- 19 Ekim 2009
- 11.217
- 749
- 413
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #50.341
şaşırdım şimdi bende aşılar beybiler için çok önemli daha oluşmamış olan bağışıklık sistemini hastalıklara karşı dirençli yapıyor...valla hemde üç tane birden vurdular yavruma biri bitti biri geldi çıkarabileceği en son sese kadar bağırarak ağladı.yani sağlık ocağındakiler aşı odasına doluştular düşün o kadar bağırdı bacağını falan kopardık sanmışlarbebeğim uyuor şimdi halsiz düştü yavrum..ama bu sondu şimdilik bir yaşına kadar rahat..çok zor oluyor benim canım onunkinden daha çok yanıyor ama yaptırılması gereken birşey...
iyi akşamlar nasılsınız arkadaşlar :)
bugün yediklerim
sabah 7 de 1 bardak ılık su+elma sürkesi
saat 10 da 1 bardak şekersiz neskafe
saat 15 de 1 bardak ılık su+sirke ve yarın porsiyon kavrlmuş kuşbaşı bir dilim ekmek
3 bardak yşil çay
akşamda bi kaç meyva yertim sanırım :)
yazılılar berbat kızlar ya...hepsi döküldü 32 kişiden 5 kişi birin üstünde aldı.defterden sordum hiç çalışmamışlar
yazıklar olsun sıranın altında defter bile açamamışlar....e tabi defter açmak cesaret ister daha da önemlisi defter tutmak ve o sorunun defterde nerde olduğunu bilmek ister değil mi hocam:)
kızz yazık çozuklara çokmu kazık sorular sordun
amanın tırstım sendenkazık sormadım biraz zordu sorular ama çalışan yapardı.telafi de yapmıycam oh olsun onlara.
amanın tırstım sendenDD kiki
ne sınavıydı böyle bacım daha yeni başladınn göreveeD
onlarada helal olsun bukadr kısa zamanda anlatılan nedirkii dökülmnüşlerrr
kızlar ben şimdilik çıkıyorummm birazzz başım ağrıyor uyuyacağım tekrar girerim, birde kocişe küstüm azcık nazlanayımm:) fırsat bu fırsat
saol canım bi tane kendine yap sen onu ye :)))
bugün yediklerim
saat 15 de 1 bardak ılık su+sirke ve yarın porsiyon kavrlmuş kuşbaşı bir dilim ekmek
3 bardak yşil çay
pinkcat87 napıyorsun nsılsın:)
mihrace kusura bakma yazdıktan sonra çıkmam gerekti çıkmak ozrunda kaldım D:
iyiyim bende çok şükür:)bi gün daha bitti gtti
bi uğrayım dedim :)
tatlım cok az yemişsin..ben olsam kan şekerim düşer ayılıp bayılırım.. :) dayansamda 2 gun sonra fena acısı cıkar
canım merhaba yeni katılmışsın aramıza hoş geldin :))bugün yediklerim
3 bardak yşil çay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?