- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #50.261
günaydın canımmmmmmm sanaa güzel hafta başların olsun haftan güzel başlasın güzel bitsin inş.:))
teşekkürrrr ederimm canım benimmmmmm:)))))))
hafta sonu nasılsınız varmı olumsuz bişeyyy takımda :26::26::26::26::26::26::26:
günaydın kızlar yağmur nedeniyle eve geri döndüm üstümü değiştirip çıkacam dişarda bir yağmur sormayın...çıkmadan bi göz atam dedim kızlar napıyomuş diye :))deyin bakem napıyosunuz
yok bir olumsuzluk kuzummmm yeni takıma rkadaşımız var ateşsuu, origin de diskalifye oluyor snaırımmm(( girmedi uzun zamandırrr.
herkes biraz kilo aldığından şikayetçi toparlanmaya çalışıyorrr
mihracee, fiyona_07+, melekaysee+, emidaf,
oo negüzelll yine hepbirlikteyizz:)
günaydın kızlar yağmur nedeniyle eve geri döndüm üstümü değiştirip çıkacam dişarda bir yağmur sormayın...çıkmadan bi göz atam dedim kızlar napıyomuş diye :))deyin bakem napıyosunuz
evet canım kavuştuk sonunda :)) ama ben çıkacam yine bir iki işim var onlarıda halledip erken dönecem eve defnenin aşısı var bgn aşıya gidecez ağlıycak kuzuşum yineöğleden sonra bol bol görüşürüz kızlar şimdilik adiyos
ayşecim ne güzel söylemişssin hakikaten bir bağ oluştu aramızdaaa sürekli birbirimizden haberdar olmak istiyoruzzzzz
13.11.2011 pazar gunku sayım
aynalar 30
mihracee 28
pinkcat87 18
fiyona 15
melekayşe 14
ateşsu 12
elifezgi 6(2 kere kontrol ettim belki yanlış saymışımdır diye)
fatma izinli
nazco izinli
emidaf izinli
orjinn baya hevesliydii galiba ama hayırlısı olsun(
hepimiz evet yaa takımcakkk biii detoks yapmmaız lazımm walla yaa:)))))))))
ooooo melekayşede geldiiiii hoş geldinn canım benim nasılsın
evet canım kavuştuk sonunda :)) ama ben çıkacam yine bir iki işim var onlarıda halledip erken dönecem eve defnenin aşısı var bgn aşıya gidecez ağlıycak kuzuşum yineöğleden sonra bol bol görüşürüz kızlar şimdilik adiyos
evet ya merakediyosun kzına bişimi oldu ya da kendine eşiyle bir problem mi cıktı tuhaf yani heheheh
hayatım aynen katışıyorum sana,ayrıca bu ara ben senide merake diyorumm pek sesin soluğun çıkmıyor tatilden geldiğinden beriii sessizsinn:)
blogun ne olduuu sanırım açtınnama haberim yokk ((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?