Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

tabi canım kız yazmış zaten öle hemen olmamış 3 yıl uğraşmış sabahları erken kalkmış spor yapmış 3 yıl boyunca aç gezmiş ama sonunda muradına ermiş yani bizde öle olacaz inşallah ama yeni yıla kadar 60 yaza kadarda 50 olacam yani kafaya koydum

valla bugün kızlarla artık odaları kapatım hepimiz salonda yatmaya karar verdik yoksa olmayacak

ay çok yaşa canım yaaa sen beni güldürdün Allahta seni güldürsün:)
Allah gecinden versin canım :))

amin canım

tabi canım kız yazmış zaten öle hemen olmamış 3 yıl uğraşmış sabahları erken kalkmış spor yapmış 3 yıl boyunca aç gezmiş ama sonunda muradına ermiş yani bizde öle olacaz inşallah ama yeni yıla kadar 60 yaza kadarda 50 olacam yani kafaya koydum

inş canım bend eyaza 50 olsam düğünü yaparım

valla bugün kızlarla artık odaları kapatım hepimiz salonda yatmaya karar verdik yoksa olmayacak
valla cnm biz de öle yapıoduk öğrenci evinde :)

kızlar ben çıkıyorum öpüyorum hepinizi yarın görüşürüz
görüşürüz cnm ii geceler

ahanda bir korkak daha varr:)))
yaramazlarr

korkagız ben bir kere cektirdim zaten cok korkuodm tam uyusmadan cekti adam herşeyi hissttm ilk diş çektirmem böle olunca da br daha dişci koltuguna oturamadm korkudan.

kızlar ben kaçar brz kitazp okuyup uyuycam yrn zorlu bir gün beni bekliyor.öptüm hepinizi

korkagız ben bir kere cektirdim zaten cok korkuodm tam uyusmadan cekti adam herşeyi hissttm ilk diş çektirmem böle olunca da br daha dişci koltuguna oturamadm korkudan.
tühhh ilk dişçi macerann fenaymışş hak vermemek elde dğeil kuzum
allahh dr eline düşürecek hastalıklar vermesin inş.

Selam

150 boyunda 63 kiloyum.
Bundan iki sene önce 64 kiloya çıktığımda diyete başlamıştım. kadınlar klübünün ve diyet günlüğünün çok faydasını gördüm. 6 ay gibi bir sürede 9 kilo verdim.
55 kiloya kadar indim. Tam ohh ne güzel zayıfladım derken, o da ne hamileyim :))

doğum yaptığımda 58 kilo idim, gel görki emzirmeyi bıraktım ve bırakır bırakmaz haftada 1 er kilo aldım. Ve şuanda durumum vahim (

Yeniden başlamaya geldim. Bir süredir spora başlamıştım. Artık yemeği de düzene sokmam gerekiyor. O yüzden buradayım.
Hesap vermem gerekiyor... :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…