- 19 Ekim 2009
- 11.217
- 749
- 413
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #50.381
ederiz canım ederiz merak etme inşallah hep birlikte verecez fazla kiloları şimdi ben başladığımdan beri yaptığım teknikleri sana yazıp seni bol bol gazlardım ama bgn sen sakin sakin dur yarın başlıyım motive olayına bgn biraz işim var da.:))))...çok sevindim aramıza katılmana
tşk edrm cnaım iyiyim
sen nasılsın
geçmiş olsun zordur ya diş ağrısı
MENÜM
kahvaltı
1kk peynir
5 zeytin
biraz yeşillik
1 adet poğaça
ara
1 elma
öğle
ekmek arası köfte(ekmek kucuk sandviç ekmeği)
1 bardak şekersiz çay
ara
1 activia
2 tane biskuvi
akşam
1 dilim ekmek
yarım tabak zeytinyağlı pırasa
yarım kase yoğurt
havuç salatası
spor olarakta
25 dak.eliptik
60 mekik
30 yan yağlar :)
30 arka kol
30 gögus
40 bacak hareketi
bgn yediklerim çok güzeldi birde sporumu yapsaydım çok süper olacaktı ama defnenin aşısı biraz bahane olduneyse yarına kaldı artık yine
sabah aç karna 1 bardak elma sirkeli ılık su
2 dilim kızarmış ekmek
1 dilim köy peyneri
2 adet zeytin
1 tatlı kaşığı vişne reçelli
1 fincan yeşil çay
ara 2 fincan tarçınlı ılık su
1 adet havuç
öğlen 200 gr sütle cornflaks
ara meyveli yoğurt
1 fincan ılık su
akşam 1 kase tavuk çorbası
bol bol su
canlarım günaydın birazdan işe gidecem defnoşu babaannesine bırakacam gitmeden bi bakiyim dedim...sporumu yapamadım sıcacık yataktan çıkmak pek yemedi yanii...işten gelince yapıcam yine salona taşıycam bisikleti bayram nedeniyle defnoşun odasına kaldırılmıştı :)))gözümün önünde olsun da yapıyım her gün birazdan 30 tane mekik çekecem...off çok saldım çok artık toparlamam lazım kendimi..incecik olmak istiyorum yağlarımdan kurtulmak istiyorum daracık kıyafetler giymek istiyorum bunda göbeğim çıktı yan yağlarım fışkırıyor sorunu çekmek istemiyorum..istiyorum da istiyorum :))))
günaydınnnnnnnnnnnnn meleklerimmm iyi hafta başları olsun inşallah hepimize
selam kızlar ben geldim
nasılsınız
bende iyiym canım işte bi dişim var akşam olunca dahada bi azıttı sanki hepsini çıkardım 20 li dişlerimin ama bu bi türlü çıkmak bilmiyor sürekli ağrıyor...
kuzucum ben seni dört gözle bekliyorum başla artıkD
kızlar platesimi yaptım geldim..ebru şallının tv8 de ki ilk senesini indirdim zorlamadan çok rahat oluyor ilk başlayacak olanlar için çok ideal ortasından başlayınca zorlanıyorsun çünkü..ben defnoşa hamile kalmadan önce düzenli yapıyordum ama sanki hiç yapmamışım gibi her yerim kapanmış... her gün düzenli yapmayı planlıyorum bakalım hayırlısı...
kuzum geçmiş olsun benimde 20 lik diş sendromummm başladııııı şişlik varrrrrmerhaba aslıcığım nasılsın..benim 20lik diş çıkıyor felaket ağrıyor analı kızlı diş sendromu yaşıyoruz
hoşgeldinnn canımmm
ben iyiyim çok şükür hehe yaa benimdeeee 20 lik diş çıkıyorrr bir şişlik varr acıyordaa(
akşam
3 kaşık mantı
yarım dilim börek
yarım dilim tavuk göğsü
2 sarma
3 bardak şekersiz çay
afiyet olsunnn bugün kadın gögsü yazmamışsın:)))) hehe
bence çok ölçülü hayatımmm kaçırmamışssınn
teşekkür ederim canım inşallah böle devam ederim bu haftayı telafi haftası yaptım kendime...bayramda yediklerimi bi yazsam ağzın açık kalır ilkoşumwayyyyyy özgemm bu nasıl bir menüdürr valla süpersinizzz yaaaa oy oy maşallah sizeeeee afiyet olsun canımcımmm
ilkoşcuğum merak etme muhteşem bi dönüş yapıcamacayip gazdayım bu sefer yeni yıla kesinlikle bu fazla kilolarla giremem yeni yıl gelmeden hedefime ulaşıp yeni bir hedef belirlemem lazım...hadi bakalım kızlar yeni yıla kadar herkes en az 5 kilo versin
aman çıkmsasın canımmm acılı oluyorbenim hiç çıkmadı bu saatten sonrada çıkmaz heralde
bende bende bendeeeeeeeeeeeeeeee
yiter yahu bıktım kilolardan
senin gazını seviyorumm hayatım sen bir başladınmı güzel gidiyorsunnn ama herkes güzel dönüş yapmışşşş :))) sevindim 2-3 kişiylee olmuyorduu eksik kalıyordu bir ynaımız:)
özgem ben 5 kilo verirsem çirkinleşirim yaaa okadar vermeyim hedefime ulaşyım hehe:)
bu arada 5 kg verdim sözdeee hala 40 bedenim yaa ben anlamadım bu işi bugün kıyafet denedim hala 40 oluyorr ya elbiselerin kalıplaır küçük ya ben iriyim(( sinir oldummm
bendede var ilk pplates cd sii ama bir başlayamadımm yaaaaaa siz başlyında bende gazlanayım ben çabuk gaza gelirim :)) fişeklenirim hehe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?