- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #50.441
Selam
150 boyunda 63 kiloyum.
Bundan iki sene önce 64 kiloya çıktığımda diyete başlamıştım. kadınlar klübünün ve diyet günlüğünün çok faydasını gördüm. 6 ay gibi bir sürede 9 kilo verdim.
55 kiloya kadar indim. Tam ohh ne güzel zayıfladım derken, o da ne hamileyim :))
doğum yaptığımda 58 kilo idim, gel görki emzirmeyi bıraktım ve bırakır bırakmaz haftada 1 er kilo aldım. Ve şuanda durumum vahim(
Yeniden başlamaya geldim. Bir süredir spora başlamıştım. Artık yemeği de düzene sokmam gerekiyor. O yüzden buradayım.
Hesap vermem gerekiyor... :)
inş canım bend eyaza 50 olsam düğünü yaparım
valla süpersin yemin ederim imrendim defnoş uyusa bende yapacam da en azından plates yapıcam ama inatla direniyor uyumamak için...yarın kesinlikle başlıycam bende yeter bu kadar tembellik değilmi
kızlar platesimi yaptım geldim..ebru şallının tv8 de ki ilk senesini indirdim zorlamadan çok rahat oluyor ilk başlayacak olanlar için çok ideal ortasından başlayınca zorlanıyorsun çünkü..ben defnoşa hamile kalmadan önce düzenli yapıyordum ama sanki hiç yapmamışım gibi her yerim kapanmış... her gün düzenli yapmayı planlıyorum bakalım hayırlısı...
valla bende aslıcığım yeter artık ciddi ciddi bişiler yapmak lazım biraz sıkmazsak keyfimizden biraz ödün vermezsek olmıycak bu iş başarı öykülürende okuyorumda valla imreniyorum bide resimmlerini koyuyolar kız kilolu resmini koymuş birde zayıflamış resmini koymuş resmen 5 yıl oynuyor arada kilo insanı çok büyük gösteriyor verip çıtır olmam lazım yenidenhadi hep birlikte yeni yıla en az 5 kilo vererek girelim...
Selam
150 boyunda 63 kiloyum.
Bundan iki sene önce 64 kiloya çıktığımda diyete başlamıştım. kadınlar klübünün ve diyet günlüğünün çok faydasını gördüm. 6 ay gibi bir sürede 9 kilo verdim.
55 kiloya kadar indim. Tam ohh ne güzel zayıfladım derken, o da ne hamileyim :))
doğum yaptığımda 58 kilo idim, gel görki emzirmeyi bıraktım ve bırakır bırakmaz haftada 1 er kilo aldım. Ve şuanda durumum vahim(
Yeniden başlamaya geldim. Bir süredir spora başlamıştım. Artık yemeği de düzene sokmam gerekiyor. O yüzden buradayım.
Hesap vermem gerekiyor... :)
özge geçmiş olsun, bizim de bu hafta aşımız var. bebeklerin hafızası Allahtan çok kısa süre...olup bitiyor oracıkta unutuyor inşallah fazla vakit geçmeden sünnetlerini de yaptırıcam bu yüzden, abileri 4.5 aylıktı sünnetolduklarında.
bu arada 20 lik diş ameliyatı korkunçbişeyüstüne yeşil bi örü seriyorlaaaaaaaar hemşire kafandan tutyooooooo....dişini içerde kıracas falan diyorlar, matkap sesi, he he ameliyat işte...( gene de son doğumum kadar korkunç değildi) dişimi kırıp çıkaracak olmaları beni korkutsa da 'dişiçıkarttık şimdi yerini dikiyoruz' demeleri çok rahatlatmıştı. yalnız hangi akla hizmet bu operasyona ilçeden otobüsle tek başıma gittimse, hem bi de aktarmalı...aklında bulunsun 20lik çekilecekse dişçiye tek gitme, baygın baygın dönmek zor oluyo
dün ikindin:1 muz
akşam:6 tavuk kanat
karnabahar haşlama
yarm kase yoğurt
4 form biküvi
6-7 minik grisini
1 yeşil çay
1 elma,1 sb süt,1 yk k flakes,2 yk yulaf ezmesi,1 yk kuru üzüm
buradan sonrası fena
2 dilim börek
5-6 kuru kayısı
3 yk leblebi
2 çokomel
ayşem günaydınnn seni görüyorumm aşağılarda:))
bloğunu çok beğendim ama kızdım sana yaaa insan bukadar geç açarmı bloguu domates mevsimi bitmişkonservee tarifi varrr aşk ol meşk oll emii
süpersin cnm benim devam yapalım artık beraber.konuşalımda aynı cdler varsa aynı zmanda yapalım bende indirmiştim
herkeseee günaydınnn kızlarr umarım hepimizin için çok güzel bir gün olur.
gunaydınnn sayım yapıp geliyorumm
cdlerinerdene indirdiniz?
günaydııın günaydın leydiler
gülüm benim sagol daha ekleyemedğimim bi suru şey var su sayımı yapayım geliyorum bekle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?