- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #50.301
olabilir cnm gidebiliyorsan git.ben 1 kere gitmiştim.sadece sunu soleyim.1 haftayı kabul etmiyorlarda 15 gunde bir gideceksen ve koruma programınada devam edeceksen git. yoksa cok işe yaramıyor. ne kadar kilo aldın en fazla 1 kilo almışsındır.
kızlar biz dişarı çıkacağız arkadaşlara gideceğiz oturmaya akşam yemeği yemedim bgn varya ne yedim hiç bilmiyorum ne bulduysam yedim desem yeridir yanii..bgn yediklerimi yazmıyorum kızlar yarından itibaren düzenli beslenmeye ve spora başlayıp aldığım kiloları vermem lazım bir daha giremeyebilirim belli olmaz şimdiden öpüyorum o yüzden
kızlar banyo yaptım soğuktan şampuanım donmuş
akşam
3 köfte
2 dilim ekmek
3 çatal patates
domates
2 bardak çay
ara
mandalina
hoşbuldum cnm nasılsın
hoşgeldin İlkin:)
bu bence kişiye göre değişir.tanıdığım bir kadın diyetisyene bir defa gitmiş hatta gitmemiş fizik tedavi aldığı hastanede diyetisyene yönlendirmişler diyetisyende bir defa görmüş diyet vermiş ve kadın 1 yılda 30 kiloyu aynı diyetle verdi:) 1 yıl sonra tekrar dedavi için fiziğe gittiğinde diyetisyene uğramış ' bir zamanlar şişman ama gururlu bir yaşlı kız vardı ya işte ben oyum 30 kilo verdim de geldim' diye...bunun aksine bazıları da gider gelir gider gelir kilo falan veremez,işin suyunu çıkarır tıpkı bizim burada yaptığımız gibi 'ayy diyetsyen hanım salı günü şunu kaçırdım, pazar günü bunu yedim' ... daha sık kontrollere gitmek elbette avantajdır ama elindeki diyet programına uyacak iradeyi gösteren insan için ne kontrollerin sıklığı önemlidir ne de diyetisyene para verip vermemesi (kimisi de özel diyetisyene gidip paranın hatrına kilo verir, 'ayyy o kadar para verdim tutayım şu boğazımı ' diye'
öyle veya böyle elimizde bizimiçin bir uzman tarafından hazırlanmış bir listenin olması şart kulaktan duyma diyetlerle bu iş olmaz, kontroller mi? onu da biz burada yapıyos zaten:)))))
selam kızlar ben geldim nasılsınız
kızlar aklıma bişey takıldı bankacılıktan anlayan var mı benim hesapta bakiye 1300 diyo kullanılabilir bakiye 400 diye benim ev kredisi otomatik talimatta acaba o yüzden mi kullanılabilir bakiye 400 :26:
benim hesapta 1300 var dimi :44:
hoş geldin canımmmmmmm
ben parmaı elden alıyorum o yüzden anlamam o işlerden dermişim
mönüm:)
sabah :1 açma
2 yeşil çay
şekerli normal çay 2 bardak
saat 11de 1 simit
1 dube çay 2 şekerli
öğlen 13:00
8 yk makarna normal yağlı
1 üçgen peynir
4 form püskevit:)
......
çok yediğimin farkındayım ama bu benim iyi halim, kaç gündür sınırsız yiyordumbu kadar azaltabilmemin sebebi de dışarı çıktım işlerim vardı o yüzden. gene de bi çay bahesine girip 1 simitle çay götürdüm ya helal bana
ne pisboğazım gene boğazımı tutamadım diye düşünüyordum ki başım ağrımaya başladı.kızlar ben diyetteyken veya oruçluyken tansiyonum düşer o yüzden baş ağrısı olur, anlayacağınız evde her dakika tıkındığımiçin 11den 1e kadar olan boşluğa bünyem itiraz etmişbütün bu isyanlara rağmen ben gene de yanımda form biküvimi taşıdım ve tabağın bi köşesinde accık yer kaplayan o makarnayla tabağı doldurmamamk için form püskevit ilepeynir yedim. şimdi yeşil çay içiyorum,akşama da dikkat edebilirim inşallah
cezamı da yapacam, bebeler izin verince....
hoşbulduk canım nasılsın
valla takıldı aklıma artık yarın belli olur :26:
canım benim iim saoalsınnn öğlen yemeğimmin pişmanlığı içerisinde kıvranıyorumama midemde kazınmaya başladı sanırım yediklerimi sindirmişim:)
yarında bak hala aynı şeyi yapıyorsa bankaya sorarsın olmazsa
merhaba kızlar.kaç gündür dolaşıp duruyorum ama eski takımımdan başka yere gidesim yok.yeni arkadaşlar var ben eskilerden 1.73 .emoş bakarsınız aranıza katılırım
kızlar aklıma bişey takıldı bankacılıktan anlayan var mı benim hesapta bakiye 1300 diyo kullanılabilir bakiye 400 diye benim ev kredisi otomatik talimatta acaba o yüzden mi kullanılabilir bakiye 400 :26:
ezgicim nasılsın bebişler nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?