- 8 Ekim 2010
- 893
- 188
- 323
- 38
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #50.361
hayırdır ne yaptın ? çok yoğun bi gündü sanırım senin içiniyi etmişsn cnm öyle bir gün daha bitti.ama bgn çok yoruldum ben
canım merhaba yeni katılmışsın aramıza hoş geldin :))
ben izinliydim canım tanışamadık adım özge 26 yaşındayım 6 aylık kızım var zayıflamaya çalışıyorum :)))...kilo çizelgen yok yaparsan bizde senin kilonu takip edebiliriz burdan hem senin içinde motive olur bayaa...
Özge İlkin nasılsınız?
ben yoğunum nette işim var
bende Gül 22 yaşındayım:) ALlah bebeğine uzun ömürler versin :) şu anki kilom 96. çizelgeye tekrar bi uğraşayım uygun format değil felan demişti bi daha bakıyım şimdi:)
inşallah birbirimizi motive edip burdan sevinçlerimizde paylaşırız:):):)
bende çok sevindim:):)ederiz canım ederiz merak etme inşallah hep birlikte verecez fazla kiloları şimdi ben başladığımdan beri yaptığım teknikleri sana yazıp seni bol bol gazlardım ama bgn sen sakin sakin dur yarın başlıyım motive olayına bgn biraz işim var da.:))))...çok sevindim aramıza katılmana
bende yoğunum canım yeni pc ye program indirmeye çalışıyorum birde bi steden ebru şallının ilk plates videolarını buldum onları indiriyorum bi yandan da size laf yetiştiriyorum defnoş da yanımda müzik dinliyor :)))
ısırır yerim ben o cadıyı
inş indirde yapak artık sporlarımızı başla artık ben hiç değilse arada yapıyorum hehe
valla süpersin yemin ederim imrendim defnoş uyusa bende yapacam da en azından plates yapıcam ama inatla direniyor uyumamak için...yarın kesinlikle başlıycam bende yeter bu kadar tembellik değilmiMENÜM
kahvaltı
1kk peynir
5 zeytin
biraz yeşillik
1 adet poğaça
ara
1 elma
öğle
ekmek arası köfte(ekmek kucuk sandviç ekmeği)
1 bardak şekersiz çay
ara
1 activia
2 tane biskuvi
akşam
1 dilim ekmek
yarım tabak zeytinyağlı pırasa
yarım kase yoğurt
havuç salatası
spor olarakta
25 dak.eliptik
60 mekik
30 yan yağlar :)
30 arka kol
30 gögus
40 bacak hareketi
Özge İlkin nasılsınız?
ben yoğunum nette işim var
hayırdır ne yaptın ? çok yoğun bi gündü sanırım senin için
selam kızlar ben geldim
nasılsınız
merhaba aslıcığım nasılsın..benim 20lik diş çıkıyor felaket ağrıyor analı kızlı diş sendromu yaşıyoruz
cnm eski hoca tam sınav dönemi ayrılmıs.. ben de onun yerine geldim sınav tarihlerini okul belirliyor.mecbur yapmak zorundaydım yani.1. yazılıyı yaptım.defterlerinin fotokopisini cektirdim.ordan sordum yorum sordum birkaç tane yapsınlar diye yok.soruyu okumaya tenezzül etmemişler.
önemli değil canımmm elbet karşılaşırızzz hehemihrace kusura bakma yazdıktan sonra çıkmam gerekti çıkmak ozrunda kaldım D:
sabah
yok
öğle
1 kepçe tarhana çorbası
2 kaşık bulgur pilavı
2 kaşık patates yemeği
akşam
4 kaşık ıspanak yanına 2 kaşık yoğurt
2 kaşık makarna
geçen sene bu zamanlara göre 10 kilo almış olduğumu fark ettim ve yemek yemek gelmiyor içimden umarım bu isteiğim hiç gitmezbide regl döneminde olmanın verdiği bişey var sanırım üzerimde yoksa bunların 2 3 katını rahat yerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?