Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

elfezgi 99 mu 9 olmasın o

benim 9 mesajım 99 gücünde de o yüsden:) 7 mesajı doldurunca başlıyorum mesajları toplu yanıtlamayasayana da yazık yane

saol canım defnoşla ikimizin resmini koydum...

anası da kızı da cilveli gösüküyo burdan

ilk doğumda olmamıştı ama bu sefer göbek resmen saktı...bakıyorum yağ değil ince katlı bi deri tabakası yer çekimine teslimolmuş ööööyle göbecikten sarkıyo umarım mekiklerle falan gider

bende sezeryanla yaptım ama kaç ay sonra başladın mekik çekmeye

ben geldim kızlar eve daha yeni girdim hemen sobayı yaktım buraya koştum
nasılsınız
biraz dinleneyim gelecem

yaa biz sabahın 6.30unda kalktık şaka gibi.benim bu kızım ne cins yaaaa...uyutmuyor bide şirinlikler yapıyor sıpa:)uykum kalmadı..babişi beklerken kahvaltıya kadar 1 havuç yedim...acıkmışım yaa

aay şirinliği değmez mi canım erken uyanmaya

bence spor salonundan daha iyi yapmışsın egzersizi

yaa inş şubata mezun olurummm

bunu liste yapmamak için mi istiyon canım

hay maşallah

ellerine sağlık canım

canım durum aslında pek değişmedi okulda yine aynı sadece bu sene eve bir arkadaş daha geldi onun gelmesiyle daha iyi oldu

he he aslıya sor, elma diyeti armut diyeti, patates diyeti, pırasa diyeti , yat geber diyeti hepsini yapmış nirvanayı dengeli beslenmede bulmuş biridir kendisi

nasıl tanıyon beni tabi kısa pantolonlu halimi bilirsin

hehehee inanmadık canım ama insan bazen kilosundan o kadar çok bunalıyo ki sıfır beden olamak bile istiyebiliyor :))

canım ne var sende ya halinize şükredin
ııyy ne sıfır bedeni kemik torbası gibi

kızlar merhaba bu akşama yeşil mercimek yemeği yapıyorumm menüm zenginDDhehe brokoli havucum var kabak tatlısı vaaaa:)

kaşar yeme aslı normal beyaz peynir al.kaşar aşırı yaglı ben salamura yiyorum suya ıslıyorum tuzu azalıyo hafif tuzlu oldugundan bol su içirtiyo hem.

çok tüketmiyorum canım ben listeyi hazırlarken arkadaş hazırladı sofrayı hemen yemek zorunda kaldım

saol canım defnoşla ikimizin resmini koydum...

süpersiniiiiiiiiizzzzz

Etti 6 birde sabahtan vardı 7..kusura kalmayın gece telafi ederim.öpüyorummmmmmmmm

kız 1-2 tanede fazladan yazsaydın belki yanlış saymışsındır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…