- 22 Temmuz 2010
- 3.956
- 39
- 163
- 37
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #50.201
22 yaşındayım konyadayım bende:) malum kilolarımla başım fena dertte:) bi taraftanda kpss çalışmaya çalışıyorum sen napıyorsun çalışıyor musun:)
haklısın oraqlar ne durumda bakalım haberlerde gördüm bi çocuk çadırda zatürreden vefat etmiş.. sıcaklaık 0 ın altında hep rabbmiz yardımcıları olsun..
seninki baya zor bende üniversitede okurken dersanede çalışmıştım ikisi bir arada baya yoğun oluyor :) gerçi ben seviyordum ama çok yıpratıcı olmaya başlamıştı:)ben şimdi dersaneyi bıraktım sadece sınava çalışıyorum:)cnm ben de hem çalışıorum hem de kpss ye hazırlanmaya calışıorum:)
lisede edb öğretmenliği yapıyorum ücretli:)
büyük imtihandalar ALlah yardımcıları olsun.bizim başımıza gelmez demeye gelmiyor
ya bişey soracam kızlar yeşil çayla sirke bir arada bi ters etki yapar mı acaba
bu arada bugün yediklerim
11 30 da 1 simit bir çay
14 30 da 1 browni
akşam 17 de 1 porsiyon salata 2 dilim börek
sabah 1 bardak elma sirkesi ılık su
saat 9 gibi 1 mandalina
ya şimdi sirkeli su içiyorum sabah akşam yeşl çay içiyordum eskden acaba ikisi bir arada ağır mı olur diye aklıma geldi
günlerden pazar olunca sabah arkadaşlarla kahvaltıya gittik akşamda ablama yemeğe :)
aslınd abunlardan öte regl dönemnde olduğumdan sanırım sürekli karnım şiş gibi hep tok gbiyim. aslında hep böyle tok gibi kalsam hiç fena olmaz
ben menümü yrn yazmaya başlasam:26::26:
kızlarr merhaba ii gecelerr nasılsınızzzzz ben yeni geldim eveeee bir geçmiş yapayımmm cezaya kalmadannn hemencik geliyorumm
ya arkadaşım maşallah cetvelin dikkatimi çekti 80 lerden 60 lara düşmüşsün darısı başlarımıza:)ben menümü yrn yazmaya başlasam:26::26:
kızlarr bugünkü menümüde yazayım biraz kaçırdım((
sabah=öğlen
1 yumurta
yarım domates
1 kk büyüklüğünde peynir
3 zeytin
3 çay kaşığı bal
3-4 çatal sucuk
şekersizz çay
1 dilim tam buğday ekmeği
akşam
4-5 dilim pide (yarım porsiyorun)
1 bardak ayran
3-4 çiğköfte
şekersizzz çayy
kızlarr merhaba ii gecelerr nasılsınızzzzz ben yeni geldim eveeee bir geçmiş yapayımmm cezaya kalmadannn hemencik geliyorumm
saol aslıcığım valla bura olmadan omuyor yaa bi saldım bi yedim bi yedim sormaama çok sıkı bi dönüş yapıcam yarından itibaren kendimi kampa sokacam :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?