- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #50.281
evet canım kavuştuk sonunda :)) ama ben çıkacam yine bir iki işim var onlarıda halledip erken dönecem eve defnenin aşısı var bgn aşıya gidecez ağlıycak kuzuşum yineöğleden sonra bol bol görüşürüz kızlar şimdilik adiyos
iyiyim cnmsen nasılsın nasıl gecti haftasonun?
iyiyim hayatımm hafta sonumm cumartesi hepberaber anneme gittik koşuşturmaca geçti cumartesi sabah 9 da uyudukk sabahladık annem ablam ben:))))
dün gecede evede geldim hemen uydum tabii sabhta işe geç kaldım böyle yanii canım:26::26::26::26:
ohhh anneyle sabahlama luksu cok ozledim bende annemi
ya canım dun tum gun netteydim eşimde yoktu dedim kaynatırız biraz dedim ama..sen yoktun ..ben iyiym denk gelemiyoruz pek.
iyiyim hayatımm hafta sonumm cumartesi hepberaber anneme gittik koşuşturmaca geçti cumartesi sabah 9 da uyudukk sabahladık annem ablam ben:))))
dün gecede evede geldim hemen uydum tabii sabhta işe geç kaldım böyle yanii canım:26::26::26::26:
ayşee canım ben çıkıyorum şmdilik işlerim var onları halledeyimm yine görüşürüz öğlen gibi öpüyorum çokkk
(( biz öksüzmüyüz niyee benimle vedalaşmıyorsun küstüm işteee hıhh
aşkk olsunn hayatımm sen yoktun aşağıda onun için gittin sandımm oyyy oyy kıyamam bennn kıyamam
ben öğlen çok fena şeyler yedimkızlarr ben geldim kimsecikler yokk((((((
çok çok çokk acıktım ne yesem acaba diye düşünüyorum çorba mı içsem acaba en mantıklısı o:))
merhaba kızlar.kaç gündür dolaşıp duruyorum ama eski takımımdan başka yere gidesim yok.yeni arkadaşlar var ben eskilerden 1.73 .emoş bakarsınız aranıza katılırım
(( biz öksüzmüyüz niyee benimle vedalaşmıyorsun küstüm işteee hıhh
merhaba kızlar.kaç gündür dolaşıp duruyorum ama eski takımımdan başka yere gidesim yok.yeni arkadaşlar var ben eskilerden 1.73 .emoş bakarsınız aranıza katılırım
sabah-öğle
1 kk kadar peynir
4 zeytin
1 çay kaşığı reçel
3 kaşık kıyma
2 dilim ekmek
2 bardak şeker
slm kızlar bugün 1 de uyandım ev soğuktu yataktan bir türlü çıkmak istemedim sonra mecburen kalktık kovayı doldurup sobayı yaktık kahvaltı yaptık siz nasılsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?