Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

oy oy bebeğim kıyamam ben onaaa canım yaaa nasılda ortalığı yıkmış ağlamış küçük hanımm.
hadi geçmiş olsun canımmm 6 ay rahtsınızz 1 yaşına kadarrr aşı yok rahat rahat uyusunn defnecik

kızz bu ne sabah var ne akşam amanın hiç sağlıklı değil yaa(
aslıyla kapışıyorsun sanırım az yeme konusundaa senidemii idol olarak kabul edicem benD

yazıklar olsun sıranın altında defter bile açamamışlar....e tabi defter açmak cesaret ister daha da önemlisi defter tutmak ve o sorunun defterde nerde olduğunu bilmek ister değil mi hocam:)

valla haklısın canım...birincisi defter yok ikincisi dediğin gibi ne nerde hiç bilmiyorlar.:)
kızz yazık çozuklara çokmu kazık sorular sordun

kazık sormadım biraz zordu sorular ama çalışan yapardı.telafi de yapmıycam oh olsun onlara.

kazık sormadım biraz zordu sorular ama çalışan yapardı.telafi de yapmıycam oh olsun onlara.
amanın tırstım senden DD kiki
ne sınavıydı böyle bacım daha yeni başladınn göreveeD
onlarada helal olsun bukadr kısa zamanda anlatılan nedirkii dökülmnüşlerrr

kızlar ben şimdilik çıkıyorummm birazzz başım ağrıyor uyuyacağım tekrar girerim, birde kocişe küstüm azcık nazlanayımm:) fırsat bu fırsat

amanın tırstım senden DD kiki
ne sınavıydı böyle bacım daha yeni başladınn göreveeD

onlarada helal olsun bukadr kısa zamanda anlatılan nedirkii dökülmnüşlerrr

cnm eski hoca tam sınav dönemi ayrılmıs.. ben de onun yerine geldim sınav tarihlerini okul belirliyor.mecbur yapmak zorundaydım yani.1. yazılıyı yaptım.defterlerinin fotokopisini cektirdim.ordan sordum yorum sordum birkaç tane yapsınlar diye yok.soruyu okumaya tenezzül etmemişler.

tatlım cok az yemişsin..ben olsam kan şekerim düşer ayılıp bayılırım.. :) dayansamda 2 gun sonra fena acısı cıkar

sabah
yok
öğle
1 kepçe tarhana çorbası
2 kaşık bulgur pilavı
2 kaşık patates yemeği

akşam
4 kaşık ıspanak yanına 2 kaşık yoğurt
2 kaşık makarna

tatlım cok az yemişsin..ben olsam kan şekerim düşer ayılıp bayılırım.. :) dayansamda 2 gun sonra fena acısı cıkar

geçen sene bu zamanlara göre 10 kilo almış olduğumu fark ettim ve yemek yemek gelmiyor içimden umarım bu isteiğim hiç gitmez bide regl döneminde olmanın verdiği bişey var sanırım üzerimde yoksa bunların 2 3 katını rahat yerim

canım merhaba yeni katılmışsın aramıza hoş geldin :))
ben izinliydim canım tanışamadık adım özge 26 yaşındayım 6 aylık kızım var zayıflamaya çalışıyorum :)))...kilo çizelgen yok yaparsan bizde senin kilonu takip edebiliriz burdan hem senin içinde motive olur bayaa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…