Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kızlar ben kaçıyorum sabah çok erken kalkacam hiç derste çalışmadım :)
hoşçaklaın:) inşallah güzel günler bizi bekler:):):)

görüşürüz canım

başınız sağolsun canım
ooh ne güzel gez kız benim yerimede gez

hımssss ii yaptın azcık gelmen bileee güzel oldu fıstık,ayy senden ben çok ümitliydimm bozmazsın diyordum yaa((
neyse birlikte toparlanalım olurmuu sporada başlayalımm şekerrrr.
bizde seniii çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk özledik

sabah
1 gözleme
2 dilim sucuk
1 kk peynir 1 çatal recel
maydonoz ve taze nane bolcaa

akşam
1 kepçe şehriye corbası
2 kaşık makarna
4 kaşık etli patates

inş. hepimiz vereceğizz kilolarımız önemli olan başlamak başlayınca gerisi geliyorr canımm sen çok güzel vemrişssin şimdiye kadarrr istediğin hedefe ulaşacaksın inanıyorum. poğaça ve börekle güne başlamışssın gün sonu neyle geldiki merak ettim bakDD
bende fena gitmiyorum ama bu ara iştahım açıldıııı herşeyi yiyebilme potansiyelindeyim o yüzdennnn kendimden korkuyorum(
neyseki burası varda biraz frenlere basabiliyorum

kızlar kızlar ben geldim..gezdik geldik bi koşu defneyle bi kendimizi gösterip geliyoruz başkasının evinde uyumuyor biraz tuhaf benim kız yoruldum valla bbu bayram hiç dinlenemedim...sizler naptınız kızlar bayramda anlatın bakiim

ozaman kendini iyi hissettiğinde pijama modundan çıkınca bizim için yakışılı bebişlerinle foto çekersin:) 3 böcek bir çiçek güzel bir kare olur.
çocuk yetiştirmek bir sanat değilmi, her söyledğine katılıyorum canımmmm

hoşgeldin canım valla ben bile ailemin yanına gittiğimde burdaki yatağımı arıyorum normal defneciğinde uyumaması
ne olsun canım kısa bir tatildi zaten ailemi arkadaşımı gördüm geldim

12.11.2011 mesaj sayımı

mihracee 54

aynalar 49

melekayşe 39

ateşsu 34 (deneme haftası)

elifezgi 12

emidaf izinli

nazco izinli

fatma izinli

fiyona izinli

orijin diskalifiye oldu sanırımm

canımm ellerine sağlıkDDD ateşsu seni ayrıca tebrik ederim canımmm ne güzel bol bol paylaşımda bulunmuşssun devamıda gelir inş.

ben iyiym cnm sen nasılısn.ya artık tuhaf bişi oldu burda olmak.yuzyuze görüşmedik ama insan haber almak istiyor merakediyor.Yeni bilg mı aldınız

ayşecim ne güzel söylemişssin hakikaten bir bağ oluştu aramızdaaa sürekli birbirimizden haberdar olmak istiyoruzzzzz

bu arada bugün yediklerim
11 30 da 1 simit bir çay
14 30 da 1 browni
akşam 17 de 1 porsiyon salata 2 dilim börek
sabah 1 bardak elma sirkesi ılık su
saat 9 gibi 1 mandalina

canım hiçbirşey yememiş gibisin fakatt yememekte çözüm değil gibi sebze olsa baklagillerden olsaa falan sanki daha güzel olurrrr,aslının dediği gibi geçiştirmişssin((

sabah bal ve sucuk sayısı az akşam da pide daha az olsaydı iyi olurmuş canım

ay canımmm akşam eşimin tabağına ilave ettim pidelerimi ama eşim geri yönlendirdi bana
dışarıda yemek bu yönden kötü para verdiğin için tabakta bırakmayaaa kıyamıyorsun(
biraz falza oldu farkındayım ama yarınn telafi günüm inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…