- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #51.441
elfezgi 99 mu9 olmasın o
saol canım defnoşla ikimizin resmini koydum...
canım sezeryanla doğum yaptım acayip göbeğim vardı ilk başlarda hamilelik pantalonlarımı giyiyordum dişarı çıkarken yani düşün...ben her sabah kalllktığımda ve akşam yatmadan 20 şer mekik çektim göbeğim öle gitti..mekik çekmezsen o göbek kalıyor ne yazık ki..biraz sabırlı olup her gün yaparsan 1 ay sonra farkını görürsün...
canım sezeryanla doğum yaptım acayip göbeğim vardı ilk başlarda hamilelik pantalonlarımı giyiyordum dişarı çıkarken yani düşün...ben her sabah kalllktığımda ve akşam yatmadan 20 şer mekik çektim göbeğim öle gitti..mekik çekmezsen o göbek kalıyor ne yazık ki..biraz sabırlı olup her gün yaparsan 1 ay sonra farkını görürsün...
yaa biz sabahın 6.30unda kalktık şaka gibi.benim bu kızım ne cins yaaaa...uyutmuyor bide şirinlikler yapıyor sıpa:)uykum kalmadı..babişi beklerken kahvaltıya kadar 1 havuç yedim...acıkmışım yaa
selamlarrrrr günaydın sabah şekerleri.
dün akşam spor salonuna yazılıcam diye evden çıktm, 6 da başlayacak spora çoluklu çocuklu olunca 4.30 da hazırlanmaya başlasam da geç kaldımyanlış otobüse binmişim koştur koştur gidene kadar aynı tempoyla eve giderim param da cebimekalır dedim dün 1 saat tempolu yürüyüş yaptım
ooh oh çarşının içinden gittim, ara sıra mağazalara daldım-tabi bu süreyi spordan saymıyorum-çokgüzeldi özlemişim valla.
bundan sonra böyle, hazır bakıcı işini de halletmişken yapabildiğim kadar yürüyüş yapayım motiv. bitince salona yazılırım, hem sezeryandan 4 ay sonra karın hareketleri başlanıyor falan kafam rahat olur
yaa inş şubata mezun olurummm
ben de sınavlara girmek alışkanlık yaptı ,bütün kadroları gezdim ,hatta ücretli izinde il merkezine geçebilmek için istifa edip 1.5 aylık maaşımdan oldum:) ilmerkezinde 1gün çalışıp doğum izni sonra 657...devlet kadro hakkı verene kadar ben işimi gördüm eş durumu tayinini hallettim.
merhaba kızlar nasılsınız
Aceleden ne biçim yazmışım
Bu arada çizelgem nasıl
aynalar 68
mihracee 41
emidaf 34
1.73 30(deneme)
hazoş 26 :119::119::119::119::119: (deneme)
ateşsu 20(deneme)
melekayse 13
fiyona 11
elifezgi 99(deneme)
sergungunser 8 :81::81::81::81::81::81: (deneme)
pinkcat 1 ?bilgisayarı mı bozuk?
fatma ve nazco izinli
aferim arkadaşlarına...bu arada çevren oluşmuş geçen yıl yeni taşındım henüz arkadaşım yok olanlar da evli diye yakındığını hatırlıyorum, bu yıl seni çok daha pozitif görüyorum,arkadaşlarının da katkısı olsa gerek
he he aslıya sor, elma diyeti armut diyeti, patates diyeti, pırasa diyeti , yat geber diyeti hepsini yapmış nirvanayı dengeli beslenmede bulmuş biridir kendisi
hehehee inanmadık canım ama insan bazen kilosundan o kadar çok bunalıyo ki sıfır beden olamak bile istiyebiliyor :))
kaşar yeme aslı normal beyaz peynir al.kaşar aşırı yaglı ben salamura yiyorum suya ıslıyorum tuzu azalıyo hafif tuzlu oldugundan bol su içirtiyo hem.
saol canım defnoşla ikimizin resmini koydum...
Etti 6 birde sabahtan vardı 7..kusura kalmayın gece telafi ederim.öpüyorummmmmmmmm
kızlar merhaba bu akşama yeşil mercimek yemeği yapıyorumm menüm zenginDDhehe brokoli havucum var kabak tatlısı vaaaa:)
hayır cnm yaaa ocak tailine kadar en kotu 60 olayım yaaaay şirinliği değmez mi canım erken uyanmaya
bence spor salonundan daha iyi yapmışsın egzersizi
bunu liste yapmamak için mi istiyon canım
kızlar merhaba bu akşama yeşil mercimek yemeği yapıyorumm menüm zenginDDhehe brokoli havucum var kabak tatlısı vaaaa:)
İlkoş,Aslı naber?
Aslı gittin mi sinemaya?
hayır cnm yaaa ocak tailine kadar en kotu 60 olayım yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?