Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

teşekkür ederim canım inşallah böle devam ederim bu haftayı telafi haftası yaptım kendime...bayramda yediklerimi bi yazsam ağzın açık kalır ilkoşumo yüzden pek açlık hissetmedim bgn desem yeri yani

yediklerime sayıyorum diyorsun hadi kolay gelsin canımm tam destek sonuna kadar destek benden mucksss

kuzum geçmiş olsun benimde 20 lik diş sendromummm başladııııı şişlik varrrrr ((((

benim ki patladı ama bir yıldır bi çıkıyor bi duruyor bi ağrıyor bi ağrımıyor sinir ediyor diş beni valla aslıcığım da doktora git demiş ama valla şimdi bu saatte çıkar mezarlığa giderim korkmam ama inanki dişçiden ödüm kopar son ana kadar bekliycem ne zaman ki sağ tarafımı tamamiyle hissetmem o zaman giderim heralde :))))

ben geldimmmmmmmm

hoşgeldin cnaım nasılsın

aman çıkmsasın canımmm acılı oluyor(
yaaa ama bilidiğim buu 20 likler ölsen kabirde bile çıkarmış ölsekte rahat yok sanırım hehe

yok daha ben koca yüzü görmedim ölmek yok

canım şimdi bakıyoruz onlara imreniyoruz ama onlarda o kiloları veirken ne zorluklar çekmiştir bir anda olammıştır önemli olan sabretmek ve kararlı olmak
inş bizde mutlu sona ulaşırız

ya bir kaç dakkada kurtulursun işte korkma
korkunun ecele faydası yok

canım elbiseye pantalona göre değişiyor ben kumaşta 38 giyerim kotta 40 mesela gerçi 40 artık bol oluyor bana ama mesela bi üst trikom var baktınmı medyum dersin ama etikette xl yazıyor...ben beden olayına pek güvenemiyorum özellikle zayıflarken hiç güvenmem çünkü su kaybetmiş olabiliyoruz yada vücud daha tam oturmamış oluyor sen ona takılma moralini bozma:)))

iim cnm bir yandan yok böle dansa bakıorm bir yandan oyun oynuorm bir yandan buraya yazıorm:) sen nasılsın neler yapıosun:)

canım ne olsun soldan soldan geliyorlar işte dışarı çıktım ya
ama dışarı bi soğumuş bir ayaz var sormayın
sabaha her taraf bembeyaz olursa hiç şaşmam valla canım

ayy çok hoşssunnn:)) korkmaa dr luk bir durum varsa gitt canım sen nelerree gögüs gelmissin doğum bile yapmışssın dişçidenmi korkacaksın yawss.

canım ne olsun soldan soldan geliyorlar işte dışarı çıktım ya
ama dışarı bi soğumuş bir ayaz var sormayın
sabaha her taraf bembeyaz olursa hiç şaşmam valla canım

ayy kıs erken geldi hele sizin orası zaten hep kar oluyor soğuğu hiç sevmem yazın ne kdr sıcak olsa da kıs gelsin demem
sıkı giyin zaten sizin ısıtmalarda da sorun vardı hatrladıım kadarıyla kendine hiç bakmıosun kızıorum bakkk dikkat et kendinee çabuk hastalanıosn sen de bnm gibi

tabi canım kız yazmış zaten öle hemen olmamış 3 yıl uğraşmış sabahları erken kalkmış spor yapmış 3 yıl boyunca aç gezmiş ama sonunda muradına ermiş yani bizde öle olacaz inşallah ama yeni yıla kadar 60 yaza kadarda 50 olacam yani kafaya koydum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…