- 19 Ekim 2009
- 11.217
- 749
- 413
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #50.241
hoşbulduk canım saolasın iim şükürrhoşgeldn cnmm nasılsın
bende yerimi çok yadırgarım valla uyuyamam öle her yerde:))iyi olmuş canım yaa gezmişsindir hasret gidermişsindir bol bol..hoşgeldin canım valla ben bile ailemin yanına gittiğimde burdaki yatağımı arıyorum normal defneciğinde uyumaması
ne olsun canım kısa bir tatildi zaten ailemi arkadaşımı gördüm geldim
ay canım gezerimmm tabiii sen yeterki istee:)) zatenn çok seviyorum gezmeyi zor giriyorum eve hehegörüşürüz canım
başınız sağolsun canım
ooh ne güzel gez kız benim yerimede gez
afiyet olsun canım ah şu poğaçalardan simitlerden gözlemelerden böreklerden bir vazgeçebilsek ne güzel olacakksabah
1 gözleme
2 dilim sucuk
1 kk peynir 1 çatal recel
maydonoz ve taze nane bolcaa
akşam
1 kepçe şehriye corbası
2 kaşık makarna
4 kaşık etli patates
sinüzit içinn bal ve karabiber karışımını alına sürmek ii geliyormuşş akşam sürüp sarıp yatmak gib meselaacanım hapşurmuyorum ama sinüzit zorluyo sol gözüme vuruyor
tşk edrm canım
defneyi uyuttum bende uyumaya gidiyorum sabah erken kalkıp spor yapmayı düşünüyorum umarım pratiğede dökebilirim bunuzaten yarın iş var pazartesi sendromuna irdim şimdiden hadi iyigeceler kızlar yarın görüşürüz
sinüzit içinn bal ve karabiber karışımını alına sürmek ii geliyormuşş akşam sürüp sarıp yatmak gib meselaa
defneyi uyuttum bende uyumaya gidiyorum sabah erken kalkıp spor yapmayı düşünüyorum umarım pratiğede dökebilirim bunuzaten yarın iş var pazartesi sendromuna irdim şimdiden hadi iyigeceler kızlar yarın görüşürüz
olmazsın canım yaaa öyle akacak kadar sürmeee vucut çeker balı zatennngörüşürüz canım
ilk defa duydum yapış yapış olmayım kız sonra
olmazsın canım yaaa öyle akacak kadar sürmeee vucut çeker balı zatennn
ne bilim zararlı birşey değill denenebilirr gibi geliyorrhımm denesem mi acaba
tamam canımm benii kendne ii bak görüşrüz inş. yarınnnnkızlar ben çıkıyorum öpüyorum hepinizi kocaman
canlarım günaydın birazdan işe gidecem defnoşu babaannesine bırakacam gitmeden bi bakiyim dedim...sporumu yapamadım sıcacık yataktan çıkmak pek yemedi yanii...işten gelince yapıcam yine salona taşıycam bisikleti bayram nedeniyle defnoşun odasına kaldırılmıştı :)))gözümün önünde olsun da yapıyım her gün birazdan 30 tane mekik çekecem...off çok saldım çok artık toparlamam lazım kendimi..incecik olmak istiyorum yağlarımdan kurtulmak istiyorum daracık kıyafetler giymek istiyorum bunda göbeğim çıktı yan yağlarım fışkırıyor sorunu çekmek istemiyorum..istiyorum da istiyorum :))))
günaydınnnnnnnnnnnnn meleklerimmm iyi hafta başları olsun inşallah hepimize
kızlarr hemen sabah kahvaltımı yazayım:))))
çeyrek ekemek sandv.
şekersiz çay
su
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?