- 19 Ekim 2009
- 11.217
- 749
- 413
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #51.001
yerim senin bebeni ben yaaaa canım canımm:)kızlar aşağıdakiler napıyonuz bakalım..ben bebimi emzirecem şimdi ondan sonra gelirim tekrar
bence de hangi müzik miş o.zaten benim kafaya direkt cd yi yerleştirmek gerekiyo aslında ancak etki eder.
kahvaltı
1 tost
öğle
1 ayran
1 ekmek arası köfte(küçük ekmek)
ara
350 cal. bir cok faydalı tahıllı bar yedim
akşam
34- kaşık taze fasulye
3-4 kaşık pilav
yoğurt
spor
30 dak.eliptik
70 göbek mide
30 kol
40 bacak
50 yan yağlar egzesizleri Ebruyu yapamadım sevmedim bi daha deneyecem
kuzumm hiçbirşey yememişssn doğru düzgünnn afiyet olsunn:) benim kasmış halimi gördünmüüü hehebgn yediklerim
1 adet sabah haşlanmış yumurta
bir kk peynir bir haşlanmış patates
ara yok
öğlen yrım tabak 5 yk kadar kereviz yemeği
1 lt su
ara yarım dilim elmalı kek
1 fincan çay
1 fincan ılık su elma sirkeli
akşam 1 kasetarhana çorbası
ara 2 adet finger bisküvi 1 litre su
birazdan da bir fincan yeşil çayımı içip sporumu yapıcam
kızlar bgn diyetisyene gittim bana bi liste verdi ama ben buna harfiyen uymam çok fazla düzen insanı değilim dedim o da bana kalori cetveli verdi günlük almam gereken kalorinin 2000 kalori olması gerektiğini söledi ama zayıflamak için sadece günde 200 kalori eksiltebilirmişim...yani günlük 1800 kalorilik beslenerek ve 1 saat spor yaparak haftada sadece 500 gr verebilirmişim daha fazlası bebeğim için tehlikeliymiş yanii aslı kaptanım hafta da sadece 500 gr verecem sana her hafta 500 kaloriyi garanti ediyoruminşallah..ama bu hafta dahil değil buna çünkü bayramda aldığım kiloları verebildimmi bilmiyorum daha hiç tartılmadım bakallım ne çıkacak yarın:44::44::44:
ilknurcuğum nasılsın tatlım bayadır konuşamadık sanki
niye sevmedin kız ebruyu..yap şekerim bak üç çocuk annesi arkadaşım var 34 yaşında ebru sayesinde bir fiziği var 20 liklere taş çıkartır yani öncesinide bildiğim için arkadaşımın ebrudan sonrası mükkemmel yani birde boyu uzadı ve bacakları süper esnedi nerdeyse sıfır açıcak bacaklarını2 yıldır yapıyor...yap yap alışırsın
afiyettttt olsunnnnnn canımmmmmm çok güzelll ölçülü bir menüüüüü
kahvaltı
1 tost
öğle
1 ayran
1 ekmek arası köfte(küçük ekmek)
ara
350 cal. bir cok faydalı tahıllı bar yedim
akşam
34- kaşık taze fasulye
3-4 kaşık pilav
yoğurt
spor
30 dak.eliptik
70 göbek mide
30 kol
40 bacak
50 yan yağlar egzesizleri Ebruyu yapamadım sevmedim bi daha deneyecem
İlkoşum napıyon görüşemiyoz yaaa
ayy yapma ayşem ya sen benim iştahımı kabartıyon ama canım birde benim yazdığım yorumlar isimsiz oluyor altına özgiş diye imzamı atıcam ona göre:))))))))bu arada 2. elmalıyı gördün mü??
heheheh
ay canımm iim saolasınnnnn geçmiş yapıyordummmmmm
sen nasılsınnnnnnn
ayy yapma ayşem ya sen benim iştahımı kabartıyon ama canım birde benim yazdığım yorumlar isimsiz oluyor altına özgiş diye imzamı atıcam ona göre:))))))))
iyiyim canım yaa şu telkin şeysine baktımda bulamadım siteyi buldumda müzikler bulamadım nersinden bakıcaz kız merak ettim
iyiyim canım yaa şu telkin şeysine baktımda bulamadım siteyi buldumda müzikler bulamadım nersinden bakıcaz kız merak ettim
ayşemmmmmmmm yaaa senin bloğaa takılmama kararı aldım:)) çok güzeller yaaaaaaa aklımı çeliyorsun kuzumm biz yaptıkmı yerizzzz
yaaa ole demeyin takılınnn
ben geldim kızlar nasılsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?