Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

yok canım kalacak
işe gitse bile çok güzel paylaşımları oluyordu
nöbette girip gizlice yazıyordu
sadece bana nöbetçi olduğunda giremeyeceği söyledi bende izin alırsın o gün için dedim

ee o zaman bence bi sakınca yok..onuda sölememin nedeni son zamanlarda giren çıkan çok oldu yaa bi türlü oturtamadık grubu o zamanda istikrar olmuyor o yüzden yanii yanlış anlamasın yoksa beni...

ben hiç bişi anlamadım şimdi bi tane telkin müziği indirdim normal müzik işte dinlediğim müziklerden bir farkı yok nesiyle telkin edecek şimdi bu beni

canım o telkini zaten duymuyorsun telkinler müziğin içinde sen dinliyorsun beyin o telkinleri alıyor

ee o zaman bence bi sakınca yok..onuda sölememin nedeni son zamanlarda giren çıkan çok oldu yaa bi türlü oturtamadık grubu o zamanda istikrar olmuyor o yüzden yanii yanlış anlamasın yoksa beni...

yavruşlar ben kaçar benim diş çok fena gidip yatıcam..telkin melkinlede uğraşamam ben dinledim müziği güzelde değildi zaten :120::120:şu dişim bi iğleşseydi artık geceleri dahada fena azıyor off benimde canım bi tatlıdırki sormayın..neyse kızlar öptüm hepinizi

canım o telkini zaten duymuyorsun telkinler müziğin içinde sen dinliyorsun beyin o telkinleri alıyor

aman sonra defnoşta yemez filan :)) kalsın ben sevmem öle gizli şeyleri belkin adam öldürmeye telkin ediyordur beni ayy baktımda boyunu bile uzatacağını düşünen var o yolla...işte bi umut

aman sonra defnoşta yemez filan :)) kalsın ben sevmem öle gizli şeyleri belkin adam öldürmeye telkin ediyordur beni ayy baktımda boyunu bile uzatacağını düşünen var o yolla...işte bi umut

tabi canım güvenmediğin şeyi dinleme belki adam seni kendine aşık ediyo adresini ezberletmeye çalışıyor

aynalar, mrhaba canım bizim takım bayramdan hemen önce yani 4. kasım cuma günü bildirim yapmadı mı? ben şimdi eski kilolarını 28 ekim cuma günü yapılan listeye göremi belirtmem gerekiyor.. aklım çok karıştı herşey birbirine girmiş takımda bana yardımcı olurmusun lütfen

evet canım siz o hafta yapmamıştınız bende o gün memlekete gittiğim için yardım edememiştim
siz kilolarınızı 2 ye böleceksiniz heralde tam bilmiyorum paylaşım alanına bu konud amesaj atsana 2 ye mi böleceğiz kiloları diye

tabi canım güvenmediğin şeyi dinleme belki adam seni kendine aşık ediyo adresini ezberletmeye çalışıyor

canımm bu telkin müzikleri öyle şeyler ki güvenmediğin seyleri dinlemiceksin.....türkiye sübliminal cenneti deniyorr...bilinç altımıza neler empoze ediliyo haberimiz yok..zihnimizi temiz ve diri tutmalıyız cağın vebasıdır sublaminal..hele cocuklara izletilen çizgi filimleerr Allahımm korusun yavrularımızı biliçlenmeliyiz bu konularda hepimizz...

nette'' subliminal gerçekler'' ''subliminal çizgifilimler 25 kare'' diye aratmanızı ve incelemenizi şiddele tavsiye ederimm arkadaşlar...

tşk edrm canım verdiğin bilgi için
evet bu güvenemeyiz bu tür şeylere

Selam

Hızlıca yazayım menümü:

kahvaltı:
bir sürü kurabiyeee

öğlen:
biftek,
haşlanmış tavuk
mantar

ara:
2 erik

akşam :
2 kaşık ıspanak
2 kaşık fasülye
2 kaşık bezelye

sabah
2 dilim ekmek
1 kaşık bal
omlet
1kk peynir

ara
1 tane ayva
5 6 tane fındık
10 kadar kuru üzüm

öğlen
yarım karnıyarık
azicik pilav

ara
meyveli yoğurt 125 gr

akşam
2 yk kavurma
3 kaşık yoğurt
yarım dilim ekmek
salata

gece
yarım kase yulaf ezmesi sütle

ara fazla olmuş canım
o yediklerinden sadece birini yeseydin iyi olurdu

ii fikir evden uzak tutmakk :)) bend eöyle yapayımmm eve malzeme almayayımm, elmalı pastaları çok severimmmmmmmmm muhtemelen yaparımmmmmmmmD

hayatım sen bizden iyi tanıyorsunnnnn sen girsin diyorsan girsin canımmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…