- 19 Ekim 2009
- 11.217
- 749
- 413
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #51.501
sabah :sirkeli su,form çayı
kahvaltı:2y.k tavada az yaglı yumurta
1 dilim kepek ekmegi
1kk peynir
ara :yeşilçay
çikolatalı türk kahvesi
öğle:yok
ara:yeşilçay
1/2 dilim havuçlu kek
1 elma
akşam:4 y.k.havuçlu et sote
4 kaşık salata(üzerine 3 y.k yogurt
1 dilim kepek ekmegi
gece :form çayı
akşam yemegi biraz fazla oldu gibi
teşekkürler canımgüzel olmuş canım tebrikler
mercimek severim brokolikızlar merhaba bu akşama yeşil mercimek yemeği yapıyorumm menüm zenginDDhehe brokoli havucum var kabak tatlısı vaaaa:)
aa ayıp ettin bak burdayımçok tüketmiyorum canım ben listeyi hazırlarken arkadaş hazırladı sofrayı hemen yemek zorunda kaldım
süpersiniiiiiiiiizzzzz
kız 1-2 tanede fazladan yazsaydın belki yanlış saymışsındır
Sabah :
bal kaymak
1 bardak süt
1 adet yumurta
Ara : yok
Öğlen : mantar, yeşil fasülye, elma dilim patates, haşlanmış patates (hepsi az az, toplam bir porsiyon oldu)
1 adet hurma, 1 adet kivi
Ara: 2-3 miniciiik kurabiye
Akşam : henüz yok...
Kızlar bi kaç gündür eğitimdeyim o yüzden menülerim böyle, haftaya iş yerie döncem daha düzgün olacaklar...
bu arada sabah 62 yi gördüm tartıda , hahahaaa :)
bennce belki tatlıyı fazladan yemişsin onun içinde bence biraz hareket veya yürüyüş hadi canım kalk yerinden.benim koridor 11 metre salon bir uçta bilgisayar odası diger uçta .gidip gidip geliyorumkızlar bugünkü menüm cozuttum muhahaha:)) haşlayın beniii etlerimi lime lime edinDd
sabah
yarım poğaça
şekersiz 2 fincan çay
öğlen
3 çatal sucuklu yumurta
3 zeytin
1 minik domates
yarım salatalık
3 çay kaşığı bal
1 dilim ekmek
akşam (cozuttuğum an)
1 tabak yeşil mercimek yemeği
3-4 dal haşlnmış brokoli
2-3 çatal haşlanmış havuç
4 çatak tahinli kabak tatlısı
şimdide şekersizz kahve
sabah aç karna ılık elma sirkeli su
bir yumurtayla peynirli omlet
tomates 2 yaprak marul 1 yeşil biber
ara 2 adet bisküvi 1 bardak süt
öğlen sebzeli domates soslu makarna bir tabak
ara 1 fincan yeşil çay
akşam 1 kase şehriye çorbası
plateste beşinci günüm 25 dk plates 30 dk eliptik
başladık canımmmm bitti yasaklarDD
ben en başından beri gidiyorum dr ama eşimle bilrikte şubat gibi gideceğiz 1 yıl dolsun ded drum
mercimek severim brokoli,ama tatlı olmasa iyi olur benimde iki tane kabagım var yapamıyorum korkuma en çok ben yiyorum diye.
hımsss canım maşallahhh sonu güzelll olmuşş fıstık , ama herkess tamam stres yok diyip oluruna bırakıncaaa hamiş kalıyorr ama işte dilim bıraktım diyor ben bırakamıyorum.canım bendede olmuştu demiştim sanırım bir yıl bizde de olmadı yumurta çatlaması olmuyomuş bende sonra o düzeldi yinede olmadı ondan sonra ben bi sitres bi gerilim gitmiyorum doktora filan yeter dedim ondan sonraki ay hamile kaldım :))bazen fazlada sitre yapmamak gerekiyor...
canım yaa o kadar çok istiyorum ki hamile kalmanı inşallah kalırsın dua edecem sana bu gece
yarısşıyormuyuzz şimdiD tamam ben varım hehe haftalık kiloo içinn yarışalım ama sen benden kolay verisin sanırım olsun yinedeee seninle mücadele edebilirm
bence çook güzel
afiyet olsunn kıskanıyorum siz heeee :)
hazaalll hoş geldin canım nasılsın?
idare eder canım sen nasılsın.ya bebek çok huysuz hatta yine ağlamaya başladı offff.delircem az kaldı...
kızlarrrrrrrrrrr nerdesinizz yaaaa haydin gelinnnnnnnnnn:44::44::44::44::44::44:
gelddiimmm canım nasılsın
walla canım dün nasıl kötü gözüküyorsum bugün daha yorgunnumm(((
ama yinede hamd olsunn şükür iyiyim:)))
dün kötü mü gözüyordun ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?