Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

sabah
1 dilim ekmek
1 kk kadar peynir

öğle
1 dilim ekmek
2 dilim kaşar peyniri
domates
1 bardak çay

akşam
2 kase çorba
1 dilim ekmek

afiyet olsun canım bugünün en fazla yiyeni kendimi seçiyorummmm ben sağlam yemişi yaa:))))))) idolümm benim beee:))) kiki

geçmiş yap yap bitmedi maşallahh kızlar nekadar kaynamtışssınız öyleee
sayımızın arttığı nasılda bellii:)))) nekadar çok sayfalar ilerlemiş :))

yok canım hiç öyle bir niyeitm yokkk sana birşey diyimmi içimden bir sess önümüzdeki aylarr kilo alacağımı söylüyorDDD

hayırdır :26::26::26:

geçmiş yap yap bitmedi maşallahh kızlar nekadar kaynamtışssınız öyleee
sayımızın arttığı nasılda bellii:)))) nekadar çok sayfalar ilerlemiş :))

allah sayana yardım etsin

Son düzenleme:
ya akşam üstü uyudum ya
uykum yok ama yarın sivasa gitcem erkenden nasıl uyanacam ben
canım yaaa git yat uyu diyeceğim ama uykun yoksa zor dönüp durursun kitap okumak çok gzel uyku getiryor heheD
bende sabah işe gideceğim ama hala ayaktayım asıl ben kaçsam fena olmayacak

yaa biz sabahın 6.30unda kalktık şaka gibi.benim bu kızım ne cins yaaaa...uyutmuyor bide şirinlikler yapıyor sıpa:)uykum kalmadı..babişi beklerken kahvaltıya kadar 1 havuç yedim...acıkmışım yaa

yaa biz sabahın 6.30unda kalktık şaka gibi.benim bu kızım ne cins yaaaa...uyutmuyor bide şirinlikler yapıyor sıpa:)uykum kalmadı..babişi beklerken kahvaltıya kadar 1 havuç yedim...acıkmışım yaa

ah o bebikler ahh uyuytmazlar tatlım bizimki ilk 3 ay altı altıbuçuk gibi uyanırdı şimdi gittikçe uzatmaya başladı bazen sekizi bile buluyo çok mutlu oluyorum o zaman

selamlarrrrr günaydın sabah şekerleri.

dün akşam spor salonuna yazılıcam diye evden çıktm, 6 da başlayacak spora çoluklu çocuklu olunca 4.30 da hazırlanmaya başlasam da geç kaldım yanlış otobüse binmişim koştur koştur gidene kadar aynı tempoyla eve giderim param da cebimekalır dedimdün 1 saat tempolu yürüyüş yaptım

ooh oh çarşının içinden gittim, ara sıra mağazalara daldım-tabi bu süreyi spordan saymıyorum-çokgüzeldi özlemişim valla.

bundan sonra böyle, hazır bakıcı işini de halletmişken yapabildiğim kadar yürüyüş yapayım motiv. bitince salona yazılırım, hem sezeryandan 4 ay sonra karın hareketleri başlanıyor falan kafam rahat olur

dün sabah: 1 dilim beyaz peynir
1 üçgen peynir
1 haş yumurta
3 form bisküvi, 7 parmak galeta
3çk şeker

öğlen:1 küçük sb süt
3 yk makarna haş, 3 yk bezelye
1 kase yoğurt
5 köfte kadar tavuk
3 form bisküvi

ara:1 üçü birarada kahve
1 kase müsli (muz ve elma ilave ettim)

akşam:1 el kadar kıymalı pide

1saat yürüyüş

gelince: yarım el kadar kıymalı pide

biraz sonra 1 kase müsli (1 muz ilave)
2 minik trabzon hurması

1 yeşil çay

üfşşş elim yoruldu

çok gibi gözükse güzel beslenmişsin canım sen sonuçta iki bebiş birden emziriyorsun :)))

yaa inş şubata mezun olurummm

oyy ben de böyle durumlarda sağolsunlar yan komşuya bırakıyorum, yoksA HAKİKKATTEN İNSAN ÇILDIRIYOR. 3 kızı var KOMŞUNUN onlar da bebekleri sevmek için istiyorlar zaten, Alan razı veren razı:) iyi komşu herkese lazım.
dün netten sipariş verene kadar benimkiler canıma okudu, sinir oldum ben de veletlere, akşam biraz uzak kalınca bizimkilerden barıştık:)
bir deçocuklar bu kadar huysuzlanıyorsa muhakkak bi sebebi çıkıyo, ya hastalanıyorlar ya başka birşey. bir ara benimbüyük oğlan öyle gıcıklık yaptı ki bana , ağlamalar bağırmalar, bi türlü ikna olmadı, dövdüm dövecktim, dur dedim yarın psikolg arkadaşa sorayım 'bu çocukları kaç yaşından sonra dövebileces' diye ...o kadar sinirlendim yani. ertesi gün ben işteyken bi telefon benim oğlanın ateşi çıkmış, meğer garibim hastalanacakmış ben de zannettimki canı dayak çekti

sabah
2 dilim kepekli ekmek
omlet
1kk beyaz peynir
5 tane zeytin

ara
1 tane havuç

öğle
bir kase yulaf ezmesi sütle

akşam
yiyemedim

ama kendine dikkat etmen gerekiyo, sen hastalanırsan ne olur?

oo iyiymiş meslektaşlar:) 3 kere girdim kpsye yok olmuyo çıldırıcam.tarih özürlüyüm ben 82 alabiliyorum maksimum o da bi işe yaramıyor sen ne öğretmenisin aslı?

ben de tarih özürlüyüm 82 de kötü not değil, en son mat öğretmenliği 82 ile atandı diyor kardeşim o da ilk. öğ.mat öğrt. son sınava girmedi yeni evlendiği için, bi de üstüne onun da ikizleri oldu. şimdi o da haftasonuna yarım gün bakıcı ayarlayıp kpss dersanesine gitme plenları yapıyo, dersanede çalıştığı için işe başlamayı gözü yemiyo, yapacak tek şey kpssye hazırlanıp milli eğitime başlamak., eninde sonunda atanacaksınız, yeter ki çalışıp hazırlanın, 82 almış biri vezgeçmemeli...

ben de sınavlara girmek alışkanlık yaptı ,bütün kadroları gezdim ,hatta ücretli izinde il merkezine geçebilmek için istifa edip 1.5 aylık maaşımdan oldum:) ilmerkezinde 1gün çalışıp doğum izni sonra 657...devlet kadro hakkı verene kadar ben işimi gördüm eş durumu tayinini hallettim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…