Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

aynalar 68

mihracee 41

emidaf 34

1.73 30 (deneme)

hazoş 26 :119::119::119::119::119: (deneme)

ateşsu 20 (deneme)

melekayse 13

fiyona 11

elifezgi 99 (deneme)

sergungunser 8 :81::81::81::81::81::81: (deneme)

pinkcat 1 ?bilgisayarı mı bozuk?

fatma ve nazco izinli

öğlen ki sebze yemeğini görmemiştim o yüzden az yemişsin ama hep atıştırmışsın diyecektim. emoş yediklerin çok değil fakat genelde atıştırmalık yiyorsun.yani sofradan aç kalkıp sürekli iradenle cebelleşiyorsun, menülerine yoğurt ve ızgara et, tavuk vb ekleyebilir aralara da birer küçük meyve yiyebilirsin.

evet canım yarın sivasa gidiyorum arkadaşlar istiyor yoksa şu soğukta ben dışarı çıkmamda

aferim arkadaşlarına...bu arada çevren oluşmuş geçen yıl yeni taşındım henüz arkadaşım yok olanlar da evli diye yakındığını hatırlıyorum, bu yıl seni çok daha pozitif görüyorum,arkadaşlarının da katkısı olsa gerek

sabah
2 dilim ekmek peynir ve 3 4 tan zetyin çay
akşam
1 porsiyon pilav 3 4 kaşık fasülye
akşamdan sonra bir elma
toplam 4 bardak yeşil çay
ve 3 kez yemeklerden çnceydi 2 si elmalı isrke ve su

bende öğrenciyim mat öğretmeniyim. yani olacam şubatta bitiyor inşallah :) kpss ye hazırlanıyorum :) 22 yaşındayım bekarım
bak yaşın çok genç metabolizman daha bozulmamış ve hızlı çalışıyor, kilo fazlan da olduğu için hızlı kilo vermeye müsait birisin. böyle dengesiz beslenirsen bütün sistemi bozup kilo versen de en geç 30-40 lı yaşlarda kilo problemi yaşarsın. dengeli beslenmeye dikkat et, bir de spora yönelsen iyi edersin. bu arada kahvaltın iyi , öğlen de fena sayılmaz sadece pilav biraz az olsaydı yerine biraz yoğurt olsaydı ve öğün de atlamasaydın daha iyi olurdu kötü bişey dedimse öğün atladığın için geçtiğimiz günlerde çok az şey yediğin için dedim yoksa artık daha iyisin

öğle yemedin mi canım
sağlıklı değil bak

bak aslı aplan da öyle diyo

arkadaşlar hiç elma diyeti yaptınız mı?

he he aslıya sor, elma diyeti armut diyeti, patates diyeti, pırasa diyeti , yat geber diyeti hepsini yapmış nirvanayı dengeli beslenmede bulmuş biridir kendisi

sen kaç kilosun bide boyun kaç...ya bana pantolonlar bacakları oluyo gibi ama beller kapanmıyor

canım benim boyum 1.61 kilomda şu an 63.9 ama herkesin vicut yapısı farklı oluyor kimi insanın beli ince olur basen çok olur kiminin de tam tersi benim şükür allaha her şey orantılı kilo aldım mı heryerden alıyorum verirkenden de her yerden gidiyor ama spor yaptığım için sıkılaşarak zayıflıyorum o yüzden rahat giriyor pantalonlarım :))

merhaba hatuncuklarrr nasılsınızzzz ben geldimmmmmmm ama birazdan çıkıp pazar yapacğaım öğledne sonra tekrarr gelirim heheh

yaa biz sabahın 6.30unda kalktık şaka gibi.benim bu kızım ne cins yaaaa...uyutmuyor bide şirinlikler yapıyor sıpa:)uykum kalmadı..babişi beklerken kahvaltıya kadar 1 havuç yedim...acıkmışım yaa

:))) yaramaz bıdık 6:30 uyanılırmı yaa yat uyu bakim sevimli bıdık

afiyet olsunnnnD okurken yoruldum hehe ama bebişin olduğu için normal geliyor canım

merhaba hatuncuklarrr nasılsınızzzz ben geldimmmmmmm ama birazdan çıkıp pazar yapacğaım öğledne sonra tekrarr gelirim heheh

hoş geldin ilkoşum ayy pazar mı hiç sevmem biliyon mu pazar alışverişini ama gidiliyo işte mecbur...kolay gelsin canım sana şimdiden güzel sağlıklı şeyler al bakalım..

eline sağlık canımm kaptırmışım birinciliği :))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…