Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

hoşgeldin İlkin:)

bu bence kişiye göre değişir.tanıdığım bir kadın diyetisyene bir defa gitmiş hatta gitmemiş fizik tedavi aldığı hastanede diyetisyene yönlendirmişler diyetisyende bir defa görmüş diyet vermiş ve kadın 1 yılda 30 kiloyu aynı diyetle verdi:) 1 yıl sonra tekrar dedavi için fiziğe gittiğinde diyetisyene uğramış ' bir zamanlar şişman ama gururlu bir yaşlı kız vardı ya işte ben oyum 30 kilo verdim de geldim' diye...bunun aksine bazıları da gider gelir gider gelir kilo falan veremez,işin suyunu çıkarır tıpkı bizim burada yaptığımız gibi 'ayy diyetsyen hanım salı günü şunu kaçırdım, pazar günü bunu yedim' ... daha sık kontrollere gitmek elbette avantajdır ama elindeki diyet programına uyacak iradeyi gösteren insan için ne kontrollerin sıklığı önemlidir ne de diyetisyene para verip vermemesi (kimisi de özel diyetisyene gidip paranın hatrına kilo verir, 'ayyy o kadar para verdim tutayım şu boğazımı ' diye'

öyle veya böyle elimizde bizimiçin bir uzman tarafından hazırlanmış bir listenin olması şart kulaktan duyma diyetlerle bu iş olmaz, kontroller mi? onu da biz burada yapıyos zaten:)))))

özge ben de bugün spor salonuyla görüştüm (salonla değil de salonun sahibiyle:) )çarşambaya inşallah başlicam..hoca eşliğinde 1-1.5 saat ayrobik fitnes yapılıyormuş içinde plates falan da var çok ayrıntılı görüşmedim fakat gidenler ara ara step falan da yapıldığını söylemişti. evde koşu bandım var, şimdilk kullanmıyorum, 1 ay spor salonuna gittikten sonra 1 ay da koşu bandını kullanıcam inşallah bu sayede spor salonunu zengin etmicem:)

kızlar banyo yaptım soğuktan şampuanım donmuş

:) buz devrinde bir sahne vardı, buzda giderken Miskin'in sümüğü donuyordu, şimdi gözümün önünde soğuktan sümüğü donmuş, tir tir titrerken mesaj yazmaya çalışan biri canlandı gözümün önünde (kim olabilir ki bu tarife uyan kişi?)

akşam
3 köfte
2 dilim ekmek
3 çatal patates
domates
2 bardak çay

ara
mandalina

valla bravo çok harika düzenli besleniyorsun alkışlayacamama simileyler çıkmıyo...

hoşbuldum cnm nasılsın

sağolasın iyiyim, ufaklıklar ayacıklarımın dibinde ana kucağında yatıyorlar mızladıkça sallıyorum. dediğim gibi spor salonuyla görüştüm ve spora başlayacağım bunun dışında ücretsiz izin yazdırdım yeni yılda çalışmaya başlayacağım. bebeişlerin resimlerini görmek isteyenler profilimde görebilirler

sen ne yapıyorsun, stepe gidiyordun bir ara (o dönemde hiçbişey yemiyordun), kilo vermen durmuş gibi gözüküyor, ben gittikten sonra kilo aldın mı yoksa bu kilolarda mı kaldın?

negüzel ifade etmişssinnnnn

selam kızlar ben geldim nasılsınız
kızlar aklıma bişey takıldı bankacılıktan anlayan var mı benim hesapta bakiye 1300 diyo kullanılabilir bakiye 400 diye benim ev kredisi otomatik talimatta acaba o yüzden mi kullanılabilir bakiye 400 :26:
benim hesapta 1300 var dimi :44:

hoş geldin canımmmmmmm
ben parmaı elden alıyorum o yüzden anlamam o işlerden dermişim

elifezgicim senino bıdıklar ne tatlılar öyle yaa yerim onları ben maşallah onlaraaa maşallahh Allah nazarlardan saklasınn

mönüm:)

sabah :1 açma
2 yeşil çay
şekerli normal çay 2 bardak

saat 11de 1 simit
1 dube çay 2 şekerli

öğlen 13:00
8 yk makarna normal yağlı
1 üçgen peynir
4 form püskevit:)

......

çok yediğimin farkındayım ama bu benim iyi halim, kaç gündür sınırsız yiyordum bu kadar azaltabilmemin sebebi de dışarı çıktım işlerim vardı o yüzden. gene de bi çay bahesine girip 1 simitle çay götürdüm ya helal bana
ne pisboğazım gene boğazımı tutamadım diye düşünüyordum ki başım ağrımaya başladı.kızlar ben diyetteyken veya oruçluyken tansiyonum düşer o yüzden baş ağrısı olur, anlayacağınız evde her dakika tıkındığımiçin 11den 1e kadar olan boşluğa bünyem itiraz etmiş bütün bu isyanlara rağmen ben gene de yanımda form biküvimi taşıdım ve tabağın bi köşesinde accık yer kaplayan o makarnayla tabağı doldurmamamk için form püskevit ilepeynir yedim. şimdi yeşil çay içiyorum,akşama da dikkat edebilirim inşallah

cezamı da yapacam, bebeler izin verince....

:))) akaten şu simit olayı olmasaymış pek güzle olurmuş snein için yadayarısını yiyiblseydin ah ah akşama ekmek yeme ozaman

hoşbulduk canım nasılsın
valla takıldı aklıma artık yarın belli olur :26:

canım benim iim saoalsınnn öğlen yemeğimmin pişmanlığı içerisinde kıvranıyorum ama midemde kazınmaya başladı sanırım yediklerimi sindirmişim:)
yarında bak hala aynı şeyi yapıyorsa bankaya sorarsın olmazsa

kızlar sabah geç kaldığım için kahvaltı yapmadım
ara yarım poğaça çocukların beslenmesinden aldım

öğle
3 köfte
4 zeytin
1 dilim ekmek
2 bardak çay

akşam
arkadaşa gidecez abartmadan bişeyler yerim orda

meyve varsa meyve ye canım akşama kadar açlığını yatıştırırsın

yarın ev kredisi çekilecek otomatik hesaptan eğer bakiyem 400 se çekemez ama 400 olmamalı ya maaşıma dokunmadım ki ben

hmmm ben de tam anlamıyorum o işlerden, tam olarak bildiğim kullanılabilir bakiyeden fazlasını kullanmaman gerektiği

bize maaşa ilave olarak banka ek hesap veriyor adına ne deniyor bilmiyorum ama biz devlet memurları ' eksiye girdim, eksi bakiye' gibi adlandırıyoruz:) yanlış hatırlamıyorsam bankanın verdiğibu ek hesap limiti de bakiye ye ekleniyordu

örn:

bakiye :2500 tl
kullanılabilir : 1500 tl

ek hesap vs: 1000 tl

..... ev kredisine 900 lira ödüyorsan seninki dediğin gibi odur ama 900 lira ödemiyorsan fazlalık ek hesap olabilir dikkatet, eksiyegirme. hesap hareketlerinden kredin ödenmiş mi, para nerelere gitmiş bir bak istersen

ezgicim nasılsın bebişler nasıl

iyiler teyzesi,ellerinden öper teyzesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…