- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #51.041
yok canım kalacak
işe gitse bile çok güzel paylaşımları oluyordu
nöbette girip gizlice yazıyordu
sadece bana nöbetçi olduğunda giremeyeceği söyledi bende izin alırsın o gün için dedim
ben hiç bişi anlamadım şimdi bi tane telkin müziği indirdim normal müzik işte dinlediğim müziklerden bir farkı yok nesiyle telkin edecek şimdi bu beni
ee o zaman bence bi sakınca yok..onuda sölememin nedeni son zamanlarda giren çıkan çok oldu yaa bi türlü oturtamadık grubu o zamanda istikrar olmuyor o yüzden yanii yanlış anlamasın yoksa beni...
canım o telkini zaten duymuyorsun telkinler müziğin içinde sen dinliyorsun beyin o telkinleri alıyor
aman sonra defnoşta yemez filan :)) kalsın ben sevmem öle gizli şeyleri belkin adam öldürmeye telkin ediyordur beni ayy baktımda boyunu bile uzatacağını düşünen var o yolla...işte bi umut
aynalar, mrhaba canım bizim takım bayramdan hemen önce yani 4. kasım cuma günü bildirim yapmadı mı? ben şimdi eski kilolarını 28 ekim cuma günü yapılan listeye göremi belirtmem gerekiyor.. aklım çok karıştı herşey birbirine girmiş takımda bana yardımcı olurmusun lütfen
tabi canım güvenmediğin şeyi dinleme belki adam seni kendine aşık ediyo adresini ezberletmeye çalışıyor
canımm bu telkin müzikleri öyle şeyler ki güvenmediğin seyleri dinlemiceksin.....türkiye sübliminal cenneti deniyorr...bilinç altımıza neler empoze ediliyo haberimiz yok..zihnimizi temiz ve diri tutmalıyız cağın vebasıdır sublaminal..hele cocuklara izletilen çizgi filimleerr Allahımm korusun yavrularımızı biliçlenmeliyiz bu konularda hepimizz...
nette'' subliminal gerçekler'' ''subliminal çizgifilimler 25 kare'' diye aratmanızı ve incelemenizi şiddele tavsiye ederimm arkadaşlar...
Selam
Hızlıca yazayım menümü:
kahvaltı:
bir sürü kurabiyeee
öğlen:
biftek,
haşlanmış tavuk
mantar
ara:
2 erik
akşam :
2 kaşık ıspanak
2 kaşık fasülye
2 kaşık bezelye
hazalcığım aşağıda senide gördüm nasılsın canım
iyiyim teşekkür ederim ya ismin ne bu arada ben isimlerinizi bilmiyorum
bu arada ben hala mavi yazamıyorum a harfi falan yok yazdığım yerde:S
sabah
2 dilim ekmek
1 kaşık bal
omlet
1kk peynir
ara
1 tane ayva
5 6 tane fındık
10 kadar kuru üzüm
öğlen
yarım karnıyarık
azicik pilav
ara
meyveli yoğurt 125 gr
akşam
2 yk kavurma
3 kaşık yoğurt
yarım dilim ekmek
salata
gece
yarım kase yulaf ezmesi sütle
bir sürü kurabiye derken :26::26::26::26::26:
yok canım ben ana malzameleri unu hamur kabartma tozu ve sana yağını evde tutmuyorum hiç misafir geleceğine yenilecek kadarını yapıyorum o yüzden canım çok istesede yapamıyorum..bak dün o kadar çok istediki unum olsaydı kesin yapardım akşamleyin..bgn kayınvalidemle yaptık çok güzel oldu oda çok beğendi tavsiye ederim ama herkes elmayı sevmiye bilir tatlıda o başka...
kızlar yarın listeye elifezgi ve ateşsu listeye girecek
hazos87 ve sergungunser daha yeniler onlar ancak haftaya listeye girecek
1.73 konusunda fikrinizi almak istiyorum eski bir üyemiz kilo vererek takımdan ayrılmıştı bu hafta listeyi girsin mi benim bu ıyum bu hafta tkaıma girmesi yönünde siz ne diyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?