuma kilo bildirimi yapıldımı
yok cnm yapılmadı.O bu aralar bende de var canım ama ben başka sebeplere bağlıyorum
nelere bağlıyon kız de bakim..yoksaaaaaa
amann dur Allah korusunnnnn..yok ya çok düzensiz 2 öğün falan yiyiorum kan şekerim düştü..o zamanlar doymuyorsun yaa..bu arad msjımı aldın mı?
se napmışın yaa ben şimdi bunları yapıp yapıp yersem ne olacak ayşe..çok güzel olmuş çok beğendim nerden esti kız böle bişi yapmak..bende zayıflama bloğumu açsam spor bloğu filan
iim cnm senden nbr:9
se napmışın yaa ben şimdi bunları yapıp yapıp yersem ne olacak ayşe..çok güzel olmuş çok beğendim nerden esti kız böle bişi yapmak..bende zayıflama bloğumu açsam spor bloğu filan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?