Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

hoşgeldin, bu takımda doğum sonrası kilolarını vermeye çalışan 2 kişi daha var, biri ben 2 aylık bebişlerim var diğeri de fiyona.benim için kilo vermek uygun değil diyor diyetisyenler ama hızla kilo almaya başladığım için takımdayım, yavaş yavaiş emzirerek ve sporla gidecek bunlar...kaptanımız aynalar yer varsa gelebilirsin tabi ki

görevimi yapmadım cezamı yerine getiriyorum

görevimi yapmadım cezamı yerine getiriyorum....

dün 4 tane yazmıştım

inş canım bend eyaza 50 olsam düğünü yaparım

aynalar sende bu güzellik varken 70le de düğün yaparsın:) bak ben 70e dayandım öyle goca bulunmayacak kadar kötü değil yani

70lere düşünce bulabileceğin koca adayları 60lardayken seni bulmak için çabalarlar
hem o erkek milleti kendine baksın,türkiye ortalaması erkeklerde 72 kilo diye biliyorum

özge geçmiş olsun, bizim de bu hafta aşımız var. bebeklerin hafızası Allahtan çok kısa süre...olup bitiyor oracıkta unutuyor inşallah fazla vakit geçmeden sünnetlerini de yaptırıcam bu yüzden, abileri 4.5 aylıktı sünnetolduklarında.

bu arada 20 lik diş ameliyatı korkunçbişeyüstüne yeşil bi örü seriyorlaaaaaaaar hemşire kafandan tutyooooooo....dişini içerde kıracas falan diyorlar, matkap sesi, he he ameliyat işte...( gene de son doğumum kadar korkunç değildi) dişimi kırıp çıkaracak olmaları beni korkutsa da 'dişiçıkarttık şimdi yerini dikiyoruz' demeleri çok rahatlatmıştı. yalnız hangi akla hizmet bu operasyona ilçeden otobüsle tek başıma gittimse, hem bi de aktarmalı...aklında bulunsun 20lik çekilecekse dişçiye tek gitme, baygın baygın dönmek zor oluyo

dün ikindin:1 muz

akşam:6 tavuk kanat
karnabahar haşlama
yarm kase yoğurt
4 form biküvi
6-7 minik grisini
1 yeşil çay

1 elma,1 sb süt,1 yk k flakes,2 yk yulaf ezmesi,1 yk kuru üzüm

buradan sonrası fena
2 dilim börek
5-6 kuru kayısı
3 yk leblebi
2 çokomel

süpersin cnm benim devam yapalım artık beraber.konuşalımda aynı cdler varsa aynı zmanda yapalım bende indirmiştim

inş canım yaa..beni en cok etkileyen spor hemen toparlanıyor vucudum

hadi bakalımmmm inş. verirsin kilolarını bizim en zor isteğimizz bol bol paylaşım:)

yanii tırss tırss oldum heeee özgede okuyunca tırsar eminimm D gideceği varsada gitmezzz eminim geçmiş olsun yaa

aboooooooooooooooooooo bu ne kızzzz bundan sonrası fena dedğin kısım varya hakikaten çok fenaa :)
akşam yemeğini ymeişssin ne güzel atıştırmalıklarında tamama sonrası nee bastırmalıkmı(

ayşem günaydınnn seni görüyorumm aşağılarda:))
bloğunu çok beğendim ama kızdım sana yaaa insan bukadar geç açarmı bloguu domates mevsimi bitmiş konservee tarifi varrr aşk ol meşk oll emii

sabah: 1 yeşil çay
2 kk beyaz peynir
7 form bisküvi
3 çk şeker

60 bacak hareketi
30 arkaya tekme
100 öne minik tekme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…