Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kuzucum ben seni dört gözle bekliyorum başla artıkD

afiyett olsun canım çok beğendim bugünkü menülerini ayy herkess toparlanmışş tekrarr motivee olmuşşşşş ayy ben geride kaldımmm:)))
hemen yetişmem lazım size hehe

wayyyyyy özgemm bu nasıl bir menüdürr valla süpersinizzz yaaaa oy oy maşallah sizeeeee afiyet olsun canımcımmm

bende bende bendeeeeeeeeeeeeeeee
yiter yahu bıktım kilolardan

günaydınnnnnnnnnnnnn meleklerimmm iyi hafta başları olsun inşallah hepimize

bende iyiym canım işte bi dişim var akşam olunca dahada bi azıttı sanki hepsini çıkardım 20 li dişlerimin ama bu bi türlü çıkmak bilmiyor sürekli ağrıyor...

diş ağrısı kötüdür ya geceleri daha kötü olur allah yardımcın olsun
doktora gittin mi bazı 20 lik dişler ameliyatla alınıyor belki buda böyledir

kuzucum ben seni dört gözle bekliyorum başla artıkD

ilkoşcuğum merak etme muhteşem bi dönüş yapıcam acayip gazdayım bu sefer yeni yıla kesinlikle bu fazla kilolarla giremem yeni yıl gelmeden hedefime ulaşıp yeni bir hedef belirlemem lazım...hadi bakalım kızlar yeni yıla kadar herkes en az 5 kilo versin

bendede var ilk pplates cd sii ama bir başlayamadımm yaaaaaa siz başlyında bende gazlanayım ben çabuk gaza gelirim :)) fişeklenirim hehe

wayyyyyy özgemm bu nasıl bir menüdürr valla süpersinizzz yaaaa oy oy maşallah sizeeeee afiyet olsun canımcımmm
teşekkür ederim canım inşallah böle devam ederim bu haftayı telafi haftası yaptım kendime...bayramda yediklerimi bi yazsam ağzın açık kalır ilkoşumo yüzden pek açlık hissetmedim bgn desem yeri yani

senin gazını seviyorumm hayatım sen bir başladınmı güzel gidiyorsunnn ama herkes güzel dönüş yapmışşşş :))) sevindim 2-3 kişiylee olmuyorduu eksik kalıyordu bir ynaımız:)
özgem ben 5 kilo verirsem çirkinleşirim yaaa okadar vermeyim hedefime ulaşyım hehe:)
bu arada 5 kg verdim sözdeee hala 40 bedenim yaa ben anlamadım bu işi bugün kıyafet denedim hala 40 oluyorr ya elbiselerin kalıplaır küçük ya ben iriyim(( sinir oldummm

bende bende bendeeeeeeeeeeeeeeee
yiter yahu bıktım kilolardan

valla bende aslıcığım yeter artık ciddi ciddi bişiler yapmak lazım biraz sıkmazsak keyfimizden biraz ödün vermezsek olmıycak bu iş başarı öykülürende okuyorumda valla imreniyorum bide resimmlerini koyuyolar kız kilolu resmini koymuş birde zayıflamış resmini koymuş resmen 5 yıl oynuyor arada kilo insanı çok büyük gösteriyor verip çıtır olmam lazım yeniden hadi hep birlikte yeni yıla en az 5 kilo vererek girelim...

cnm bazı elbiselerde öyle oluyor kalıbı kücük oluyor.sen de kemiklisin biraz sanırım ondandır.

bendede var ilk pplates cd sii ama bir başlayamadımm yaaaaaa siz başlyında bende gazlanayım ben çabuk gaza gelirim :)) fişeklenirim hehe

canım ben bgn ilk bölümünü yaptım hadi bakalım yarın sende başlıyorsun giyiyorsun taytını başlıyorsun bende popoları göbekleri eritiyoruz taş gibi oluyoruz tamam mı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…