- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #50.501
slm kızlar nasılsınız ,burda bugün kar atıştırıyo süper ,ama aynı zamanda çok soğuk sizler napıyosunuz...
aycanım ben seni gördüm ii oldum teşekkür ederim:)
hımss ayy hiç sormaa birsürü şeyy, eşim, hesap kita, iş ödemeler vs.. birsürü şey yazsam destan olur bence boşverelim
oyyyyyyyyy kuzummmmmmmm gelmişşşşşşşşşşşş hoş geldin canım benimm nasılsınn iyimisinnn :)))))))))
özledikk wallalaaaaa:))))))
iyiyim kuzum bende özledim sizi bi bakam dedim keyifler iyi sanırsam....
amanında amanınn kimm gelmişşşş çiçemm gelmişşş hoş geldinn çiçemmmmmmmben geldim nörüyooonuuuuuuzzz bakiimmmmm
merhaba canım 38 yaşındayım evliyim 2 ogluşum var ilkögretim 1 ve 4.sınıfa gidiyorlar.hemşireyim 2 haftalık izne ayrıldım şimdilik evdeyim yani
bundan yıllar yıllar önce yine ben buralardaydım canım kader beni yine buralara düşürdü(Ah hep pis bogazım yüzünden)ben herzaman kiloluydum ama 120 den 95 de düşmüştüm.5 ay önce 100 kilo idim ama sigarayı bırakınca nasıl bu kadar aldım anlamadım. boyum 1.73 dogum tarihimde 1973 olunca adımı 1.73 koydum asıl adım emine eskiler emoş derlerdi.
amanında amanınn kimm gelmişşşş çiçemm gelmişşş hoş geldinn çiçemmmmmmm
hoşbulduk kelebeeemm nasılsın
kızlar ben çok üşüdüm sıcak sıcak bir çorba yapmaya gidiyorum gelrim yine
ben de yarışmaya katılmak istiyorum nasıl olcak? ne yapmam gerekiyor?
Selam
150 boyunda 63 kiloyum.
Bundan iki sene önce 64 kiloya çıktığımda diyete başlamıştım. kadınlar klübünün ve diyet günlüğünün çok faydasını gördüm. 6 ay gibi bir sürede 9 kilo verdim.
55 kiloya kadar indim. Tam ohh ne güzel zayıfladım derken, o da ne hamileyim :))
doğum yaptığımda 58 kilo idim, gel görki emzirmeyi bıraktım ve bırakır bırakmaz haftada 1 er kilo aldım. Ve şuanda durumum vahim(
Yeniden başlamaya geldim. Bir süredir spora başlamıştım. Artık yemeği de düzene sokmam gerekiyor. O yüzden buradayım.
Hesap vermem gerekiyor... :)
görevimi yapmadım cezamı yerine getiriyorum
aynalar sende bu güzellik varken 70le de düğün yaparsın:) bak ben 70e dayandım öyle goca bulunmayacak kadar kötü değil yani
70lere düşünce bulabileceğin koca adayları 60lardayken seni bulmak için çabalarlar
hem o erkek milleti kendine baksın,türkiye ortalaması erkeklerde 72 kilo diye biliyorum
dün ikindin:1 muz
akşam:6 tavuk kanat
karnabahar haşlama
yarm kase yoğurt
4 form biküvi
6-7 minik grisini
1 yeşil çay
1 elma,1 sb süt,1 yk k flakes,2 yk yulaf ezmesi,1 yk kuru üzüm
buradan sonrası fena
2 dilim börek
5-6 kuru kayısı
3 yk leblebi
2 çokomel
ayşem günaydınnn seni görüyorumm aşağılarda:))
bloğunu çok beğendim ama kızdım sana yaaa insan bukadar geç açarmı bloguu domates mevsimi bitmişkonservee tarifi varrr aşk ol meşk oll emii
sabah: 1 yeşil çay
2 kk beyaz peynir
7 form bisküvi
3 çk şeker
60 bacak hareketi
30 arkaya tekme
100 öne minik tekme
14.11.2011 Pazartesi gunku sayım
aynalar 26
mihracee 64
pinkcat87 21
fiyona 28
melekayşe 14
ateşsu 9
elifezgi 14
emidaf 14
fatma izinli
nazco izinli
geldim canımkom geldim.
her tarafımdan fışkıran yaglarım ben beraber geldik.en az 30 kilo fazlayla geldim.bana da yer vardır herhalde takımda.nede olsa çok yer kaplamam zaten daha önceki boşlugumuda dolduramamışsınızdır ya 95 le ayrılmıştım burdan hani ya .
kızlarr dün öğlen çorbada içmedim bir tane bisküvi yedim şekersiz çayla beraber
sonraa kendime bir fincan yeşil çay yaptım ve içtimm
akşam halama gittim yemeğe davetliydim
2. dilim ekmek
salata
2. çatal kabak tatlısı yedim
ve akşamı kapattımm
kızlarr bu arada ahmet bana laptop almışş baya pahalı bişey 2000tl civarı bende kabul etmedim bayram hediyesi olarak almış kabul etmeyince baya kırıldı ve üzüldübende ona pahalı bi hediye dedim yanii ne bilimm
sonra anneme sölemişş anne kabul etmedi diye.
bende sün ahmete tamam ama bende onunla aynı fiyatta sana bi hediye alıcam bu şartla kabul ederim dedim :))))
yanii ne bilimm ufff :26::26::26:
bu Ahmet kocan değil herhalde,kocalar almıyo o kadar pahalı hediyeilk zamanlar benimkinin aldığı hediyeleri ben beğenmedim daha doğrusu gidip bi de pahalı alıyorlar arkadaşlar beğenmemezlik etme sonra almaz deseler de ben beğenmediğimi belli ettim herhalde, artık bişi almıyor, şükür ki kredi kartı bende de kendi kendime sevgililer günü hediyesi falan alıyorum
slm kızlar nasılsınız ,burda bugün kar atıştırıyo süper ,ama aynı zamanda çok soğuk sizler napıyosunuz...
hehheheeh aynennn öyle hayatım yaa net var zatennn allahtan p.c yokk sadece ama şükürler olsun kii pztesi itibari ile allah izin verirsee akşamları burdayımm:)))))
yaa sürekli böyle ihtiyacım olan şeyler alıyo zaten sağolsun mesela benim yzüüm yani cildim aşaırı hassattır herşeyi kullanamam yüzüme gül suyu felan orjinalini bulmak zordur yaa oda bana ıspartada set getittirmişş gül suyu yağı kremi şampuan losyon aklına ne geliyosaa harika ürünler pahalıda belli(( ama yüzüme harika geldi yalan değill :)))
yaa kızlarr buarada ben fatoşumuu çokk özledimmmm hayırlısıyla b gelseydiii inşalalhh
keşke oda olsaydı aramızda n egüzell olurduuu wallaaa şen şakrarkk arkadaşım benim yaa)))))))
kıyamm çiçemeee üşümüşşş haydiii kolay gelsinn afiyet olsun:)))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?