Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

hoşgeldin canım valla ben bile ailemin yanına gittiğimde burdaki yatağımı arıyorum normal defneciğinde uyumaması
ne olsun canım kısa bir tatildi zaten ailemi arkadaşımı gördüm geldim
bende yerimi çok yadırgarım valla uyuyamam öle her yerde:))iyi olmuş canım yaa gezmişsindir hasret gidermişsindir bol bol..

sabah
1 gözleme
2 dilim sucuk
1 kk peynir 1 çatal recel
maydonoz ve taze nane bolcaa

akşam
1 kepçe şehriye corbası
2 kaşık makarna
4 kaşık etli patates
afiyet olsun canım ah şu poğaçalardan simitlerden gözlemelerden böreklerden bir vazgeçebilsek ne güzel olacakk

defneyi uyuttum bende uyumaya gidiyorum sabah erken kalkıp spor yapmayı düşünüyorum umarım pratiğede dökebilirim bunu zaten yarın iş var pazartesi sendromuna irdim şimdidenhadi iyigeceler kızlar yarın görüşürüz

görüşürüz canım

sinüzit içinn bal ve karabiber karışımını alına sürmek ii geliyormuşş akşam sürüp sarıp yatmak gib meselaa

ilk defa duydum yapış yapış olmayım kız sonra

cicim kendine ii bak yarın görüşürzz inş.. öptümmm

canlarım günaydın birazdan işe gidecem defnoşu babaannesine bırakacam gitmeden bi bakiyim dedim...sporumu yapamadım sıcacık yataktan çıkmak pek yemedi yanii...işten gelince yapıcam yine salona taşıycam bisikleti bayram nedeniyle defnoşun odasına kaldırılmıştı :)))gözümün önünde olsun da yapıyım her gün birazdan 30 tane mekik çekecem...off çok saldım çok artık toparlamam lazım kendimi..incecik olmak istiyorum yağlarımdan kurtulmak istiyorum daracık kıyafetler giymek istiyorum bunda göbeğim çıktı yan yağlarım fışkırıyor sorunu çekmek istemiyorum..istiyorum da istiyorum :))))

canım günaydınnnn, zaten herşey zorgeliyor bizeee aksi olsa zaten incecik dal gibi olurduk:)), olacağızzz amaa spor sadece süreci hızlandırır dimiii nyalım ağır ağır olsun ama olsun yaaaa:)
sen başlada biran önce bizde başlayalımmmm oluymuuu sendne büyük şevk alıyorumm menülerinide yaazzz artık biran önceDD
aslının menülerii az yemeye teşvik ediyor seninkilerde sağlıklı yemeyeDD
o istedikleirnin hepsini bende istiyorumDDDD

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…