Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

hoş geldin ilkoşum ayy pazar mı hiç sevmem biliyon mu pazar alışverişini ama gidiliyo işte mecbur...kolay gelsin canım sana şimdiden güzel sağlıklı şeyler al bakalım..

hoşbulduk birtanmemm ay bende sevmiyorum ama dediğin gibi el mahkummmmm:))))
brokolii almayı düşünüyorumD kereviz istiyor canımbirdeee birde balık hehe

sabah
1 dilim ekmek
1 kk kadar peynir

öğle
1 dilim ekmek
2 dilim kaşar peyniri
domates
1 bardak çay

akşam
2 kase çorba
1 dilim ekmek

kaşar yeme aslı normal beyaz peynir al.kaşar aşırı yaglı ben salamura yiyorum suya ıslıyorum tuzu azalıyo hafif tuzlu oldugundan bol su içirtiyo hem.

ay yok bizimkinin hastalığı falan kolikmiş sıpaya kötü ya atanamıyorum işte baksana memur bilem olmaıyorum pehh

offff ne güzel benim olmuyo pantolonlarımın belleri.bel için ne yapıyorsun ki hareket

offff ne güzel benim olmuyo pantolonlarımın belleri.bel için ne yapıyorsun ki hareket

canım sezeryanla doğum yaptım acayip göbeğim vardı ilk başlarda hamilelik pantalonlarımı giyiyordum dişarı çıkarken yani düşün...ben her sabah kalllktığımda ve akşam yatmadan 20 şer mekik çektim göbeğim öle gitti..mekik çekmezsen o göbek kalıyor ne yazık ki..biraz sabırlı olup her gün yaparsan 1 ay sonra farkını görürsün...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…