- 22 Temmuz 2010
- 3.956
- 39
- 163
- 37
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #50.181
kkaptan nasılsın
sağol canım iyiiym kusura bakma 3. takımın kaptanı değişti yardım istedi benden liste nasıl yapılır diye onu anlattım uzunca görmemişim
sen nasılsın
ben de iim cnm ark ım vardı onla ilgilenmekten nete giremedm girsem de ortak şeyler yaptık ondan takıma ugrayamadm cnm...bgn o gidince sınav sorusu fln hazırladm yrn sınav yapcam 9. sınıfları. zor sordum baya dökülcekler sanırım
herkes kötü not alıpta sonra tekrardan yapmak zorund akalma canım
5-11 KASIM
aynalar +++++++
emidaf -----++
pinkcat87 ++---+-
fiyona_07 +--+---
mihracee +++++++
melekaysee ++--+++
origin ++-----
elifezgi +++++++
bayram nedeni ile takım dökülmüşşşş
bayram sıradışı bir zamandı ama artık arkadaşlar yarından itibaren kendimize bi gelelim toparlanalım
herkes de kötü almaz heralde yani inşşş.yoruma dayalı sorular da var bari onu yapsnlar
hayırlı geceler :) nasılsınız:)
hayırlı geceler :) nasılsınız:)
inş canım öyle olur yoksa sana yine iş çıkacak bir daha soru hazırla tekrar yazılıları oku
sabah çıkmıştım eve yeni geldim hemen açayım dedimhoşgeldin gül nerdesin hemen 7 mesajı doldurman lazım haberin olsun
ben iyiiym canım sen nasılsın
yeniyim :) hoşbulduk bende gül:) iyiym şükür sen nasılsın:)aa cnm sen yenisin galiba nasılsın benim adım ilkin hoşgeldin takımımıza
yeniyim :) hoşbulduk bende gül:) iyiym şükür sen nasılsın:)
sabah çıkmıştım eve yeni geldim hemen açayım dedimiyiym şükür:) sen nasılsın
22 yaşındayım konyadayım bende:) malum kilolarımla başım fena dertte:) bi taraftanda kpss çalışmaya çalışıyorum sen napıyorsun çalışıyor musun:)ben de iyiyim cnm tv izliyorum :) 24 yasındayım izmitliyim cnm sen?
haklısın oraqlar ne durumda bakalım haberlerde gördüm bi çocuk çadırda zatürreden vefat etmiş.. sıcaklaık 0 ın altında hep rabbmiz yardımcıları olsun..bende iyiiym canım şu sinüzit olmasa daha iyi olcam
evde üşüyom valla kar maskesi takmayı düşünüyom soğuk almasın burnum alnım diye
allah yardımcısı olsun vandakilere yazık biz burda evde üşüyoruz onlar orda napıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?