- 19 Ekim 2009
- 11.217
- 749
- 413
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #50.401
:))) ay neden etmeseydinn tebessüm ederdik:)))yazarken dikkat ettim zaten hata yapmayım diye
teşekkür ederim canım inşallah böle devam ederim bu haftayı telafi haftası yaptım kendime...bayramda yediklerimi bi yazsam ağzın açık kalır ilkoşumo yüzden pek açlık hissetmedim bgn desem yeri yani
ben geldimmmmmmmm
kuzum geçmiş olsun benimde 20 lik diş sendromummm başladııııı şişlik varrrrr((((
ben geldimmmmmmmm
aman çıkmsasın canımmm acılı oluyor(
yaaa ama bilidiğim buu 20 likler ölsen kabirde bile çıkarmışölsekte rahat yok sanırım hehe
valla bende aslıcığım yeter artık ciddi ciddi bişiler yapmak lazım biraz sıkmazsak keyfimizden biraz ödün vermezsek olmıycak bu iş başarı öykülürende okuyorumda valla imreniyorum bide resimmlerini koyuyolar kız kilolu resmini koymuş birde zayıflamış resmini koymuş resmen 5 yıl oynuyor arada kilo insanı çok büyük gösteriyor verip çıtır olmam lazım yenidenhadi hep birlikte yeni yıla en az 5 kilo vererek girelim...
hoş geldinnnnn canımmmmm
mihracee, aynalar+, fiyona_07+, pinkcat87, ne güzel böylee kalabalaıklaştıkk
hoşgeldin cnaım nasılsın
ben geldimmmmmmmm
hoş geldin ilkinciğim nasılsın datlum...
cnm bazı elbiselerde öyle oluyor kalıbı kücük oluyor.sen de kemiklisin biraz sanırım ondandır.
benim ki patladı ama bir yıldır bi çıkıyor bi duruyor bi ağrıyor bi ağrımıyor sinir ediyor diş beni valla aslıcığım da doktora git demiş ama valla şimdi bu saatte çıkar mezarlığa giderim korkmam ama inanki dişçiden ödüm kopar son ana kadar bekliycem ne zaman ki sağ tarafımı tamamiyle hissetmem o zaman giderim heralde :))))
canım ben bgn ilk bölümünü yaptım hadi bakalım yarın sende başlıyorsun giyiyorsun taytını başlıyorsun bende popoları göbekleri eritiyoruz taş gibi oluyoruz tamam mı..
:)))ah bir 59 u görsem lala lalalala lalala ah bir görsem:)))
dediğin gibi diyim morel bulayım yoksaaaaa bunalıma gireceğim
senin gazını seviyorumm hayatım sen bir başladınmı güzel gidiyorsunnn ama herkes güzel dönüş yapmışşşş :))) sevindim 2-3 kişiylee olmuyorduu eksik kalıyordu bir ynaımız:)
özgem ben 5 kilo verirsem çirkinleşirim yaaa okadar vermeyim hedefime ulaşyım hehe:)
bu arada 5 kg verdim sözdeee hala 40 bedenim yaa ben anlamadım bu işi bugün kıyafet denedim hala 40 oluyorr ya elbiselerin kalıplaır küçük ya ben iriyim(( sinir oldummm
iim cnm bir yandan yok böle dansa bakıorm bir yandan oyun oynuorm bir yandan buraya yazıorm:) sen nasılsın neler yapıosun:)
benim ki patladı ama bir yıldır bi çıkıyor bi duruyor bi ağrıyor bi ağrımıyor sinir ediyor diş beni valla aslıcığım da doktora git demiş ama valla şimdi bu saatte çıkar mezarlığa giderim korkmam ama inanki dişçiden ödüm kopar son ana kadar bekliycem ne zaman ki sağ tarafımı tamamiyle hissetmem o zaman giderim heralde :))))
canım ne olsun soldan soldan geliyorlar işte dışarı çıktım ya
ama dışarı bi soğumuş bir ayaz var sormayın
sabaha her taraf bembeyaz olursa hiç şaşmam valla canım
yok daha ben koca yüzü görmedim ölmek yok
hoşgeldin cnaım nasılsın
yok daha ben koca yüzü görmedim ölmek yok
canım şimdi bakıyoruz onlara imreniyoruz ama onlarda o kiloları veirken ne zorluklar çekmiştir bir anda olammıştır önemli olan sabretmek ve kararlı olmak
inş bizde mutlu sona ulaşırız
evetttt canımmmm :)))hep böyle olalım inş.hoşbuldum cnm evet kalabalıklastık.bu aralar cok sakin buralar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?