- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #51.421
müffin top keke benzeyen bişi canım ben pakumsu kek diyorum ona :))) küçğk küçük kalıplarda yapılıyor yemişsindir muhakkak da ismi değişiktir
saolkuzum allah sanada nasip etsin gönlüne göre versin kız erkek ne istiyoran artık...
hoş geldin ilkoşum ayy pazar mı hiç sevmem biliyon mu pazar alışverişini ama gidiliyo işte mecbur...kolay gelsin canım sana şimdiden güzel sağlıklı şeyler al bakalım..
kızlar merhaba nasılsınız??
hoşbulduk birtanmemm ay bende sevmiyorum ama dediğin gibi el mahkummmmm:))))
brokolii almayı düşünüyorumD kereviz istiyor canımbirdeee birde balık hehe
ayşem ben çıkıyorum canım öğleden sonra görüşrüzz muck mucks
sabah
1 dilim ekmek
1 kk kadar peynir
öğle
1 dilim ekmek
2 dilim kaşar peyniri
domates
1 bardak çay
akşam
2 kase çorba
1 dilim ekmek
sabah
1 dilim ekmek
1 kk kadar peynir
öğle
1 dilim ekmek
2 dilim kaşar peyniri
domates
1 bardak çay
akşam
2 kase çorba
1 dilim ekmek
aman kıs resmini koymuşsun cok guuzell...
ah o bebikler ahh uyuytmazlar tatlım bizimki ilk 3 ay altı altıbuçuk gibi uyanırdı şimdi gittikçe uzatmaya başladı bazen sekizi bile buluyo çok mutlu oluyorum o zaman
oyy ben de böyle durumlarda sağolsunlar yan komşuya bırakıyorum, yoksA HAKİKKATTEN İNSAN ÇILDIRIYOR. 3 kızı var KOMŞUNUN onlar da bebekleri sevmek için istiyorlar zaten, Alan razı veren razı:) iyi komşu herkese lazım.
dün netten sipariş verene kadar benimkiler canıma okudu, sinir oldum ben de veletlere, akşam biraz uzak kalınca bizimkilerden barıştık:)
bir deçocuklar bu kadar huysuzlanıyorsa muhakkak bi sebebi çıkıyo, ya hastalanıyorlar ya başka birşey. bir ara benimbüyük oğlan öyle gıcıklık yaptı ki bana , ağlamalar bağırmalar, bi türlü ikna olmadı, dövdüm dövecktim, dur dedim yarın psikolg arkadaşa sorayım 'bu çocukları kaç yaşından sonra dövebileces' diye ...o kadar sinirlendim yani. ertesi gün ben işteyken bi telefon benim oğlanın ateşi çıkmış, meğer garibim hastalanacakmış ben de zannettimki canı dayak çekti
ama kendine dikkat etmen gerekiyo, sen hastalanırsan ne olur?
ben de tarih özürlüyüm82 de kötü not değil, en son mat öğretmenliği 82 ile atandı diyor kardeşim o da ilk. öğ.mat öğrt. son sınava girmedi yeni evlendiği için, bi de üstüne onun da ikizleri oldu. şimdi o da haftasonuna yarım gün bakıcı ayarlayıp kpss dersanesine gitme plenları yapıyo, dersanede çalıştığı için işe başlamayı gözü yemiyo, yapacak tek şey kpssye hazırlanıp milli eğitime başlamak., eninde sonunda atanacaksınız, yeter ki çalışıp hazırlanın, 82 almış biri vezgeçmemeli...
ben de sınavlara girmek alışkanlık yaptı ,bütün kadroları gezdim ,hatta ücretli izinde il merkezine geçebilmek için istifa edip 1.5 aylık maaşımdan oldum:) ilmerkezinde 1gün çalışıp doğum izni sonra 657...devlet kadro hakkı verene kadar ben işimi gördüm eş durumu tayinini hallettim.
canım benim boyum 1.61 kilomda şu an 63.9 ama herkesin vicut yapısı farklı oluyor kimi insanın beli ince olur basen çok olur kiminin de tam tersi benim şükür allaha her şey orantılı kilo aldım mı heryerden alıyorum verirkenden de her yerden gidiyor ama spor yaptığım için sıkılaşarak zayıflıyorum o yüzden rahat giriyor pantalonlarım :))
afiyet olsun canım güzeldi akşam atıştırmalığındaaa
:))) yaramaz bıdık 6:30 uyanılırmı yaa yat uyu bakim sevimli bıdık
offff ne güzel benim olmuyo pantolonlarımın belleri.bel için ne yapıyorsun ki hareket
aldımmmm canımmmmmmmmmm almazmıyım:))al canım al kerevizi bende çok severim...ben şimdilik çıkıyorum öpüldün canım
atıştırdım valla..uyanır söz konusu benim yaramazsa uyanır..bu gene iyi halleri 1 2 hafta önce geceleri hiç uyumuyordu.sabaha kadar oturuyorduk :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?