Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

bende Gül 22 yaşındayım:) ALlah bebeğine uzun ömürler versin :) şu anki kilom 96. çizelgeye tekrar bi uğraşayım uygun format değil felan demişti bi daha bakıyım şimdi:)
inşallah birbirimizi motive edip burdan sevinçlerimizde paylaşırız:):):)

ederiz canım ederiz merak etme inşallah hep birlikte verecez fazla kiloları şimdi ben başladığımdan beri yaptığım teknikleri sana yazıp seni bol bol gazlardım ama bgn sen sakin sakin dur yarın başlıyım motive olayına bgn biraz işim var da.:))))...çok sevindim aramıza katılmana

bende çok sevindim:):)
teknklerini merakla bekliyor olacam
kolay gelsin :)

MENÜM

kahvaltı
1kk peynir
5 zeytin
biraz yeşillik
1 adet poğaça

ara
1 elma

öğle
ekmek arası köfte(ekmek kucuk sandviç ekmeği)
1 bardak şekersiz çay

ara
1 activia
2 tane biskuvi

akşam
1 dilim ekmek
yarım tabak zeytinyağlı pırasa
yarım kase yoğurt
havuç salatası

spor olarakta
25 dak.eliptik
60 mekik
30 yan yağlar :)
30 arka kol
30 gögus
40 bacak hareketi

ısırır yerim ben o cadıyı
inş indirde yapak artık sporlarımızı başla artık ben hiç değilse arada yapıyorum hehe

bgn yediklerim çok güzeldi birde sporumu yapsaydım çok süper olacaktı ama defnenin aşısı biraz bahane oldu neyse yarına kaldı artık yine
sabah aç karna 1 bardak elma sirkeli ılık su
2 dilim kızarmış ekmek
1 dilim köy peyneri
2 adet zeytin
1 tatlı kaşığı vişne reçelli
1 fincan yeşil çay
ara 2 fincan tarçınlı ılık su
1 adet havuç
öğlen 200 gr sütle cornflaks
ara meyveli yoğurt
1 fincan ılık su
akşam 1 kase tavuk çorbası
bol bol su

valla süpersin yemin ederim imrendim defnoş uyusa bende yapacam da en azından plates yapıcam ama inatla direniyor uyumamak için...yarın kesinlikle başlıycam bende yeter bu kadar tembellik değilmi

Özge İlkin nasılsınız?
ben yoğunum nette işim var

iiz cnm ben de sınavlara bakıodm cevap anahtarı fln

hayırdır ne yaptın ? çok yoğun bi gündü sanırım senin için

cnm bgn 6 saat dersim vardı hiç oturamadm sınav fn da yaptım uykusuzdum da.bir de hastalancam belim cok agrıyo..yrn nöbetciyim ve iki sınıfa sınavım var daha zor bir gün olcak yani

kızlar platesimi yaptım geldim..ebru şallının tv8 de ki ilk senesini indirdim zorlamadan çok rahat oluyor ilk başlayacak olanlar için çok ideal ortasından başlayınca zorlanıyorsun çünkü..ben defnoşa hamile kalmadan önce düzenli yapıyordum ama sanki hiç yapmamışım gibi her yerim kapanmış... her gün düzenli yapmayı planlıyorum bakalım hayırlısı...

Son düzenleme:

hımsss olay anlaşılmıştırr şekerimm:)))
kim tutar seni heheeee hak verdim yani:))

gücüm regl döneminde iştahı kesilenede yeni rastlıyorum kuzum :)) ben tatlı özellikleee yemek içnn ölüyorum yaaa :)))
süpersin hayatım sen kısa zamanda vereceksin valla gaza geldim heee bu menülerle yarın bende yemicem birşey

akşam

3 kaşık mantı
yarım dilim börek
yarım dilim tavuk göğsü
2 sarma
3 bardak şekersiz çay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…