- 22 Temmuz 2010
- 3.956
- 39
- 163
- 37
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #50.221
kızlarr merhaba ii gecelerr nasılsınızzzzz ben yeni geldim eveeee bir geçmiş yapayımmm cezaya kalmadannn hemencik geliyorumm
kızlar ben kaçıyorum sabah çok erken kalkacam hiç derste çalışmadım :)
hoşçaklaın:) inşallah güzel günler bizi bekler:):):)
hoşbuldukk canlarımmmm iim çok şükür az yoruldum bugün
öğleden sonra hep dışarıdaydık eşime kışlık alışverişi yaptıkk sonra arkadaşımın babası vefat etmişsi başsağlığına gittik oradan apartman toplantısına gittik(( gelincede yazlıklaır kaldırdım kışlıkları çıkardımm ancak elim deydi sonrada direk buraya attım kendimi
canım misafirlikteydik dün girip çıkmıştım hemen..iyiyim canım ama bir haftadır bi yedim ki sorma verdiğim kiloları geri almamışımdır inşallah korkuyorum tartıya çıkmaya:18::18::18::18:
biraz böbüş yaptım aslında fazla bi değişiklik yok ama işte alıştıydım az yemeye ne güzel bozdum yaa neyse artık sıkıcam kendimi...ayy çok özledim hepinizi...
hoşbulduk canım sağol.ben 80 lerden 63 e emzirme ve bol koşturmaca sayesinde düştüm.adamakıllı diyet fln yapamadım.dediğim gibi dkz denedim o çok işime yaradı.bebeğim 16 aylıkken sütten kesmek zorunda kaldım.şimdide biraz dikkat edip 6 kiloyu vereyim diyorum ama çok zor gidiyor.sende süper kilo vermişsin.hedefinede az kalmış ne güzel.ben bu sabah yine elma sirkesi bal limon ve sıcak suyla güne başladım.işe gelirken(bugün çalışıyomda)börek ve poğaça aldım 2 küçük dilim börek ve yarım poğaçayla doydum.çayı şekersiz içmeye başlayalı 6 yıl oluyor nerdeyse.o konuda sıkıntım yok.iki bardakta çay içtim.şu an acayip tok hissediyorum kendimi.
sabah
1 gözleme
2 dilim sucuk
1 kk peynir 1 çatal recel
maydonoz ve taze nane bolcaa
akşam
1 kepçe şehriye corbası
2 kaşık makarna
4 kaşık etli patates
ya düşünüyorum bırak üçüyle ikizlerle bite fotoğrafım yok,( izkizlerin fotoğrafını profilime koydum oradan bakabilirsiniz. ) ben evde sürekli pijamayla dolaştığım ve emzirme modunda olduğumiçin hep fotoğraf çekilirlken kaçıyorum
sakınılan göze çöp batar denilir ya çok üstüne titreyip dört dörtlük olsun isteyince de olmuyor, bilgili olmak şart amaazcık da relaks olmak da gerekiyor sanki yoksa çocuklar hassas olduğumuz mevzuları çok güzel tespit edip bunu kullanıyorlar...
kızlar kızlar ben geldim..gezdik geldik bi koşu defneyle bi kendimizi gösterip geliyoruz başkasının evinde uyumuyor biraz tuhaf benim kızyoruldum valla bbu bayram hiç dinlenemedim...sizler naptınız kızlar bayramda anlatın bakiim
12.11.2011 mesaj sayımı
mihracee 54
aynalar 49
melekayşe 39
ateşsu 34(deneme haftası)
elifezgi 12
emidaf izinli
nazco izinli
fatma izinli
fiyona izinli
orijin diskalifiye oldu sanırımm
sabah-öğle
1 kk kadar peynir
4 zeytin
1 çay kaşığı reçel
3 kaşık kıyma
2 dilim ekmek
2 bardak şeker
ben iyiym cnm sen nasılısn.ya artık tuhaf bişi oldu burda olmak.yuzyuze görüşmedik ama insan haber almak istiyor merakediyor.Yeni bilg mı aldınız
hoş geldin canım senide özledikk yawruşşş nihayet arkadaşın snei bize bırakabildii:)ben gelebildim sonunda.. ark ımı şimdi yolladım:)
:2::2::2::2: ay ayyy böylee hapşurma bakimmmmkızlar banyo yaptım soğuktan şampuanım donmuş
akşam
3 köfte
2 dilim ekmek
3 çatal patates
domates
2 bardak çay
ara
mandalina
bu arada bugün yediklerim
11 30 da 1 simit bir çay
14 30 da 1 browni
akşam 17 de 1 porsiyon salata 2 dilim börek
sabah 1 bardak elma sirkesi ılık su
saat 9 gibi 1 mandalina
:2::2::2::2: ay ayyy böylee hapşurma bakimmmm(( okadar soğuk yani pehh
afiyet olsun canımmmm çok güzelll menün
sabah bal ve sucuk sayısı az akşam da pide daha az olsaydı iyi olurmuş canım
ii geceler canımmm yarın görüşmek üzerekızlar ben kaçıyorum sabah çok erken kalkacam hiç derste çalışmadım :)
hoşçaklaın:) inşallah güzel günler bizi bekler:):):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?