Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

wayyy canım bence çok güzel hiç fazlalık göremedim yaa kimse ben kadar yiyemez hala şişim hehe

güzel olmuş canım tebrikler
teşekkürler canım

kızlar merhaba bu akşama yeşil mercimek yemeği yapıyorumm menüm zenginDDhehe brokoli havucum var kabak tatlısı vaaaa:)
mercimek severim brokoli,ama tatlı olmasa iyi olur benimde iki tane kabagım var yapamıyorum korkuma en çok ben yiyorum diye.

çok tüketmiyorum canım ben listeyi hazırlarken arkadaş hazırladı sofrayı hemen yemek zorunda kaldım

süpersiniiiiiiiiizzzzz

kız 1-2 tanede fazladan yazsaydın belki yanlış saymışsındır
aa ayıp ettin bak burdayım .onlar her ihtimale karşı olurda gece giremem diyeydi

akaşama ayarlarsan çok iyi bence

bu arada sabah 62 yi gördüm tartıda , hahahaaa :)
tebrikler

bennce belki tatlıyı fazladan yemişsin onun içinde bence biraz hareket veya yürüyüş hadi canım kalk yerinden.benim koridor 11 metre salon bir uçta bilgisayar odası diger uçta .gidip gidip geliyorum

Son düzenleme:

afiyet olsunn ay yaa siz bebiş emziriyorsunu ona rağmen ölçülüsünüz bana ne oluyorrr yaaaa ofss kızıyorum kendimi bir parmakmı atsam boğazıma

başladık canımmmm bitti yasaklarDD
ben en başından beri gidiyorum dr ama eşimle bilrikte şubat gibi gideceğiz 1 yıl dolsun ded drum

canım bendede olmuştu demiştim sanırım bir yıl bizde de olmadı yumurta çatlaması olmuyomuş bende sonra o düzeldi yinede olmadı ondan sonra ben bi sitres bi gerilim gitmiyorum doktora filan yeter dedim ondan sonraki ay hamile kaldım :))bazen fazlada sitre yapmamak gerekiyor...
canım yaa o kadar çok istiyorum ki hamile kalmanı inşallah kalırsın dua edecem sana bu gece

mercimek severim brokoli,ama tatlı olmasa iyi olur benimde iki tane kabagım var yapamıyorum korkuma en çok ben yiyorum diye.

ay canımm bende almıyordum pazardan dediğin gibi yaprsam yerim diyee dün kayınvalidem verdi zorlaa eşimde çok sever hiç yok demedi istedi mecburen yaptım yapıncada bir güzel yedim göz hakkıD
brokoli sevilmezmii D oy çok güzel yaa

hımsss canım maşallahhh sonu güzelll olmuşş fıstık , ama herkess tamam stres yok diyip oluruna bırakıncaaa hamiş kalıyorr ama işte dilim bıraktım diyor ben bırakamıyorum.
Allah razı olsun valla bir bebiş müjdesi alırsamm kocamdan önce burada sizinle paylaşacağım hehe:))

ben geldimm kızlarr çokk yorgunum siz nasılsınız ne yaptınız bakalaım bugün ben çalıştım

sabah kahvaltımm kızlar:
2. dilim ekmek
2. dilim kaşar peyn.
2. dilim salam
şekrsiz çay

öğle ve akşam yanii akşama doğru yedim

çorba
2. dilim ekmek
bir bardak gazoz

ve günü kapadım

fiyoa seni görüyorum aşağıdaa güzellikkk amanındaa defnoşla resmine koymuşş analı kızlııı ne güzellermiştee maşallahh

idare eder canım sen nasılsın.ya bebek çok huysuz hatta yine ağlamaya başladı offff.delircem az kaldı...

bende aynı canım ya idare eder(( başım ağrıyoo çok fenaa(
bebekk diyee öyle ama azcıkk bana gönderr ben oyalayımm onuu sevimdee sendee dinlennn :)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…