Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

canım maaşım ekdersim yatmıştı birazda hesapta vardı ben bayramda 500 haftasonuda 450 çektim yani 1300 kalması lazım bakiyede 1300 yazıyor ama kullanılabilir bakiyede 400 yazıyor o aklıma takıldı

afiyet olsun canım senden son derece ümitliyim cozutmazsın:

şaşırdım şimdi bende aşılar beybiler için çok önemli daha oluşmamış olan bağışıklık sistemini hastalıklara karşı dirençli yapıyor...valla hemde üç tane birden vurdular yavruma biri bitti biri geldi çıkarabileceği en son sese kadar bağırarak ağladı.yani sağlık ocağındakiler aşı odasına doluştular düşün o kadar bağırdı bacağını falan kopardık sanmışlarbebeğim uyuor şimdi halsiz düştü yavrum..ama bu sondu şimdilik bir yaşına kadar rahat..çok zor oluyor benim canım onunkinden daha çok yanıyor ama yaptırılması gereken birşey...

canım sölediğin doğru olabilir kendince ama aslında bizim yaptığımız yanlış bilinçsizce kilo vermek iyi değil aslında test yapılması şart çünkü vicudunda demir eksikliği olabilir doktorda sana ona göre diyet verir ama sen kafana göre yaparsan zaten az olan demir oranını dahada düşürürsen kilo veremezsin verdiğinde sağlıklı olmaz..özellikle senin benim gibi emziren annelerin muhakkak gitmesi gerekiyor çünkü doğum sonrası değişen hormanlar için test yapılması şart..ben 4 aylıkken gitmiştim senin için hiç bişey yapamam şu an bebeğin çok küçük 6 ayı doldurunca gel demişti şimdi bir daha gitmeyi düşünüyorum...

:)))))))bencede canım evde koşu bandın varsa biraz vücudunu alıştırdıktan sonra kendin devam edersin sporuna...aerobik hemen hemen en hızlı kilo verderen sporlardan biri 1 ay boyunca her gün düzenli gidersen çok iyi sonuç alırsın...ben önceden bir ayda 4 kilo vermiştim aerobik sayesinde..

yerim ben o bebişleri çok şekerler maşallah canım allah sağlıklı sıhatli büyütmek nasip etsin..valla herşeye değiyolar dimi kilolara çatlaklara uykusuzluğa yorgunluğa..ben bazen az bile acı çekmişim diyorum güzel kızım için

Son düzenleme:
bugün yediklerim
sabah 7 de 1 bardak ılık su+elma sürkesi
saat 10 da 1 bardak şekersiz neskafe
saat 15 de 1 bardak ılık su+sirke ve yarın porsiyon kavrlmuş kuşbaşı bir dilim ekmek
3 bardak yşil çay

akşamda bi kaç meyva yertim sanırım :)

yazılılar berbat kızlar ya...hepsi döküldü 32 kişiden 5 kişi birin üstünde aldı.defterden sordum hiç çalışmamışlar

çok tatlı masum oluyo bebişler, canlarım benim...uykusuzluk deme bana:2:

iyi akşamlar nasılsınız arkadaşlar :)

iyiyiz sağolasın ateşsu, yediklerin hakikaten çok az

yazılılar berbat kızlar ya...hepsi döküldü 32 kişiden 5 kişi birin üstünde aldı.defterden sordum hiç çalışmamışlar
yazıklar olsun sıranın altında defter bile açamamışlar....e tabi defter açmak cesaret ister daha da önemlisi defter tutmak ve o sorunun defterde nerde olduğunu bilmek ister değil mi hocam:)

kızlar ii akşamlarrrrr
bugünkü menümm
sabah
1 bardak sütt
bol çay ve sıcak su

öğlenn biraz kaçırdım yaa
tavuklu mantarlı krep
3-4 çatal patats kızarması
bol marull

ara
bol sıcak suu

akşam
1,5 kepçe çorba
bol beyaz lahana salatası

ilerleyen saatlerde meyve yerim kızlarr(eşim kahve ister muhtemelen kahvede içeiblirm)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…