Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ayy yerim ben onu Defnoş Teyzeyi fotoya da bayıldım bu arada..

iyiyim cnmsen nasılsın nasıl gecti haftasonun?

iyiyim hayatımm hafta sonumm cumartesi hepberaber anneme gittik koşuşturmaca geçti cumartesi sabah 9 da uyudukk sabahladık annem ablam ben:))))
dün gecede evede geldim hemen uydum tabii sabhta işe geç kaldım böyle yanii canım:26::26::26::26:

ohhh anneyle sabahlama luksu cok ozledim bende annemi

ayşee canım ben çıkıyorum şmdilik işlerim var onları halledeyimm yine görüşürüz öğlen gibi öpüyorum çokkk

ne güzell yaaa anneyleee birlikte olmak gibisi varmııı bak ayşde özlemişs anneciğini bende özledim yaaaaaa annemii(( ben bu ay gideceğim inş. adanaya DD bende yatıcma annemin konyunda atıcam emoşu annemi alacağım

kızlarr ben geldim kimsecikler yokk((((((

çok çok çokk acıktım ne yesem acaba diye düşünüyorum çorba mı içsem acaba en mantıklısı o:))

merhaba kızlar.kaç gündür dolaşıp duruyorum ama eski takımımdan başka yere gidesim yok.yeni arkadaşlar var ben eskilerden 1.73 .emoş bakarsınız aranıza katılırım

merhaba kızlar.kaç gündür dolaşıp duruyorum ama eski takımımdan başka yere gidesim yok.yeni arkadaşlar var ben eskilerden 1.73 .emoş bakarsınız aranıza katılırım

hoşgeldin cnmm boş yer var mı bilmiyorum kaptanımız aynalar:) Benim adım İlkin.:)

slm kızlar bugün 1 de uyandım ev soğuktu yataktan bir türlü çıkmak istemedim sonra mecburen kalktık kovayı doldurup sobayı yaktık kahvaltı yaptık siz nasılsınız

sizin eve bide elektrikli ısıtıcı şart yoksam soğukta kalkılıp soba yakmak çok üşendirici.yat babam yat nereye kadar yatacaksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…