Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

22 yaşındayım konyadayım bende:) malum kilolarımla başım fena dertte:) bi taraftanda kpss çalışmaya çalışıyorum sen napıyorsun çalışıyor musun:)

cnm ben de hem çalışıorum hem de kpss ye hazırlanmaya calışıorum:)
lisede edb öğretmenliği yapıyorum ücretli:)

haklısın oraqlar ne durumda bakalım haberlerde gördüm bi çocuk çadırda zatürreden vefat etmiş.. sıcaklaık 0 ın altında hep rabbmiz yardımcıları olsun..

amin canım ya çok zor şartlar altında ve bir anda da yaraların sarılacak durumda yok malesef

cnm ben de hem çalışıorum hem de kpss ye hazırlanmaya calışıorum:)
lisede edb öğretmenliği yapıyorum ücretli:)
seninki baya zor bende üniversitede okurken dersanede çalışmıştım ikisi bir arada baya yoğun oluyor :) gerçi ben seviyordum ama çok yıpratıcı olmaya başlamıştı:)ben şimdi dersaneyi bıraktım sadece sınava çalışıyorum:)
daha doğrusu çalışamıyorum bi düzene oturtamadım bu arada bend e matmatikçiyim:)

büyük imtihandalar ALlah yardımcıları olsun.bizim başımıza gelmez demeye gelmiyor
ya bişey soracam kızlar yeşil çayla sirke bir arada bi ters etki yapar mı acaba

büyük imtihandalar ALlah yardımcıları olsun.bizim başımıza gelmez demeye gelmiyor
ya bişey soracam kızlar yeşil çayla sirke bir arada bi ters etki yapar mı acaba

canım ters etkiyi bilmem ama aynı anda içmeyecen çok fazla içmedikten sonra zararı olmaz heralde ama tamda bilmiyorum

bu arada bugün yediklerim
11 30 da 1 simit bir çay
14 30 da 1 browni
akşam 17 de 1 porsiyon salata 2 dilim börek
sabah 1 bardak elma sirkesi ılık su
saat 9 gibi 1 mandalina

Son düzenleyen: Moderatör:
bu arada bugün yediklerim
11 30 da 1 simit bir çay
14 30 da 1 browni
akşam 17 de 1 porsiyon salata 2 dilim börek
sabah 1 bardak elma sirkesi ılık su
saat 9 gibi 1 mandalina

canım ben sağlıklı beslenmediğini düşünüyorum hep geçiştirmeye çalışıyorsun
bu sana fayda sağlamaz daha sağlıklı beslen canım sebze olsun öğünlerinde

ya şimdi sirkeli su içiyorum sabah akşam yeşl çay içiyordum eskden acaba ikisi bir arada ağır mı olur diye aklıma geldi

sorun olmaz diye düşünüyorum canım

günlerden pazar olunca sabah arkadaşlarla kahvaltıya gittik akşamda ablama yemeğe :)
aslınd abunlardan öte regl dönemnde olduğumdan sanırım sürekli karnım şiş gibi hep tok gbiyim. aslında hep böyle tok gibi kalsam hiç fena olmaz

kızlarr merhaba ii gecelerr nasılsınızzzzz ben yeni geldim eveeee bir geçmiş yapayımmm cezaya kalmadannn hemencik geliyorumm

keşke öyle olsa canım ama malesef kendimizle savaşmak zorundayız

ben menümü yrn yazmaya başlasam:26::26:

cııkk olmaz yaz canım kendinde görürsün hatalarını hadi bakim

kızlarr merhaba ii gecelerr nasılsınızzzzz ben yeni geldim eveeee bir geçmiş yapayımmm cezaya kalmadannn hemencik geliyorumm

hoşgeldin canım iyiyiz sen nasılsın

kızlarr bugünkü menümüde yazayım biraz kaçırdım((

sabah=öğlen
1 yumurta
yarım domates
1 kk büyüklüğünde peynir
3 zeytin
3 çay kaşığı bal
3-4 çatal sucuk
şekersizz çay
1 dilim tam buğday ekmeği

akşam
4-5 dilim pide (yarım porsiyorun)
1 bardak ayran
3-4 çiğköfte

şekersizzz çayy

sabah bal ve sucuk sayısı az akşam da pide daha az olsaydı iyi olurmuş canım

hoşbuldukk canlarımmmm iim çok şükür az yoruldum bugün
öğleden sonra hep dışarıdaydık eşime kışlık alışverişi yaptıkk sonra arkadaşımın babası vefat etmişsi başsağlığına gittik oradan apartman toplantısına gittik(( gelincede yazlıklaır kaldırdım kışlıkları çıkardımm ancak elim deydi sonrada direk buraya attım kendimi

Son düzenleme:
saol aslıcığım valla bura olmadan omuyor yaa bi saldım bi yedim bi yedim sormaama çok sıkı bi dönüş yapıcam yarından itibaren kendimi kampa sokacam :)))

canımmm hoşgeldinn yaaaa bend eçok fena saldımmm(( offf nasıl toparlanacğaım bilmyorum birbirmizi çok gaza getirmemiz lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…