- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #50.321
hmmm ben de tam anlamıyorum o işlerden, tam olarak bildiğim kullanılabilir bakiyeden fazlasını kullanmaman gerektiği
bize maaşa ilave olarak banka ek hesap veriyor adına ne deniyor bilmiyorum ama biz devlet memurları ' eksiye girdim, eksi bakiye' gibi adlandırıyoruz:) yanlış hatırlamıyorsam bankanın verdiğibu ek hesap limiti de bakiye ye ekleniyordu
örn:
bakiye :2500 tl
kullanılabilir : 1500 tl
ek hesap vs: 1000 tl
..... ev kredisine 900 lira ödüyorsan seninki dediğin gibi odur ama 900 lira ödemiyorsan fazlalık ek hesap olabilir dikkatet, eksiyegirme. hesap hareketlerinden kredin ödenmiş mi, para nerelere gitmiş bir bak istersen
iyiler teyzesi,ellerinden öper teyzesi
kızlar sabah geç kaldığım için kahvaltı yapmadım
ara yarım poğaça çocukların beslenmesinden aldım
öğle
3 köfte
4 zeytin
1 dilim ekmek
2 bardak çay
akşam
arkadaşa gidecez abartmadan bişeyler yerim orda
kızlar suleoz adlı birini davet ettim takıma gelirse ilgilenmeyi unutmayın
ayy kolay gelsin şimdiden, defnoşum kıyamam ben onaa canım benimmm onun iyliği için canı yanacak azcıık.
ayy geçen aylarda zeynep kazalindi yanlış hatırlamıyorsam bebeği olmuştu bebeğine aşı yaptırmayı red etmiştiiDDDD çok şaşırmıştım
ayy yerim ben onu Defnoş Teyzeyi fotoya da bayıldım bu arada..
hoşgeldin İlkin:)
bu bence kişiye göre değişir.tanıdığım bir kadın diyetisyene bir defa gitmiş hatta gitmemiş fizik tedavi aldığı hastanede diyetisyene yönlendirmişler diyetisyende bir defa görmüş diyet vermiş ve kadın 1 yılda 30 kiloyu aynı diyetle verdi:) 1 yıl sonra tekrar dedavi için fiziğe gittiğinde diyetisyene uğramış ' bir zamanlar şişman ama gururlu bir yaşlı kız vardı ya işte ben oyum 30 kilo verdim de geldim' diye...bunun aksine bazıları da gider gelir gider gelir kilo falan veremez,işin suyunu çıkarır tıpkı bizim burada yaptığımız gibi 'ayy diyetsyen hanım salı günü şunu kaçırdım, pazar günü bunu yedim' ... daha sık kontrollere gitmek elbette avantajdır ama elindeki diyet programına uyacak iradeyi gösteren insan için ne kontrollerin sıklığı önemlidir ne de diyetisyene para verip vermemesi (kimisi de özel diyetisyene gidip paranın hatrına kilo verir, 'ayyy o kadar para verdim tutayım şu boğazımı ' diye'
öyle veya böyle elimizde bizimiçin bir uzman tarafından hazırlanmış bir listenin olması şart kulaktan duyma diyetlerle bu iş olmaz, kontroller mi? onu da biz burada yapıyos zaten:)))))
özge ben de bugün spor salonuyla görüştüm (salonla değil de salonun sahibiyle:) )çarşambaya inşallah başlicam..hoca eşliğinde 1-1.5 saat ayrobik fitnes yapılıyormuş içinde plates falan da var çok ayrıntılı görüşmedim fakat gidenler ara ara step falan da yapıldığını söylemişti. evde koşu bandım var, şimdilk kullanmıyorum, 1 ay spor salonuna gittikten sonra 1 ay da koşu bandını kullanıcam inşallah bu sayede spor salonunu zengin etmicem:)
sağolasın iyiyim, ufaklıklar ayacıklarımın dibinde ana kucağında yatıyorlar mızladıkça sallıyorum. dediğim gibi spor salonuyla görüştüm ve spora başlayacağım bunun dışında ücretsiz izin yazdırdım yeni yılda çalışmaya başlayacağım. bebeişlerin resimlerini görmek isteyenler profilimde görebilirler
sen ne yapıyorsun, stepe gidiyordun bir ara (o dönemde hiçbişey yemiyordun), kilo vermen durmuş gibi gözüküyor, ben gittikten sonra kilo aldın mı yoksa bu kilolarda mı kaldın?
çok tatlı masum oluyo bebişler, canlarım benim...uykusuzluk deme bana:2:yerim ben o bebişleri çok şekerler maşallah canım allah sağlıklı sıhatli büyütmek nasip etsin..valla herşeye değiyolar dimi kilolara çatlaklara uykusuzluğa yorgunluğa..ben bazen az bile acı çekmişim diyorum güzel kızım için
iyi akşamlar nasılsınız arkadaşlar :)
iyiyiz sağolasın ateşsu, yediklerin hakikaten çok azbugün yediklerim
sabah 7 de 1 bardak ılık su+elma sürkesi
saat 10 da 1 bardak şekersiz neskafe
saat 15 de 1 bardak ılık su+sirke ve yarın porsiyon kavrlmuş kuşbaşı bir dilim ekmek
3 bardak yşil çay
akşamda bi kaç meyva yertim sanırım :)
yazıklar olsun sıranın altında defter bile açamamışlar....e tabi defter açmak cesaret ister daha da önemlisi defter tutmak ve o sorunun defterde nerde olduğunu bilmek ister değil mi hocam:)yazılılar berbat kızlar ya...hepsi döküldü 32 kişiden 5 kişi birin üstünde aldı.defterden sordum hiç çalışmamışlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?