Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

teşekkürrrr ederimm canım benimmmmmm:)))))))
hafta sonu nasılsınız varmı olumsuz bişeyyy takımda :26::26::26::26::26::26::26:

yok bir olumsuzluk kuzummmm yeni takıma rkadaşımız var ateşsuu, origin de diskalifye oluyor snaırımmm (( girmedi uzun zamandırrr.
herkes biraz kilo aldığından şikayetçi toparlanmaya çalışıyorrr

günaydın kızlar yağmur nedeniyle eve geri döndüm üstümü değiştirip çıkacam dişarda bir yağmur sormayın...çıkmadan bi göz atam dedim kızlar napıyomuş diye :))deyin bakem napıyosunuz

günaydın kızlar yağmur nedeniyle eve geri döndüm üstümü değiştirip çıkacam dişarda bir yağmur sormayın...çıkmadan bi göz atam dedim kızlar napıyomuş diye :))deyin bakem napıyosunuz

oh ne iyiy yapmışssınn :) hoş geldin canımmmm, ben gazete okuyorum nettenD daha işe başlayamadım hehe

yok bir olumsuzluk kuzummmm yeni takıma rkadaşımız var ateşsuu, origin de diskalifye oluyor snaırımmm (( girmedi uzun zamandırrr.
herkes biraz kilo aldığından şikayetçi toparlanmaya çalışıyorrr

orjinn baya hevesliydii galiba ama hayırlısı olsun(

hepimiz evet yaa takımcakkk biii detoks yapmmaız lazımm walla yaa:)))))))))

13.11.2011 pazar gunku sayım

aynalar 30

mihracee 28

pinkcat87 18

fiyona 15

melekayşe 14

ateşsu 12

elifezgi 6 (2 kere kontrol ettim belki yanlış saymışımdır diye)

fatma izinli
nazco izinli
emidaf izinli

mihracee, fiyona_07+, melekaysee+, emidaf,
oo negüzelll yine hepbirlikteyizz:)

evet canım kavuştuk sonunda :)) ama ben çıkacam yine bir iki işim var onlarıda halledip erken dönecem eve defnenin aşısı var bgn aşıya gidecez ağlıycak kuzuşum yine öğleden sonra bol bol görüşürüz kızlar şimdilik adiyos

hoşş geldinn canımm wallaaa napalımm sabah kahvelerimizi yaptıkk sohbet ediyoruzz))))))))))))))))

burda yağmur var ama ıokadar yokk yaa aman canım sakınn ıslanma üşütme olurmu

oyyyy meleğimee bakk ağlıcakmışşş kıyamam ben ona inşallah hiç ağlamz kuzumm yaaa
sanada adiyosss canım benimm görüşürüz öğlen

ayy kolay gelsin şimdiden, defnoşum kıyamam ben onaa canım benimmm onun iyliği için canı yanacak azcıık.
ayy geçen aylarda zeynep kazalindi yanlış hatırlamıyorsam bebeği olmuştu bebeğine aşı yaptırmayı red etmiştiiDDDD çok şaşırmıştım

evet ya merakediyosun kzına bişimi oldu ya da kendine eşiyle bir problem mi cıktı tuhaf yani heheheh

hayatım aynen katışıyorum sana,ayrıca bu ara ben senide merake diyorumm pek sesin soluğun çıkmıyor tatilden geldiğinden beriii sessizsinn:)
blogun ne olduuu sanırım açtınn ama haberim yokk((

hayatım aynen katışıyorum sana,ayrıca bu ara ben senide merake diyorumm pek sesin soluğun çıkmıyor tatilden geldiğinden beriii sessizsinn:)
blogun ne olduuu sanırım açtınn ama haberim yokk((

ya canım dun tum gun netteydim eşimde yoktu dedim kaynatırız biraz dedim ama..sen yoktun ..ben iyiym denk gelemiyoruz pek.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…