Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

hahhhaa ilahi yaa alemsin gidiyor canım gidiyor biraz zaman alıyor ama gidiyor arkadaşımın kız karnı gibi oldu valla üç tane çocuğu var...

bende sezeryanla yaptım ama kaç ay sonra başladın mekik çekmeye

iki ay sonra canım ama 1 ay geçtikten sonra hafif hafif kendimi zorlamadan iç rahim toparlatıcı hareketler vardı onu yapıyordum...şimdi hafif bir çıkıntı var onun için çabalıyorum birde karnımı hiç salmadım canım sürekli içine çekerek gezdim o göbeğin toparlanmasında çok büyük etki ediyor

Sabah :

bal kaymak
1 bardak süt
1 adet yumurta

Ara : yok

Öğlen : mantar, yeşil fasülye, elma dilim patates, haşlanmış patates (hepsi az az, toplam bir porsiyon oldu)
1 adet hurma, 1 adet kivi

Ara: 2-3 miniciiik kurabiye

Akşam : henüz yok...

Kızlar bi kaç gündür eğitimdeyim o yüzden menülerim böyle, haftaya iş yerie döncem daha düzgün olacaklar...

Son düzenleme:
kızlar bugünkü menüm cozuttum muhahaha:)) haşlayın beniii etlerimi lime lime edinDd

sabah
yarım poğaça
şekersiz 2 fincan çay

öğlen
3 çatal sucuklu yumurta
3 zeytin
1 minik domates
yarım salatalık
3 çay kaşığı bal
1 dilim ekmek

akşam (cozuttuğum an)
1 tabak yeşil mercimek yemeği
3-4 dal haşlnmış brokoli
2-3 çatal haşlanmış havuç
4 çatak tahinli kabak tatlısı

şimdide şekersizz kahve

afiyet olsun canımmm akşamıdaaaa kazasızzz atlatırsan günü güzel tamamlamış olursun hehe:)

valla bana normal geldi sadece mercimek yemeğini fazla yenişsin diğerleri hep azar azar bence hoş olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…