Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kız ben gözümü doyuracam diye verdiğim kiloları geri alırım yok bacım biz arada bi yapak ama sen tarifleri kkoy ben girip ziyaret ederim yarın arkilerede götürecem elmalı kekin kalanını onlarada sölerim senin sayfayı girer bakarlar şekerim :))

bakıyorummmmmmmmmm ama tırsıyorum malzemeleri okumuyorum olurdaa evdeee varsaaaa yaparım falan

yok canım ben ana malzameleri unu hamur kabartma tozu ve sana yağını evde tutmuyorum hiç misafir geleceğine yenilecek kadarını yapıyorum o yüzden canım çok istesede yapamıyorum..bak dün o kadar çok istediki unum olsaydı kesin yapardım akşamleyin..bgn kayınvalidemle yaptık çok güzel oldu oda çok beğendi tavsiye ederim ama herkes elmayı sevmiye bilir tatlıda o başka...

kızlar yarın listeye elifezgi ve ateşsu listeye girecek

hazos87 ve sergungunser daha yeniler onlar ancak haftaya listeye girecek

1.73 konusunda fikrinizi almak istiyorum eski bir üyemiz kilo vererek takımdan ayrılmıştı bu hafta listeyi girsin mi benim bu ıyum bu hafta tkaıma girmesi yönünde siz ne diyorsunuz

Son düzenleme:
hehehehe cok fenayım dimi?
aynen öle cnm:)

bence girsin....

bencede girsin güzel paylaşımları oluyor ama benim kafama takılan iki haftalık izinde şimdi izini bitince kalacakmı gidecek mi onu bilemedim bi sorsana kendisine çünkü işleri yoğunmuş heralde...

bencede girsin güzel paylaşımları oluyor ama benim kafama takılan iki haftalık izinde şimdi izini bitince kalacakmı gidecek mi onu bilemedim bi sorsana kendisine çünkü işleri yoğunmuş heralde...

yok canım kalacak
işe gitse bile çok güzel paylaşımları oluyordu
nöbette girip gizlice yazıyordu
sadece bana nöbetçi olduğunda giremeyeceği söyledi bende izin alırsın o gün için dedim

ben hiç bişi anlamadım şimdi bi tane telkin müziği indirdim normal müzik işte dinlediğim müziklerden bir farkı yok nesiyle telkin edecek şimdi bu beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…