- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #50.421
hoşgeldin cnaım nasılsın
yok daha ben koca yüzü görmedim ölmek yok
canım şimdi bakıyoruz onlara imreniyoruz ama onlarda o kiloları veirken ne zorluklar çekmiştir bir anda olammıştır önemli olan sabretmek ve kararlı olmak
inş bizde mutlu sona ulaşırız
ayy kıs erken geldi hele sizin orası zaten hep kar oluyorsoğuğu hiç sevmem yazın ne kdr sıcak olsa da kıs gelsin demem
sıkı giyin zaten sizin ısıtmalarda da sorun vardı hatrladıım kadarıyla kendine hiç bakmıosun kızıorum bakkkdikkat et kendinee çabuk hastalanıosn sen de bnm gibi
ay çok yaşa canım yaaa sen beni güldürdün Allahta seni güldürsün:)
Allah gecinden versin canım :))
ayy çok hoşssunnn:)) korkmaa dr luk bir durum varsa gitt canım sen nelerree gögüs gelmissin doğum bile yapmışssın dişçidenmi korkacaksın yawss.
hoşgeldin cnaım nasılsın
yok daha ben koca yüzü görmedim ölmek yok
canım şimdi bakıyoruz onlara imreniyoruz ama onlarda o kiloları veirken ne zorluklar çekmiştir bir anda olammıştır önemli olan sabretmek ve kararlı olmak
inş bizde mutlu sona ulaşırız
tabi canım kız yazmış zaten öle hemen olmamış 3 yıl uğraşmış sabahları erken kalkmış spor yapmış 3 yıl boyunca aç gezmiş ama sonunda muradına ermiş yani bizde öle olacaz inşallah ama yeni yıla kadar 60 yaza kadarda 50 olacam yani kafaya koydum
ahanda bir korkak daha varr:)))ayy ben de cok korkarım dişciden yaa
kızlar ben çıkıyorum öpüyorum hepinizi yarın görüşürüz
ayy yanlış mesaj yazmışım hehekızlar ben çıkıyorum öpüyorum hepinizi yarın görüşürüz
valla cnm biz de öle yapıoduk öğrenci evinde :)valla bugün kızlarla artık odaları kapatım hepimiz salonda yatmaya karar verdik yoksa olmayacak
görüşürüz cnm ii gecelerkızlar ben çıkıyorum öpüyorum hepinizi yarın görüşürüz
ahanda bir korkak daha varr:)))
yaramazlarr
ay inş.. canım yaaa ne güzell olurr çok oynayasım var zaten:)inş canım bend eyaza 50 olsam düğünü yaparım
ay inş.. canım yaaa ne güzell olurr çok oynayasım var zaten:)
tühhh ilk dişçi macerann fenaymışş hak vermemek elde dğeil kuzumkorkagız ben bir kere cektirdim zaten cok korkuodm tam uyusmadan cekti adam herşeyi hissttm ilk diş çektirmem böle olunca da br daha dişci koltuguna oturamadm korkudan.
kızlar ben kaçar brz kitazp okuyup uyuycam yrn zorlu bir gün beni bekliyor.öptüm hepinizi
ben de yarışmaya katılmak istiyorum nasıl olcak? ne yapmam gerekiyor?
ben de yarışmaya katılmak istiyorum nasıl olcak? ne yapmam gerekiyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?