Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

niye sevmedin kız ebruyu..yap şekerim bak üç çocuk annesi arkadaşım var 34 yaşında ebru sayesinde bir fiziği var 20 liklere taş çıkartır yani öncesinide bildiğim için arkadaşımın ebrudan sonrası mükkemmel yani birde boyu uzadı ve bacakları süper esnedi nerdeyse sıfır açıcak bacaklarını 2 yıldır yapıyor...yap yap alışırsın

kuzumm hiçbirşey yememişssn doğru düzgünnn afiyet olsunn:) benim kasmış halimi gördünmüüü hehe

kaloriiii hesabıııııı çokkkkkkkkkkkkk zor yaaaaaaa şimdiden kolay gelsin fıstıkkkkk

bu arada 2. elmalıyı gördün mü??
heheheh

afiyettttt olsunnnnnn canımmmmmm çok güzelll ölçülü bir menüüüüü

ayşemmmmmmmm yaaa senin bloğaa takılmama kararı aldım:)) çok güzeller yaaaaaaa aklımı çeliyorsun kuzumm biz yaptıkmı yerizzzz

ayy yapma ayşem ya sen benim iştahımı kabartıyon ama canım birde benim yazdığım yorumlar isimsiz oluyor altına özgiş diye imzamı atıcam ona göre:))))))))

şimdi ekledim zaten isminizi yazın diye..bol bol yorum yapın zati hehhehe

canım ben 5-6 aydır 75'lerden düştüm bu kiloya ve inan bak şu oluyor sık sık yapınca pasta böreği..evde hep pasta börek var ..önce iştahlanıyosun ama sonra gözün alışıyor ve cok kararlı yemeye başlıyosun.gözün doyuyor yani en cok 75'ten duserken yaptım bunları...

iyiyim canım yaa şu telkin şeysine baktımda bulamadım siteyi buldumda müzikler bulamadım nersinden bakıcaz kız merak ettim

bende her çeşidi var onun
ego guclendirici kanseri yenme kilo verdirme
cokk uzun sürelerle gunde 8 saat falan,cok uzun zaman diliminde dinleyeceksin..
ben dinlediğim zman boş vakit coktu ego guclendirici dik falan durmanı saglıyorr..ama bırakınca geciyo :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…